O,kaip gaila As po atostogu, tai tik dabar pamaciau sia zinute. Visada noriu tiketi, kad TEN geriau nei cia. Ir nuostabios Ilonos sielos nebevarzo joks kuno kalejimas.
mūsų mieloji Dolitlė.. verkiu ir negaliu patikėti..
Kokia skaudi žinia..... Ilsėkis ramybėje, Dolitle - Ilona...
Разбегаемся все.
Только смерть нас одна собирает.
Значит, нету разлук.
Существует громадная встреча.
Значит, кто-то нас вдруг
В темноте обнимает за плечи...»
Иосиф Бродский
Только смерть нас одна собирает.
Значит, нету разлук.
Существует громадная встреча.
Значит, кто-то нас вдруг
В темноте обнимает за плечи...»
Иосиф Бродский
Mielosios!
Kol galutinai neprasmegom atostogose ir kituose svarbiuose bei neatidėliotinuose reikaluose, skubiai skelbiame NEATIDĖLIOTINĄ susitikimą Kaune š.m. liepos 8 d., pirmadienį, "Miesto sode", Laisvės al. Laiką renkasi "ateiviai" iš kitų mestų ir priemiesčių. Visos labai laukiamos.
Kol galutinai neprasmegom atostogose ir kituose svarbiuose bei neatidėliotinuose reikaluose, skubiai skelbiame NEATIDĖLIOTINĄ susitikimą Kaune š.m. liepos 8 d., pirmadienį, "Miesto sode", Laisvės al. Laiką renkasi "ateiviai" iš kitų mestų ir priemiesčių. Visos labai laukiamos.
Oi noooriuuu
Ups, ten turėjo būti "iš kitų miestų".
Taigi, kelintą valandą?.. 14, 15, 16?..
Taigi, kelintą valandą?.. 14, 15, 16?..
Man visos tinka
Tai aš pasitariau su savim ir nusprendžiau būti "ateive": tebūnie susitikimas 15 val., Miesto sode, rytoj, liepos 8 d.
Tiks?
Tiks?
Man tinka
tinka
Su bilietais sudetinga, is Palemono ir iki Palemono reiks autiku nusigauti gal supasuosiu si karta
Su bilietais sudetinga, is Palemono ir iki Palemono reiks autiku nusigauti gal supasuosiu si karta
QUOTE(Alchemie @ 2019 07 07, 20:54)
Tiksliai... gi tunelis uždarytas. Kitą kartą ruoškis važiuoti autobusu.