Galiu dar megzti, gaminti maistą, kuopti namus, o kai jau labai noriu klausyti, einu pasivaikščioti
Galiu dar megzti, gaminti maistą, kuopti namus, o kai jau labai noriu klausyti, einu pasivaikščioti
labai lengva, jei viena eini va su šuniu jau nelabai gaunasi
Papildyta:
aha, sunku nebuvo damūčinsiu Ferrante trečiąją dalį ir pereisiu vėl prie detektyvų
O kaip Straiko ketvirtoji dalis rusiškai vadinasi? Man rutrackeryje labai sudėtinga pagal autorius ieškoti. Niekaip nepataikau kaip tas pavardes rusiškai parašyt o pagal originalų užrašą dažnokai nieko neranda..
"Смертельная белизна" .
Наоми Новик "Чаща". Na, iš principo sakyčiau, kad ši knyga tikrai man pakliuvo į rankas visai laiku, nes paliko labai neblogą įspūdį. Atmosfera, pati Giria, pabaiga, kur aiškinama kodėl Giria tokia pikta ir pan. tikrai labai patiko. Bet. Pagrindinė veikėja truputį nervino, taip pat ir pagrindinis veikėjas. Meilės linija tarp jųdviejų pasirodė keista ir pritempta. Bet šiaip pailsėjau su ja neblogai, pirmą dieną skaitydama išvis atsiplėšt negalėjau, o ir antrą buvo visai įdomu skaityt.
Холли Блэк "Самая темная чаща". Pradžia skaitėsi sunkiai - labai priminė magiškąjį realizmą, o jis man nelabai patinka. Bet jau maždaug nuo antrojo trečdalio pasidarė įdomiau. Taip, pagrindinė veikėja labai jau Merė Sju, meilės linija tarp jos ir fejūno Džeko atrodė arba pritempta, arba prastai atskleista, ir šiaip atrodė, kad viskas neišbaigta. Bet gavau ko norėjau - pasaką su meilės istorija, tad iš principo visai patiko. Perskaičiau per dieną, tai irgi turi pliusų.
Linkiu atrasti šį malonumą
Pabaigiau šiandien L. Kepler Triušių medžiotoją. Ir nusivyliau. Daugybė kruvinų smulkmenų, daug pasikartojimų, ištempta.
Pabaigiau, nes Kniazevas skaito ir dėl Jonaa Linos. Yra cliffhangeris į sekančią dalį, bet kol kas susilaikysiu. O su kokiu susižavėjimu skaičiau pirmas keturias dalis
translit.ru
Įkeliu nuorodą puslapio, kuriame galima rašyti lotyniškas raides ir gauti tekstą kirilica.
Šiuo metu klausau iš rutrekerio "pasiskolintą" Indonezijos rašytojo Eka Kurniawan'o romaną "Grožis lyg žaizda". Neseniai pasirodė ir lietuvių kalba. Keistas ir kabinantis derinys - realių istorinių įvykių ir vietos legendų mišinys. Įdomu klausyti jau vien dėl to regiono istorijos, o kur dar pasakotojo talentas...
Klausimėlis: o dabar temos lapų skaičius neberibojamas? Temos pavirto paklodėmis, kuriose sunku surasti reikalingą informaciją.
Klausimėlis: o dabar temos lapų skaičius neberibojamas? Temos pavirto paklodėmis, kuriose sunku surasti reikalingą informaciją.
Atsiradus naujai SM versijai neberibojamas. Ir ši tema dar nedidelė Kačių mylėtojų tema turi 1289 psl.
Tiks jausmas, kad detektyvų serijos trakeryje brendo brendo ir subrandino po naują "gabaliuką" – be Straiko, be Verdono ir Kingo atsirado dar mano vienas pamėgtas – Bjorkas Gerai būtų ką "civilinio" tarp detektyvų įsiterpti
Aš ir taip galvoju, ir šiaip- dalis tiesos yra.
Na, įpusėjau 4 dalį - taip, yra moterims geriau matomų ir suvokiamų ar pastebimų momentų Man tai anaip tol ne trūkumas, nes kažko nejausti ar nematyti nelaikau privalumu Žodžiu, man istorijos negadina, o ar betinka tada Roberto slapyvardis, gal per anksti daryti išvadas. Aš irgi skaičiau šį komentarą ir vis ieškojau bobiškumo Gal ir pastebėjusi nieko nebūčiau
Aš ir taip galvoju, ir šiaip- dalis tiesos yra.
Tris knygas dar tik perskaičiau. Nepastebėjau, kol kas tokio nuopolio
Sekmadienį paskyriau Brandon Sanderson Iškilimo šulinys. Miglos vaikai - tiesiog neturiu žodžių, kaip dabar išgyventi? Vaikštau kaip šlapiu maišu trenkta. Per daug man buvo Miglos pasaulio. Nenoriu jo palikti. Viskas man toje knygoje tiko ir patiko. Nuoširdžiai rekomenduoju