Smagu girdėti nes kartais parašai užsidegusi atsiliepimą, o paskui pasirodo, kad tik tave vieną ta knyga užkabino ir galvoji, kaip čia taip
Smagu girdėti nes kartais parašai užsidegusi atsiliepimą, o paskui pasirodo, kad tik tave vieną ta knyga užkabino ir galvoji, kaip čia taip
Sofija5, kaip gražiai aprašei Eleonorą! Man ji labai artima, net kažkuo panaši į mane😀 Man daug yra nesuprantamų gyvenime normų ir elgesio taisyklių, kurių aš nesuprantu. Laabi patiko visa knygos struktūra, geros dienos ir blogos dienos. Žodžiu, mano irgi viena geriausių šiais metais.
Kita labai įstrigusi “Muzika Ilzei Brauchman” angliškai ji vadinasi MUSIC SHOP. Tokia šilta paprasta, bet tuo pačiu ir gili istorija. O jau muzikos takelis kokio grožio, suku be sustojimo youtube, dalinuosi ir su jumis
Su džiaugsmu galvosiu, kad ne man viena Eleonora artima
O Muzika Ilzei Brauchman verta skaityti, jei su muzika visai visai nedraugauji? Nes norisi, tačiau bijau, kad ne mano.
Labas rytas,
na bliam, eisiu ieškoti Eleonoros
O dabar, davusi Cabre papildomą šansą - visą sekmadienį su kiemo darbais (ir ausinėmis žinoma), sakau, kad ne mano. Liksiu be "išpažinties"... yra gražių momentų, patiko pasakojimo būdas su visais šokinėjimais per amžius ir asmenis, na bet nedžiugina. Ir pasaulis pilnas kitų knygų Pasistačiau į eilę Bakman "Čia buvo Brit Mari", Shlink'o detektyvą (?) ir dabar draugauju su Pratchett'u
Ir toliau su tokiu pat malonumu skaitau К. Дабо antrą knygą "Тайны Полюса". Pirma, "Обреченные холодом", jau perskaityta. Pirmą tiesiog prarijau per 2 dienas. Antrą irgi taip galėčiau, bet negaliu visai atsikratyt privalomų darbų. Taip įtraukia, kad skaitau kaip trilerį- o kas toliau, o kaip dabar išsisuks. Knyga tikrai verta visų tų pagyrų, kurių prisižiūrėjau buktūbe. SOFIJA5, Saintlina , neskaitėt?
SOFIJA5, dabar Eleonora iš galvos neišeis. Gražiai parašei.
Sofija5, tikrai verta skaityti net jei ir nedraugauji su muzika. Ten kaip tik aprašyta viskas labai paprastai ir sakyčiau netgi primityviai, nes jis mokina apie muziką moterį kuri nieko apie tai nežino. Aš beveik nieko apie aprašytų kūrinių istorijas nežinojau arba žinojau labai mažai. Pati istorija labai graži.
Aš šiuo metu su PATTI SMITH “M TRAIN”, jos kaip ir autobiografija. Nu tikrai kažkas tokio😍 apie kavą poezija ir keliones. Lyg ir nieko nevyksta, bet ypatinga knyga. Atsitiktinai bibliotekoje pasiėmiau. Šiemet iš viso labai gerai pradėjau metus ir skaitau daug. Man daug, kitiems gal ne.
Daug kas turbūt jos “Tiesiog vaikai” skaitę
Pasistačiau į eilę Bakman "Čia buvo Brit Mari", Shlink'o detektyvą (?) ir dabar draugauju su Pratchett'u </p>
Eik, eik ieškoti, tik paskui nepamiršk atsiliepimo parašyti, net jeigu nepatiks
Pratcett"as
Neskaičiau, reikės į sąrašą įtraukti.
Ačiū, paskaityk ir tu Eleonorą
Forget, tada būtinai skaitysiu
Rachel Joyce skaičiau The unlikely piligramage of Harold Fry. Įsiminė, reikės ir šią paskaityti.
Pabaigiau rinkinį apie tėvą Brauną ir pradėjau pažintį su Michael Connelly detektyvu Bosch (žinau, kad yra ir serialas, bet dar nemačiau). Kol kas nieko nepasakysiu, ką tik pradėjau pirmą knygą, bet esu prisiklausiusi pagyrų, tikiuosi, nenuvils
Papildyta:
Aš irgi jį labai myliu
Ir toliau su tokiu pat malonumu skaitau К. Дабо antrą knygą "Тайны Полюса". Pirma, "Обреченные холодом", jau perskaityta. Pirmą tiesiog prarijau per 2 dienas. Antrą irgi taip galėčiau, bet negaliu visai atsikratyt privalomų darbų. Taip įtraukia, kad skaitau kaip trilerį- o kas toliau, o kaip dabar išsisuks. Knyga tikrai verta visų tų pagyrų, kurių prisižiūrėjau buktūbe. SOFIJA5, Saintlina , neskaitėt?
gal gali kokių būktiūberiu įdomių pavardint...nusibodo visi mano žiūrimi..
Tai kad aš turbūt visus tuos pačius žiūriu, nes kažkas iš kauniškių man užrodė. Людмила Личи, Happy Sappy, Юлия Волкодав, Books Around Me, bookspace, Марина Книжная, Peake-week Papers, 2 talk girls, Маша Пшеничная, Zhem, KR198501, Sin Fiction, Аля, PsyheaJF, МАХнeм читать!!! , Mara Book, WithLoveInTheBooks, BooksWillNeverDie, Orca's Pie, GingerInBooks, Olga & books, Sergey ProjektPo, Библионариум, KHALETSKY, Rainbow Mole . Čia turbūt pays žinomiausi. Jaunesnės/-ni, kaip matau, labiau skaito fentezi, bet man tai visai tinka. Gaila, Nadežda Dikens, Šapokliak seniai nesirodo. Nikolajus Bogoliubovas (На волнах классики) į teatrą visai nusirito, apie knygas mažai bekalba. Kai kurių nebežiūriu, nes atrodo, kad ten tik pirkiniai. Polina čitaločka labai protinga, man net per daug, tai irgi nebestebiu. Mano favoritės tai tos 2 kalbančios merginos - viską jų stebiu. Ir dar Mašą Pšeničnąją- labai įdomi. Ana - bb03aav irgi buvo išsiskirianti, bet matyt nauja veikla ją visą įtraukė(turi mažylį). Kitos ir kiti turi savo šarmą. Man neatsibosta, kai kuriuos įrašus dar pakartotinai pasižiūriu.
Tik pasibėdavojau, kad Šapoliak seniai nėra, o va ir naujas įrašas.
ačiū visus žinau, kaip kuriuos stebiu, kaip kurie nusibodo
lauksiu atsiliepimų apie abi