Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(saintlina @ 2017 01 09, 12:37)
Naujais metais perskaičiau porą detektyvų ir jaučiu, kad būtinai reik ko nors rimtesnio smile.gif
H. Nesser 'Sąmonės akis'. Manęs visiškai neužkabino. Neverta sugaišto laiko.

Griebk J. Cabre ,,Prisipažįstu", aš jau visai einu į pabaigą. Man atvirkščiai: nors detektyvai iš visų kampų merkė akį ir prašėsi paimami, pradėjus skaityti šitą, nutilo kaip žemė ir iš gėdos pasislėpė mirksiukas.gif
Ta akis ir man nelabai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimma: 09 sausio 2017 - 20:13
Sveikos,

Mano 2016m ataskaita.
Perskaityta tik 15, neskaitant kai kurių vaikiškų ir populiariosios psichologijos knygų.
Metų ašaringoji - S.Aleksijevič "Černobilio malda".
Man labiausiai patikusios, vertos dėmesio pažintinės ir grožinės.
Grožinės
1. Antony Doer "Neregimoji šviesa"
2. J..Barnes "Gyvenimo lygmenys|"
3. L. Singer "Koncertas kairiajai rankai"
4. Florian Illies "1913 šimtmečio vasara"
5. J. Iriondo "Nesustok kelyje"
Metų eseistika ir vienintelė Alain de Botton "Kaip Proustas gali pakeisti gyvenimą" ( Kam patiko J.Barnes "Flobero papūga" manau patiks ir ši)

Negrožinė patikusi.
V.Savukynas "Istorijos detektyvai"

Wau puolu pristatyti pirmąją 2017m perskaitytą knygą.
Tai - Giulia Enders "Žarnyno žavumynai"[B][COLOR=red] Linksma, nuotaikinga pažintinė knyga apie mūsų žarnyną, jo žavumynus ir kaprizus.Kaip kas ten pas mus viduj žarnyne veikia, dirba, draugauja, pešasi ar kariauja sužinosite perskaitę žavumynus .Kai kur juokausi, kikenau.Rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2017 01 08, 20:51)
2016 metų ataskaita 4u.gif

Vakar pamiršau šį tą parašyti, tai dabar papildysiu.
METŲ ATRADIMAI, SMAGUMAI.
Nuo rudens "užsikabinau" už book youtube video rusų kalba ir labai mielai seku, klausau, žiūriu keletą knygų apžvalgininkių. Nors jų skaitinių ratas skiriasi nuo manojo, bet pasitaiko ir bendrumų - memuarinė literatūra, laiškai ir pan. Pamatyti bent šį tą iš Rusijos knyginės produkcijos įdomybių visai malonu. Pvz.,
http://www.labirint.ru/alice/
O visą šitą video gėrį užrodė Nihilistė ir Prieplauka, tad joms didžiausia mano padėka aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2017 01 09, 22:12)
Griebk J. Cabre ,,Prisipažįstu", aš jau visai einu į pabaigą. Man atvirkščiai: nors detektyvai iš visų kampų merkė akį ir prašėsi paimami, pradėjus skaityti šitą, nutilo kaip žemė ir iš gėdos pasislėpė  mirksiukas.gif
Ta akis ir man nelabai...

Manęs J .Cabre "Prisipažįstu"dar laukia smile.gif Nekantrauju pabaigt dabar įpusėtą Ian McEwan "Vaiko gerovė" , patinka ir ši, bet vis pagaunu mintį kaip kuo greičiau pradėt "Prisipažįstu".
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2017 01 09, 22:16)
Nuo rudens "užsikabinau" už book youtube video rusų kalba ir labai mielai seku, klausau, žiūriu keletą knygų apžvalgininkių.
O visą šitą video  gėrį užrodė Nihilistė ir Prieplauka, tad joms didžiausia mano padėka aciuks.gif

Aš irgi noriu tai pamatyti/išgirsti. Prieplauka ir Nihiliste, būkit geros, užrodykit nors ką nors. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos!
Nedrąsiai, pasieniais atslenku ir aš prisiduoti. blush2.gif Praėjusiais ne tik atsiliepimų nerašiau, bet ir skaitymą gerokai užmečiau. Taigi, perskaityta 31 knyga. Iš jų realiai 5 perklausytos, 26 skaitytos.
Šiaip taip sukurpiau 10-uką, nors ir labai skystą biggrin.gif
1. A. Doer „Neregimoji šviesa“
2. С. Довлатов „Чемодан“
3. С. Кинг „ Дьюма Ки“ Tiesiog Kingas wub.gif gun_bandana.gif
4. Д. Рубина „Белая голубка Кордовы“ Kartojasi Rubina. Vis tas pats kurpalius pralenda, bet kai su pertraukomis skaitoma, galima užsimiršti. Vis vien ji man labai patinka.
5. М.Булгаков „Собачье сердце“ Bepildydama išsilavinimo spragą iškart ir filmą pažiūrėjau. Knyga puiki, o filmas, mano supratimu, nei kiek neprastesnis. Tas retas atvejis, kai žmogui norinčiam pasirinkti tik vieną iš jų, rekomenduočiau filmą.
6. R. Goolrick „Patikima žmona“
7. J. Burton „Miniatiūristas“ Labai keista, kitokia, bet gera.
8. M.Starkus „ Žemyn galva į Australiją“ Linksmiausioji
9. A.Šileika „Pirkiniai išsimokėtinai“
10. L.N. Spielman „Gyvenimo planas“ Ne mano žanro knyga- lengvas optimistinis romaniukas balnsuojantis ant savipagalbos knygų ribos. Net stebiuosi, kad pateko į šį sąrašą. Bet...vasarą bibliotekininkė įbruko vos ne per jėgą biggrin.gif ir nieko- labai smagiai susiskaitė.

Naujus metus pradedu su pernai neįveikta ( ne todėl, kad nesiskaitė) R.Gary „Karaliaus Saliamono baimės“ Manau, kad bus viena iš geriausų 2017- ais
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2017 01 09, 20:12)
Griebk J. Cabre ,,Prisipažįstu"

Vis dar laukiu eilėj bibliotekoj..
Atsakyti
Mano pirmoji šiais metais Evangelija pagal Jėzų Kristų. J. Saramago. Žinau, jau visų skaityta. Mėgaujuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 09 sausio 2017 - 23:29
QUOTE(Alexia @ 2017 01 09, 23:28)
Žinau, jau visų skaityta. Mėgaujuosi.

Ne visų ax.gif
Atsakyti
Tikrai ne visu biggrin.gif mane labai eme nervinti P. gregory " Ziniuone" jau net ne vertimas, o pati istorija, personazas...tai is tu nervu griebiau A. Lindgren " padauzu gatves vaikus" labai gerai ramina biggrin.gif
Atsakyti

Viena paskutiniųjų pereitų metų knyga - Sarah Jio "Meilė tavo akyse" - mielas, švelnus tekstas apie šešias meilės rūšis. Kadangi žinojau tik vieną - susidomėjau. Visai miela knyga.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brūkšniukas: 10 sausio 2017 - 10:07
Labos 4u.gif
O aš dar vis "Debesų atlasu" mėgaujuosi, gaila, kad tiek nedaug beliko...o kartu ir norisi greičiau perskaityti biggrin.gif ale greičiau nesigauna, nes grįžau į darbą, tai iškart pasijautė laiko trūkumas ax.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2017 01 08, 20:54)
O kad jau įkvėpimas pagavo, tai apie šių metų knygas. Gal sąžiningiau atsiliepimus rašysiu, anksti pradėjusi  ax.gif Čia ne pažadas, šiaip pamąstymas  biggrin.gif
John Flanagan "Nihonijos imperatorius" - mėgstu aš Flanaganą ir jo žvalgus ir jų nuotykius

Noriu imperatoriaus 4u.gif biggrin.gif
QUOTE(Alchemie @ 2017 01 10, 11:02)
Tikrai ne visu biggrin.gif mane labai eme nervinti P. gregory " Ziniuone" jau net ne vertimas, o pati istorija, personazas...tai is tu nervu griebiau A. Lindgren " padauzu gatves vaikus" labai gerai ramina biggrin.gif

Tai viena blogiausių mano skaitytų knygų. Retai kada aš galiu pasakyti taip apie knygą, bet ši tikrai šlykšti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 10 sausio 2017 - 17:56