O dabar draugauju su "Dziedu". Na, gerai skaitosi. Tokia "Silva rerum" tipo knyga. Daug veikėjų, daug linijų, graži kalba. Mestelėjau akį apie autorių - tai pirma ir paskutinė a.a. R.Treinio knyga. Gaila.
Sofija nu duok viska ka turi, kad ir paaugliu, gal suveiks...nu tiesa kita savaite praskaidrinsiu galva kiek, tai gal atsiras noras skaityti
Oho! Kada tu išvis spėji skaityti?
Prieplauka, kaip tik galvojau apie tave kai skaičiau. Aš ne profesionalė, bet irgi sutinku, kad daug kas baltais siūlais siūta 😀 ignoravau. Man pvz visokie trileriai ir detektyvai kliūna, labai mažai kur aš nematau loginių klaidų. Dažniausiai ten viskas nesamonė atrodo😀 poelgiai, ypač kriminaliniai dalykai. Labai geram tai gali ignoruoti, bet dažnaiusiai akis bado loginės klaidos
Aš bibliotekoje gavau pirmadienį Pulitzerio premiją gavusią RICHARD POWERS “Overstory”. Oho kaip sodru! Net nežinau su kuo palyginti. Gal Markesu? Nėra nei vieno nereikalingo žodžio. Nepasakysiu, kad labai lengvai einasi, bet labai gerai
Įspūdžiams susigulėjus, galiu sutikti, kad Eleonora nėra tobula knyga prieš kelias dienas dar būčiau kibusi į atlapus tačiau įtraukianti, na bent man, ir neerzinanti, baltus siūlus galima ignoruoti, kaip teisingai Forget pasakė.
Aš džiaugiuosi Geležies fėjūnų naujausia dalimi
O is kur klausot?
suintrigavot jau kas tai Eleonorai buvo?
iš truputį kitos operos - MO buvo (gal tebėra) eksponuojamis vienos dailininkės, sirgusiuos psichine liga darbai. Gidė pasakojo, kad ji buvo labai produktyvi, o ypač kai užeidavo priepuoliai - per naktį dešimtimis nupiešdavo piešinių. Tiesiog juodu tušu. Hmmm..... nu man kažkaip neetiška juos eksponuoti. Ypač jeigu tai žmogaus saviterapija buvo. Ką manot?
Paskaičiau tiesiog nuostabų straipsnį apie Antano Baranausko biblioteką. Aišku pabaiga liūdnoka (nes karas, naciai, sovietai ir laikas). Karštai rekomenduoju Antano Baranausko asmeninė biblioteka
ten pdf reikia išsitraukti
O is kur klausot?Iš trackerio, to kuris ru
Brūkšniuk, kokia tos dailininkės pavardė? Labai sudomino. Jei ji turėjo bipolinį, tai tieisiog manijos metu labai kūrybiškai pavarydavo ir tiek. Kodel neetiška? Kaip su Van Gogu tada?
Aš pabaigiau Adam Kay “This is going to hurt: secret diaries of a junior doctor”, jei turit galimybę imkit😀 jis dirbdamas gimdyklose ir panašiai, vedė užrašus. Labai šmaikštus, juokingas tekstas apie žiaurius dalykus. Kai kuriose vietose balsu juokiausi. Labai užskaitau, tik jei esat jautrios kraujams, vagininoms, visokiems plyšimams, tai nerekomenduoju