Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Kalėdų Senelio prašyčiau kažkurios iš šių smile.gif

J.Berger Mes susitinkame čia

O.Pamuk Moteris raudonais plaukais

K.Isiguro Plūduriuojančio pasaulio menininkas

A.A.Olafsdotir Randai

P.S. užsakytas stalas restorane "Višta puode" 2020-01-04 13:00 val. Rūtos vardu.

Adresas : S. Daukanto 23, Kaunas
Višta puode

Atsakyti
Mano pageidaraštis:

K. Sabaliauskaitė Petro imperatorė;

Melnikas, Adata;
Vasaro pasakos mergaitėms maištininkėms, antra dalis (2018)
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2019 12 13, 01:52)
<p>P.A.R.I.S. pergyvenau, galvojau gal nenorėsi dalyvaut, bet žinai, nykštukai darbo daug turi! Įtraukiau neklausus 😀 </p><p></p><p>O dabar apie skaitymą, užaikabinau už Olando Herman Koch! “Vakarinė” ir “Vasarnamis su baseinu”- abi knygos kažkuo panašios, apie visiškai moralės neturinčius žmones. Kiek toli galima nueiti dėl savo vaikų. Skaitant ir pykdo ir trikdo.</p><p>Aš anglų kalba skaičiau, tai radau dar vieną “Dear Mr M”- šita kitokia, dar tik pradėjau.</p><p></p><p>Šiandien pasiskolinau Laline Paull “Bites”, kažkaip atkreipiau į Maldeikienės dystopijos rekomendaciją. Gal kas skaitėt?</p>

Kaip man priklauso, skaitau knygas apie bites biggrin.gif Biciu istorija, na taip, nieko, aviliu gamyba mane kabino, o distopija man visai nepatiko....nors realiai taip gali nutikti, bet pati knyga iskeliavo dovanu i biblioteka. Man truko gelmes pacios idejos, gal tragizmo, pasirode preska.
As Kaledinius pazadus vykdau, skaitau J. Cabre " Prisipazįstu", pagaliau apimtis negasdina ir noro yra ir idomu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 13 gruodžio 2019 - 10:21
Mano norų sąrašas:

YALOM "Tampant savimi"
Sabaliauskaitė "Petro Imperatorė"
Murakami "Komandoro nužudymas"
Tara Westover "Apšviestoji"

4u.gif wub.gif
Atsakyti
Tiek iš jūsų geidaraščių, tiek besiknaisiodama po naujienas, radau krūvą noretinų kada nors perskaityti knygų. Taigi, čia kelios iš jų:

https://www.knygos.l...zabeta-kostelo/

https://www.knygos.l...iatro-memuarai/

https://www.knygos.l...os/zoles-lapai/

https://www.knygos.l...gio-biblioteka/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 13 gruodžio 2019 - 13:09
Šiemet labai sunku apsispręsti dėl geidaraščio - daugybę knygų norėčiau perskaityti, bet nesu tikra, ar jas visas tikrai noriu turėti savo. Bet vis vien keletas labiau krito į akį:

J.Nesbo "Peilis"

O.Pamuk "Moteris raudonais plaukais"

Ch. Ngozi Adichie "Amerikana"

L.Anderson "Svėjos sūnus"
Atsakyti

Aš skaitau, kad jei visos nupirksit “Petro imperatorienę” ir viena kitai padovanosit, tai Kalėdos bus pavykę🤣 Pradėjau aš tas “Bites” ir nežinau. Patinka man dystopijos ir bites labai myliu. Turiu net auskarus😀 bet dar nežinau kaip vertint. Plius, aš kaip visada po kelias knygas varau vienu metu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 13 gruodžio 2019 - 14:43
Nu, jei turesi salia idomia atsvara, tai perskaitysi biggrin.gif
Papildyta:
Gemma, norejau paklausti, esi skaiciusi ka nors L.Anderson? Jos kita knyga apdovanota ten visaip verte mano vaikystes drauge, gavau dovanu, perskaiciau "Estera. Romanas apie meile", nu ir nesupratau as uz ka ten tie apdovanojimai? Kazkaip jei ziuret, jog skandinavai mazai apie jausmus kalba, nu gerai, ispasakota buitis, bet pvz. suomiu Paasalinos "Kaukiantis malunininkas" mane sukrete, itrauke, suzavejo, net skaudejo, o cia man buvo leksta ir preska. Vat idomu, ar ta Svejos sunus kitokia knyga
Beje, siandien labai nudziugau, kad pagaliau ir lietuviskai isleido "Zirafos sokt nemoka" Maximoj dar ir su nuolaida gavau ir isversta graziai Vido Morkuno. Maziems 3-5 metu vaikams labai grazi knyga wub.gif ji tapusi mano darbo moto
Atsakyti

norejau paklausti, esi skaiciusi ka nors L.Anderson? Jos kita knyga apdovanota ten visaip verte mano vaikystes drauge, gavau dovanu, perskaiciau "Estera. Romanas apie meile", nu ir nesupratau as uz ka ten tie apdovanojimai? Kazkaip jei ziuret, jog skandinavai mazai apie jausmus kalba, nu gerai, ispasakota buitis, bet pvz. suomiu Paasalinos "Kaukiantis malunininkas" mane sukrete, itrauke, suzavejo, net skaudejo, o cia man buvo leksta ir preska. Vat idomu, ar ta Svejos sunus kitokia knyga

Nesu skaičius "Esteros", bet apie "Svėjos sūnų" girdėjau neblogų atsiliepimų ir iš aprašymo užkabino ji mane  :rolleyes:  :)

Atsakyti
As dabar nusipirkau suomiu Pasi Ilmari Jaaskelainen romana " Sniege is jos devybnetas' apdovanotas jaunimo rasytojas, knyga i keleta kalbu isversta, surizikavau, juolab, kad kainavo pora euru. Truputi detektyvo ir mistikos, jei tiks, Sofija, galesiu paskolint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2019 12 16, 22:34)
As dabar nusipirkau suomiu Pasi Ilmari Jaaskelainen romana " Sniege is jos devybnetas' apdovanotas jaunimo rasytojas, knyga i keleta kalbu isversta, surizikavau, juolab, kad kainavo pora euru. Truputi detektyvo ir mistikos, jei tiks, Sofija, galesiu paskolint 4u.gif

Šitos nesu skaičiusi. Jeigu tau tiks, tai mielai pasiskolinsiu 4u.gif
Atsakyti
Kol kas suomiskai idomi biggrin.gif
Atsakyti