Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

As pervertus metu knygos rinkimus, susigriebiau, kad daug ko nesu skaicius. Aisku, kai ko ir neskaitysiu, bet kazka uzsisakiau bibliotekoje ir kantriai laukiu. Sulaukiau ir perskaicia Aiskinytes " Istorija kaip upe". Nors siaip tokios persipinancios istorijos man patinka, bet sita buvo kazkokia neoriginali, vis lydejo "deja vu" jausmas. Jau iki metu knygos jai tikrai toli, mano nuomone...
Pries tai dar skaiciau Bulgakovo "Meistra ir Margarita", paskui ziurejau Korsunovo spektakli. Reabilitavosi jis mano akyse, nes po jaunysteje matyto "Labas ,Sonia, nauji metai", 20 m.nedaviau jam sansu "pasitaisyti".
Dabar esu su S.Sulces "Vilniaus istorijos".
Kokios jusu mintys apie metu knygu rinkimus? Ka esat skaite?
Atsakyti
Man geda, net nepaziurejau, kokie kandidatai unsure.gif einu ziuret
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2019 11 11, 14:07)

Žiūriu, greitai išleis "Dagilį". Jau planavau skaityti rusų kalba. Tiek apie jį girdėjau...
" Dagilis: romanas / Donna Tartt ; iš anglų kalbos vertė Andrius Patiomkinas. –Vilnius : Alma littera, 2019."

Išklausiau rusų kalba. Labai patiko
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2019 11 13, 22:32)
. Sulaukiau ir perskaicia Aiskinytes " Istorija kaip upe". Nors siaip tokios persipinancios istorijos man patinka, bet sita buvo kazkokia neoriginali, vis lydejo "deja vu" jausmas. Jau iki metu knygos jai tikrai toli, mano nuomone...

Pritariu, nieko ten tokio neradau ir aš smile.gif

Prabalsavau už ,,Grožis lyg žaizda'' smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 18 lapkričio 2019 - 19:01
Merginos is Vilniaus kas esat, gal kas turit paskolinti Netslinger "Nykstukas galvoje"? skubiai reik perskaityt, o mano bibliotekoj kitos sios rasytojos knygos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2019 11 13, 23:32)
As pervertus metu knygos rinkimus, susigriebiau, kad daug ko nesu skaicius.

Na ką, nepraėjo nei metai biggrin.gif , o aš jau perskaičiau pirmą iš suaugusiųjų prozos penketuko. Virginijos Kulvinskaitės "Kai aš buvau malalietka". Visai nebloga knyga, ir aprašomas laikotarpis šiek tiek pažįstamas. Bus įdomu palyginti su kitomis knygomis.
Dabar skaitau Карен Дионе "Дочь болотного царя". Jaučiu, teks pasinervinti. Tai lyg ir trileris, nors man labiau drama. Taip įtempta, kad vos laikausi neatsivertus galo ir nepažiūrėjus, kuo baigsis. Sulaiko tik baimė, kad pasitvirtins mano nuojauta, jog viskas baigsis blogai. Bet amerikiečių knygos gi nesibaigia blogai, ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
Nu ka, siandien siaip ne taip gavau "Nykstukas galvoje" ir perskaiciau biggrin.gif gera, kaip po saldainio
Atsakyti
Perskaiciau vokieciu vaiku metu knygos autore. "Kvapu vaistine" Anna Ruhe. Na Musu Vaitkute daug toliau traukia. Gal vertimsa kazkiek mazina verte, bet metuknyga gal ir nerinkciau, nors siaip idomi ideja, skaityt idomu, bet kazkaip man dar truko didesnio kabliuko
Atsakyti
Kalėdos jau ne už kalnų newyear.gif

Kviečiame į tradicinį Kalėdinį meet'ą Kaune 000054.gif

2020 m. sausio 4 d., 13.00 val., restorane "Višta puode"

Registracija iki gruodžio 10 d.

Tikiuosi Forget tradiciškai bus nykštuku 000054.gif ir ištrauks burtus

Registruojamės :

martux
Brūkšniukas
Mamce
prieplauka
klopedija
Atsakyti
Kaip ten traukiniai, vaziuoja iki Kauno, ar dar vis iki Palemono? unsure.gif As baisiai noreciau sudayvauti 4u.gif
Jau radau, kad nuo gruodzio 8d. jau normaliai vazines traukiniai i Kauna, taigi mane registruokit 4u.gif
Sofija, auuuuu, prisijungsi 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 06 gruodžio 2019 - 10:06

Kalėdos jau ne už kalnų newyear.gif

Kviečiame į tradicinį Kalėdinį meet'ą Kaune 000054.gif

2020 m. sausio 4 d., 13.00 val., restorane "Višta puode"

Registracija iki gruodžio 10 d.

Tikiuosi Forget tradiciškai bus nykštuku 000054.gif ir ištrauks burtus

Registruojamės :

martux
Brūkšniukas
Mamce