Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(Alchemie @ 2020 01 04, 20:09)
Vitalija, "Leonardo braiza" reiktu rusiskai paklausyti pacios Rubinos iskaityta, man ji geriau uz Kordobos balande wub.gif
Palaidokit mane po plintusu irgi klausiau, ir filma maciau, tai suprantu, kad lietuviskas vertimas gali but tikrai nuvertinantis knyga 4u.gif

Na o mes parvaziavome namo su nuotykiais biggrin.gif Ejome, ejome i stoti, ko, Giluze liepe gaudyt pro sali vaziuojanti troleibusa ir lekti i stoti. Trulikas privaziavo kaip tik, vairuotojas aiskina, kad jis tik iki gelezinkelio stoties vaziuos biggrin.gif nuveze. Ateinam, rodo 11 kelias, lekiam ieskoti 11 kelio, nulekem iki paskutinio perono, o kelias tik 8 unsure.gif nu jausmas, kad kaip Hariui Poteriui, reik kazkur i stulpa dauzts, kad papultum,kur reik.
Lekiam atgal, islendam 2 perone ten darbuotojas, klausiam, kur 11 kelias ????
O jis rodo i toli ir sako:
-Matot, ten zmones bega, begit ir jus, paskui pro skyle tvoroje, per begius ir suspesit.
hmm.gif  blink.gif  doh.gif nu mes pasileidom begti, lekiam, gerai, kad Sofija pamate ta Hario Poterio skyle tvroje, perbegom per begius, pralindom pro skyle ir ivirtom 2 min pries isvaziuojant i traukini. Atsiremiau i langa atgauti kvapo, o priesais tulikas, ant jo uzklijuota juosta: "WC neveikia, atsiprasome uz nepatogumus" lotuliukas.gif

Aš juk sakiau, kad Kaunas nuostabus biggrin.gif

Atsakyti
O WC neveike tik jusu vagone ar visame traukiny? 😂
Atsakyti
Musu vagono pirmam ir antram aukste, paskui siaip ne taip vel einant per aukstos itampos duris radom veikiant kitam vagone biggrin.gif laimei ten rankenos tvirtesnes, nei restorane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2020 01 04, 20:09)
Ateinam, rodo 11 kelias, lekiam ieskoti 11 kelio, nulekem iki paskutinio perono, o kelias tik 8 unsure.gif nu jausmas, kad kaip Hariui Poteriui, reik kazkur i stulpa dauzts, kad papultum,kur reik.
Lekiam atgal, islendam 2 perone ten darbuotojas, klausiam, kur 11 kelias ????
O jis rodo i toli ir sako:
-Matot, ten zmones bega, begit ir jus, paskui pro skyle tvoroje, per begius ir suspesit.
hmm.gif  blink.gif  doh.gif nu mes pasileidom begti, lekiam, gerai, kad Sofija pamate ta Hario Poterio skyle tvroje, perbegom per begius, pralindom pro skyle ir ivirtom 2 min pries isvaziuojant i traukini. Atsiremiau i langa atgauti kvapo, o priesais tulikas, ant jo uzklijuota juosta: "WC neveikia, atsiprasome uz nepatogumus" lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
na taip, ten labai įdomi numeracija - 11 ir 12 keliai šone pradžioje, o po to visi kiti išrikiuoti.
Tai beveik kaip Hariui Poteriui ir buvo, jei pro skylę teko lįsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2020 01 04, 19:09)
Vitalija, "Leonardo braiza" reiktu rusiskai paklausyti pacios Rubinos iskaityta, man ji geriau uz Kordobos balande wub.gif

Tikiu, kad originalo kalba geriau nei lietuviškai, bet man pats siužetas skystokas pasirodė, veikėjai neįtikinantys. Per daug mistikos šioje knygoje...
Atsakyti
O man labai ta mistika graziai suejo, ypac tas santykis per laiskus wub.gif
Atsakyti
geri nuotykiai biggrin.gif pradžioje laiko buvo, buvo, o tada jau ir bėgot biggrin.gif

ačiū visoms už puikią popietę 4u.gif
Atsakyti
Nu tas laikas toks nepastovus biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o FB grupe yra pavadinimu SM knygu klubas? NUsiusciau prisijungimo prasyma, jei cia musu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2020 01 05, 11:48)
Merginos, o FB grupe yra pavadinimu SM knygu klubas? NUsiusciau prisijungimo prasyma, jei cia musu mirksiukas.gif

Taip, cia musiskis. Siusk.
Atsakyti
Atsakyti
Ka gi, pasikapsciau po tema ir atsikasiau savo skaitytas knygas. Pastebejau, kad pastaruoju metu daug pradedu, bet ir daug nebaigiu knygu. Tiesiog, negaistu laiko, jei nepatinka tema, siuzetas ar stilius. Dar pastebejau, kad daznai pasimaunu ant anotaciju, patikiu jomis ar gal neteisingai suprantu.

Na, bet kokiu atveju, man atrodo, kad skaitau daug, bet palyginus su jumis - tai beveik neskaitau 😀, nes per metus neperkopiu 30 knygu.

Bandziau isrinkti "Metu geriausiaja", bet sioje vietoje stumdosi trys ispudingos tiek storiu, tiek issamumu knygos apie... menininkus:
M.Abramovic "Eiti kiaurai sienas"
D. Bona "Gala"
G.Goldreich "Mano tevas Sagalas"

Issilavinimo spragu pildytoja : W. Gompertz "Ar tai yra menas?"

Metu klasika: Bulgakovo "Meistras ir Margarita"

Metu pazintis: J.Brodskis "Vandens zenklai "

Metu grozines, kuriu negaliu nepamineti: T.Eng "Vakaro miglu sodas" bei
C.Ng"Tobuli gyvenimai liepsnoja skaisciai".
Atsakyti