Pati paskutinė tik pabaigta - Algimanto Čekuolio „Apie jūreivius. Jų meilės ir kitos tikros istorijos”. Kaip visada, Čekuolis ir šįkart nenuvylė! Dalinuosi apžvalga, jeigu kam įdomu:
https://www.cotrynac...nygos-apzvalga/
Aš tai pabaigiau Man booker tarptautinį prizą gavusią Olgos Tokarczuk “Drive your plow over the Bones of the dead”, tikiuosi išvers ją į LT kalbą, nes toks daugialypis puikus tekstas. Ir astrologijos ir kriminalo ir gamtos ir išprotėjusių moteriškių. Pavydžiu kas moka lenkiškai ir gali originalo kalba skaityt
dar netikėtai laimėjau konkurse pas “Aš skaitau” Alex North “Šnabždėtoją”, tai kriminalų mėgėjams labai rekomenduotinis skaitinys. Tiesa, vertimas itin prastas, labai nenatūralūs pokalbiai. Dar prisideda, kad lietuviškai visai neskaitau
Žinau? Kad daugumą buvo apžavėjęs Tobert Seethaleris su “Visas gyvenimas”, man tai vidutiniškai. Sakyčiau, paviršutiniškas toks, rašymas labai geras, bet vat isorija visai neįtikino.
Tai tiek. Su Langana ir keliomis kitomis narėmis, tai susitinkam Good reads. Tas appsas mano nauja aistra😀 tiek įdomių žmonių sutikau! Galiu pasakyti, kad skaitantys žmonės turi savitą ir gerą aurą, puikus pavyzdys mūsų dešimtmetį trunkanti draugystė