Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(Helianta @ 2017 01 12, 01:16)
Oi tikrai ne visų. Gal ir man reiks šiemet jos imtis, kiek ta knyga gali savo eilės lentynoje laukti... ax.gif

Ir aš jos neskaičiau, nors jau prieš n metų iš Rasmos pasiskolinau. Duodu 2017 metų pažadą - perskaityti, parašyti atsiliepimą ir grąžinti 4u.gif
Atsakyti

Aha, gera nominacija "Fui". Prie tokių kažkada padėjau "Ulisą" (ties snarglių žalumo jūra). Gal reiktų dar kartą pabandyti? Juk visiems kitiems kūno skysčiams litaratūroje neturiu alergijos :hmm: 

Evangelijos ir aš dar neskaičiau - netraukia šitų temų eskalavimas.... tai, ką norėčiau paskaityti, yra vadinamieji Dykumų tėvai. Žinoma, tai ne grožinė literatūra, bet žiūrint iš tiekos amžių jau galkma būtų ir užskaityti. Ir šiaip - vengiu kontraversiškų temų eskalavimo...

skaitau va, Žarnyno žavumynus ir žvengiu pati viena.  :B 

Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2017 01 12, 11:43)
<p>Aha, gera nominacija "Fui". Prie tokių kažkada padėjau "Ulisą" (ties snarglių žalumo jūra). Gal reiktų dar kartą pabandyti? Juk visiems kitiems kūno skysčiams litaratūroje neturiu alergijos hmm.gif </p><p></p><p>Evangelijos ir aš dar neskaičiau - netraukia šitų temų eskalavimas.... tai, ką norėčiau paskaityti, yra vadinamieji Dykumų tėvai. Žinoma, tai ne grožinė literatūra, bet žiūrint iš tiekos amžių jau galkma būtų ir užskaityti. Ir šiaip - vengiu kontraversiškų temų eskalavimo...</p><p></p><p>skaitau va, Žarnyno žavumynus ir žvengiu pati viena.  cool.gif </p>

Skaitau tą istoriją kaip iš naujo. Jei atmestum pačią temą, tai verta vien dėl kalbos grožio, sakinių struktūros. Užburia.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 11, 20:14)
Tikrai neskaičiau, bet kažko labai neigiamos asociacijos man su ja g.gif ten su vaikais nesusiję? g.gif

Kaip tik taip, su našlaičiais, badu ir baisiais čečėnais. Dar labiau viską baisina, kad istorija, deja, neišgalvota.
Atsakyti
QUOTE(giliute @ 2017 01 12, 12:27)
Kaip tik taip, su našlaičiais, badu ir baisiais čečėnais. Dar labiau viską baisina, kad istorija, deja, neišgalvota.

aha, tada tikrai neskaitysiu. Ačiū už atsiliepimą 4u.gif
Atsakyti

Žinai, Saintlina, tikrai skaudus tas debesėlis. Bet toks, kad, na, nesigaili paskaičius... Bent jau man kartais prisireikia tokių sukrečiančių emocijų. Ir dar, nedidelė ta knyga... Nors, žinant apie ką, tikiu, kad drąsos reikia. Aš gal ir nebeturėčiau.

Darausi knygų sąrašą. Gal žinot kur papigiai valandžikę-kitą galima gaut prie paros prisidurt?  :D Paimčiau urmu didesnį kiekį  :D 

Atsakyti
Ali express biggrin.gif
Atsakyti

Ali express biggrin.gif

A kaip žinot, kad nebus broko?  :D 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 01 13, 09:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Alchemie" data-cid="71356928" data-time="1484246881"><div><p>Ali express vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>A kaip žinot, kad nebus broko?  biggrin.gif </p>

biggrin.gif cia kaip su dukra pirkome svieciancia burtu lazdele is Tiger parduotuves. Prie kasos paduodame ir dukra klausia:
-Mama, o jei burtu lazdele neveiks, ka tada darysime?
Sakau:
-Paklausk pardavejos, ar priima brokuotas prekes atgal?
Pardaveja is karto eme susijaudinusi aiskinti, kad ant etiketes parasyta ne burtu lazdele, o sviecianti lazdele biggrin.gif
O siaip...del broko, laika isbrokuojame mes, ne kinieciai tongue.gif pirk brangiau, gal bus garantija del broko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 13 sausio 2017 - 11:13

Pastebėjimas - klubas suaktyvėja po ataskaitų. Siūlau aktyvinti veiklą  ir rašyti ataskaitas kas mėnesį. Kad būtų ką rašyti žinoma reiktų mėnesinių planų :tomato: 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 01 12, 20:40)
Žinai, Saintlina,tikrai skaudus tas debesėlis. Bet toks, kad, na, nesigaili paskaičius... Bent jau man kartais prisireikia tokių sukrečiančių emocijų. Ir dar, nedidelė ta knyga... Nors, žinant apie ką, tikiu, kad drąsos reikia. Aš gal ir nebeturėčiau

aš labai jautri kenčiančių vaikų temai.. neskaitysiu ax.gif
Atsakyti

Pastebėjimas - klubas suaktyvėja po ataskaitų. Siūlau aktyvinti veiklą  ir rašyti ataskaitas kas mėnesį. Kad būtų ką rašyti žinoma reiktų mėnesinių planų :tomato: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martux: 13 sausio 2017 - 19:08