Prisijungčiau ir aš 29 dieną
Tik ką pribaigiau Rushdie Aukso rūmus. Buvau klausius tik jo Dvejų metų...., nelabai turiu su kuo palyginti, bet rūmai man labai patiko. Pirmiausia autoriaus meile herojams... antriausia, nuoširdžiu pasakojimo stiliumi / būdu, pasakojimu pasakojime, neskubėjimu, nebijojimu nuklysti, nes visi "nuklydimai" labai tikslingi... ir kinematografiškumu (šitas autoriaus sumanymas mano akimis pavyko ) Žodžiu, apturėjau malonumo
Dar buvo S.Kingo Svetimas (prašalaitis?) iš Mersedeso serijos - sakyč, silpniau už Mersedesus su Bilu, bet šiaip, Kingiška - nepataikaujamai pavaizduota visuomenė, na, ir žinoma, įtampa, čia jis meistras
šitą ir aš kaip tik perklausiau netyčia praleidus trečią dalį Na taip, išties kingiška
Papildyta:
o 29?..
šitą ir aš kaip tik perklausiau netyčia praleidus trečią dalį Na taip, išties kingiška
Papildyta:
o 29?..
Irgi ;)
Ar jūs turite tokių knygų, kurias skaitot, kai niekas kitas nesiskaito/neteikia džiaugsmo?
Paraleliai klausausi Lisa See Shanghai girls. Čia ta pati, kuri parašė mane kažkada sukrėtusią Baltoji gėlelė ir vėduoklė. Pasiturinčių jaunų seserų gyvenimas apsiverčia per vieną dieną, kai paaiškėja, kad jų tėvas pralošė viską ir praktiškai pardavė jas, kad apmokėtų skolas. Kol kas labai įdomu, bet dar nė neįpusėjau.
Daugiau kaip neturiu kuo pasigirti. Išklausiau prieš tai dar trečią dalį apie Percy Jackson, ir galutinai nusprendžiau, kad jau išaugau
Ar jūs turite tokių knygų, kurias skaitot, kai niekas kitas nesiskaito/neteikia džiaugsmo?
Turiu, turiu Clifford D. Simak "Kaukų draustinis", J.R.R. Tolkien "Žiedų valdovas", Ursula K. Le Guin "Žemjūrės burtininkas" ir Makso Frajaus pirmosios Echo labirintų knygos
Užsikrėtusi rinkimų karštine perskaičiau A. Tapino "Prezidentas" ir J. Patterson, B. Clinton "Prezidentas dingo" - skaičiau kaip grožinę literatūrą. Man patiko. Tapino Prezidentas gal net labiau, nes antroji labai jau amerikietiška
Vaikai vienam dedei "pridirbo" rupesciu, tas saukdamas juos isvare:-kad nematyciau jusu cia daugiau, o jei ne, nusuksiu galvas!!!"
Vienas is vaiku pakomentavo kitam draugui: su nusukta galva gali bent alkune palaizyti, o taip tai neiseina.
Kaip norėčiau išmokti tokio požiūrio į gyvenimą (arba prisiminti)