Ir aš jos neskaičiau, nors jau prieš n metų iš Rasmos pasiskolinau. Duodu 2017 metų pažadą - perskaityti, parašyti atsiliepimą ir grąžinti
Ir aš jos neskaičiau, nors jau prieš n metų iš Rasmos pasiskolinau. Duodu 2017 metų pažadą - perskaityti, parašyti atsiliepimą ir grąžinti
Aha, gera nominacija "Fui". Prie tokių kažkada padėjau "Ulisą" (ties snarglių žalumo jūra). Gal reiktų dar kartą pabandyti? Juk visiems kitiems kūno skysčiams litaratūroje neturiu alergijos
Evangelijos ir aš dar neskaičiau - netraukia šitų temų eskalavimas.... tai, ką norėčiau paskaityti, yra vadinamieji Dykumų tėvai. Žinoma, tai ne grožinė literatūra, bet žiūrint iš tiekos amžių jau galkma būtų ir užskaityti. Ir šiaip - vengiu kontraversiškų temų eskalavimo...
skaitau va, Žarnyno žavumynus ir žvengiu pati viena.
Skaitau tą istoriją kaip iš naujo. Jei atmestum pačią temą, tai verta vien dėl kalbos grožio, sakinių struktūros. Užburia.
Kaip tik taip, su našlaičiais, badu ir baisiais čečėnais. Dar labiau viską baisina, kad istorija, deja, neišgalvota.
aha, tada tikrai neskaitysiu. Ačiū už atsiliepimą
Žinai, Saintlina, tikrai skaudus tas debesėlis. Bet toks, kad, na, nesigaili paskaičius... Bent jau man kartais prisireikia tokių sukrečiančių emocijų. Ir dar, nedidelė ta knyga... Nors, žinant apie ką, tikiu, kad drąsos reikia. Aš gal ir nebeturėčiau.
Darausi knygų sąrašą. Gal žinot kur papigiai valandžikę-kitą galima gaut prie paros prisidurt? Paimčiau urmu didesnį kiekį
Ali express
A kaip žinot, kad nebus broko?
cia kaip su dukra pirkome svieciancia burtu lazdele is Tiger parduotuves. Prie kasos paduodame ir dukra klausia:
-Mama, o jei burtu lazdele neveiks, ka tada darysime?
Sakau:
-Paklausk pardavejos, ar priima brokuotas prekes atgal?
Pardaveja is karto eme susijaudinusi aiskinti, kad ant etiketes parasyta ne burtu lazdele, o sviecianti lazdele
O siaip...del broko, laika isbrokuojame mes, ne kinieciai pirk brangiau, gal bus garantija del broko
Pastebėjimas - klubas suaktyvėja po ataskaitų. Siūlau aktyvinti veiklą ir rašyti ataskaitas kas mėnesį. Kad būtų ką rašyti žinoma reiktų mėnesinių planų
aš labai jautri kenčiančių vaikų temai.. neskaitysiu
Pastebėjimas - klubas suaktyvėja po ataskaitų. Siūlau aktyvinti veiklą ir rašyti ataskaitas kas mėnesį. Kad būtų ką rašyti žinoma reiktų mėnesinių planų