Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(Erendira @ 2019 03 28, 17:18)
<p>Trečia rusiškai būtų Пост сдал, ketvirta - Чужак. Prie šios dar nepriėjau  rolleyes.gif  Nes eilėje ketvirta Kormorano Straiko istorija, gaila ne Kniazevo įgarsinta, ir dar radau įskaitytą Cabre Prisipažįstu, nes du kartus nesugebėjau jos pradėti skaityti...</p>

Ketvirta Straiko labai kieta. Klausiausi sulaikius kvapą vos ne iki pat pabaigos.
Чужак irgi užmačiau praeitą savaitę, bet kol kas dar svarstau, ar verta. Nors ta Holi visai įdomi man

Smagu, kad Cabre yra audio, nes akimis ir man nepavyko įsiskaityt, reikės paklausyti.

Pastaruoju metu gyvenu su Kniazevu ausyse tongue.gif Išklausiau neprastą John Verdon detektyvą Загадай число. Paskui puikų istorinį romaną Gydytojas. Avicenos mokinys. Dabar pradėjau Keplerio Triušių medžiotoją, čia šeštoji knyga apie Joną Liną.

Šiandien pabaigiau ko gero jau daugelio skaitytą Eleonora Olifant viskas gerai. Labai patiko, nors vietomis skaityti nebuvo lengva. Rekomenduoju, tik pamenu, kad kažkas iš jūsų negali skaityti apie skriaudžiamus vaikus, tai atsargiai
Atsakyti

O, Verdono aš jau visus keturis išklausiau, visai neseniai trečiąją dalį, kuri kažkodėl įgarsinta paskutinė. Tai truputį pavydžiu dar neskaičiusioms/neklausiusioms  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2019 03 29, 22:26)
<p>O, Verdono aš jau visus keturis išklausiau, visai neseniai trečiąją dalį, kuri kažkodėl įgarsinta paskutinė. Tai truputį pavydžiu dar neskaičiusioms/neklausiusioms  rolleyes.gif </p>

Aš irgi truputį pavydžiu neskaičiusioms/neklausiusiom ketvirtos Straiko dalies mirksiukas.gif
Atsakyti
Detektyvais mėgaujantės? biggrin.gif

Aš irgi. Youtubėje radau Šerloką Holmsą rusiškai - labai malonaus balso skaitovas.
Atsakyti
Man visiskas stilis...tik privalomai mokyklos literatura skaitau
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2019 03 29, 22:26)
<p>O, Verdono aš jau visus keturis išklausiau, visai neseniai trečiąją dalį, kuri kažkodėl įgarsinta paskutinė. Tai truputį pavydžiu dar neskaičiusioms/neklausiusioms  rolleyes.gif </p>

o va aš kaip tik neskaičiau, neklausiau ir net nebuvau girdėjus apie tokį smile.gif einu ieškot smile.gif
Atsakyti

Saintlina, Kniazevas visus įgarsino, tad nebus sunku rasti  :mirksiukas:​ 

Langana, jau pradėjau Straiką  :blush-anim-cl: 

Atsakyti
Sugundysit klausytis smile.gif
Atsakyti

Oi, Alchemie, ten dar gali gauti įvadą į psichoanalizės pradžiamokslį :hihihi: (turiu omeny Verdoną)

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2019 04 01, 13:13)
<strong>Langana</strong>, jau pradėjau Straiką  blush-anim-cl.gif </p>

Tikiuosi, turi laiko, nes pradėjus sunku sustoti ax.gif
Atsakyti

Dabar turėsiu rasti  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(langana @ 2019 04 02, 15:57)

QUOTE(Erendira @ 2019 04 02, 16:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="langana" data-cid="72401956" data-time="1554206276"><div><p>Tikiuosi, turi laiko, nes pradėjus sunku sustoti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Dabar turėsiu rasti  biggrin.gif​ </p>

vairuoju ir sportuoju, daržus raviu klausydama. kitų darbų dirbt negaliu klausydama..
Atsakyti