Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(SOFIJA5 @ 2019 05 06, 19:04)
Vilnietės, o ką jeigu gegužės 17 dieną susitiktume  4u.gif

nesigaus.. 17 ir 24 dienos mums užimtos šuniškom parodom..
Atsakyti
O 15 arba 22 dienomis? Ka vakare? 4u.gif
Atsakyti
Išklausiau dvi dalis apie Percy Jackson. Pirmoji dalis priminė Harį Poterį, buvo visai smagu. Antra šiek tiek nuobodesnė. Spėju, geniali vaikiška fantastikos serija, subalansuota suaugusiems yra vienintelė, ir nėra čia ko tikėtis. Goodreads labai giria trečią dalį, bet neaišku kokiai amžiaus grupei tie fanai priklauso ax.gif
Atsakyti
Regis grįžta skaitymo malonumas biggrin.gif iš bibliotekos pasiėmiau Bulgakovo "Meistrą ir Margaritą", Milašiaus "Isos slėnį", Murakamio " Bespalvį ..." ir "19Q4" (pasikartojimui, nes kažkada labiausiai patiko", o tada neatsargiai ėjau pro vaikų biblioteką ir užgriebiau 3 - 7 Siaubų autobuso dalis biggrin.gif Užmiegu su audio Šerloku Holmsu, tad galima suprasi, jog turiu skubių darbų, kurie nesidaro? biggrin.gif

Atsakyti

Knygyne išgirdau gerą žinią, kad vasarą išeis nauja Kristinos Sabaliauskaitės knyga! Labai laukiu, esu šios rašytojos perskaičius visas knygas. ar yra ir daugiau čia mėgstančių Sabaliauskaitę? labai smalsu, kas labiausiai patiko..?

Atsakyti
Bruksniuk, as privalomai dabar Isos sleni perskaiciau..geras jausmas...jei butu ne privalomai turbut butu didesnis malonumas smile.gif bet...

Man reikia pasiimt ir baigt Silva rerum IV..kazkaip...nes nu gera knyga, ale...kazkaip labai gera akustika mano makaulej siuo metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2019 05 08, 17:41)
O 15 arba 22 dienomis? Ka vakare? 4u.gif

15 nea. O 22 tinka 4u.gif

Organizuojamės?
Atsakyti

Labos, 

22 diena ir man tiktų  :rolleyes:​ 

Atsakyti
22 ir as galiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2019 05 14, 22:08)
22 ir as galiu 4u.gif

Oi merginos, o jūsų nėra fb ? Ten kažkaip aktyviau. Nutarėme tiktis gegužės 29 d Panoramoje. Ar tinka?
Atsiprašau 4u.gif
Atsakyti
Ok, 29 Panoramoje, kelinta ir kur?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2019 05 15, 15:22)
Ok, 29 Panoramoje, kelinta ir kur?

18 valandą. Vėluoti galima. O dėl vietos nesutarėme. Trečiame aukšte, kur restoranai. Aš asmeniškai GanBėjaus pasiilgau 4u.gif
Atsakyti