QUOTE(Erendira @ 2019 01 04, 10:13)
Metų nesusipratimas: Fawles Magas. Senokai besutikau tokį tūpą herojų ir tokią nemotyvuotą istoriją. Pabaigiau tik dėl to, kad vis tikėjausi genialios pabaigos, kuri viską reabilituotų. Deja.
QUOTE(Alexia @ 2019 01 01, 13:55)
Na ir metų kankynė:
Eias Canetti. Apakimas. Pirmą kartą bandžiau skaityt dar 2013 metais. Dar kelis kartus paimta iš bibliotekos, bet taip ir neskaityta. Šio titulo tikrai nusipelno, nes skaičiau su tokia pat kančia kokia tvyro knygoje, ŽINOKIT.
Jau kazkada minejau, bet dar syki pasikartosiu -
J. Fowles ir
E. Canetti kuryboje svarbiausia yra
kaip, o ne apie ka, ZINOKIT'es!
QUOTE(prieplauka @ 2019 01 06, 12:39)
Įsipareigojimas 2019 metams :
Perskaityti visus sukauptus žurnalus Metai ir Literatūra ir Menas
As turiu sukaupus (tetos deka
) gal keturiu metu
"Legendu" zurnalus, tik gaila, kad vasara nutruko ju siuntimas, todel taupau ir skaitysiu tik
po truputi, kad uztektu iki pensijos!
QUOTE(Forget @ 2019 01 11, 21:29)
Labai arti metų knygos, praktiškai nenusileidžianti:Joe Dicker Visa tiesa apie Hario Kveberto bylą. Jei dar nematėt pagal ją pastatytas labai puikus mini serialas, nenusileidžiantis knygai!
Niekaip, nu, niekaip neprisiverciau paziureti daugiau nei du epizodus...
QUOTE(SOFIJA5 @ 2019 01 14, 18:00)
Tutele, sveikinu atradus Jojo Moyes
Pirmą jos knygą skaitydama aš irgi ašarojau.
Ir kaip tau taip gavosi, kad daugumos metų džiaugsmai tau nusivylimais patapo
Oi...
Laikas nuo laiko tikrai verta, nors cia jau kaip ir keturguba doze gavosi.
Gal todel, kad pas mane daznai kaip ne pas kitus.
O apibendrinant,
Hannah Kent "Gerieji zmones" - jau taip tikejausi idomios (nebutinai itempto veiksmo - man patinka letos, paslaptingos, nenuspejamos... na, gal kaip H. Wassmo) istorijos, o gavau visiska
sysala... Vienas per ta pati per puse knygos. Padejau as ja i sali... ir taip palengvejo!
Sebastian Fitzek "Terapija" - absoliuciai neuzkabinantis (o gal neidomiai parasytas?) detektyvas, kuriame viskas aisku nuo pat pradziu, lyg akcentu pasirinktas psichologinis/psichiatrinis aspektas galetu isgelbeti jo antraste: "Bestseleris".
(beje, kaip bebutu keista, pradejau kita sio autoriaus romana
"Skeveldra" - negaliu atsitraukti! Tiesa, dar tik 100 psl., bet biski
strange siuzetas labai intriguoja
)
Leila Slimani "Lopsine" - nu, kazkokia netikra istorija (yra toks prancuziskas issireiskimas
"sokiruoti tam, kad sokiruoti" - atseit, tikslas pateisina priemones)...Toks vaizdas, kad autore ieskojo sensacijos ir sukure siuzeta, i kuri sulipde du. Seimos istorija kaip ir itikinama, aukles savo ruoztu irgi - abi man niekaip...
QUOTE(Forget @ 2019 01 14, 20:06)
Tutele, as kaip tik siandien bandžiau audio Gerieji žmonės klausytis ir jauciu, kad mesiu 🙄Po 3ų valandu, maždaug trečdalio knygos. Visai man nelimpa. Paskutines apeigos patiko, bet šita tai per prievartą.
Na va, radau bendraminte!
Tarp kitko, turiu ir
"Paskutines apeigas", tik kazkaip nevilioja visiskai...
QUOTE(tutele @ 2019 01 12, 16:30)
O 2018m. ataskaita butu tokia:
Oi, pamirsau viena nominacija!
Metu "extra" - susitikimas su knygemis ir ekskursija po Vilniaus Universitetine biblioteka!
QUOTE(giluze @ 2019 01 03, 21:02)
Ir dar pažiūrėjau, kad su knygėmis susitiksiu jau 10 metus. Oooo, kaip bėga metai, bet man širdy dar...
Ir as, ir as!