čia kalbu apie Marinos Abramovič "Eiti kiaurai sienas" . Labai patinka, bet kartais jaučiuos persisotinus, norisi atsikvėpt nuo jos, bet kvėpuoja į nugarą terminas.
Labai šiaip rekomenduoju šią knygą. Ypač visoms nepritapėlėms
Abramovič dar neskaičiau, bet labai noriu. Po metų žada būtibjos perfomansas Londone, bandysiu pakliūti, bet negana to, kad bilietai šimtais kainuos, tai dar ir mažai šansų juos gauti.
Aš skaitau tik iš biblioteko dabar, pas mane viskas savitarna, jokio kontakto, tai bibliotekininkės nekvėpuoja į nugarą, aišku ir palaukti reikia ir terminai trumpi. Dabar net pats atsirakini biblioteką su kortele ir kodu ir pats grąžini ir pasiskolini su aparatu. Tikras intravertų tojus😂
Pradėjau Patti Smith “Tiesiog vaikai”, man ji nereali, skaičiau “M train”
čia kalbu apie Marinos Abramovič "Eiti kiaurai sienas" . Labai patinka, bet kartais jaučiuos persisotinus, norisi atsikvėpt nuo jos, bet kvėpuoja į nugarą terminas.
Labai šiaip rekomenduoju šią knygą. Ypač visoms nepritapėlėms
Galiu paskolinti šią knygą, jei norisi
labai dėkoju , bet liko apie 60 psl. ir grąžint reik 10,03, tai spėsiu
Ko taip tylu? Aš tai skaitau kaip patrakus😂 kažkoks gerų knygų metas. Noriu dominančias iš Bookerio sąrašų spėt perskaityt, tik biški jau nespėju.
Oyinkan Braithwaite “My sister, the serial killer”, net neabejoju, kad LT sulauktų didelio dėmesio ir pagyrų. Plona lengva knygutė apie seseris, kurių viena seselė, o kita žudo vyrus ir pirmoji jai padeda jais atsikratyti. Satyra, humoras, lengvumas. Pradžioje nesupratau kas kaip ir kokiu būdu ji atsidūrė kandidatuose, paskui paaiškėjo. Gale pasuka į tamsią pusę ir nėra ta knyga lėkšta, kaip galėjo pasirodyti.
Dabar pradėjau kitą kandidatą Valerija Luiselli “Lost children archive”, dar nieko negaliu pasakyti, stilius labai geras.
Eilėje laukia Salman Rushdie nauja knyga - “Quichotte”, naujų laikų savotiška Don Kichoto versija.
Nu aišku nesusilaikiau ir šiandien nusipirkau Margaret Atwood “Testamentus”
Ką aš galiu pasakyt, tik sėdėknir skaityt😂
Aš perskaičiau Atwood “The Testaments” ir man labai patiko. Nesuprantu kodėl jo taip kritikuojama.
dabar pasiėmiau 2 Robert Seethaler, tai pradėjau nuo “Visas gyvenimas”