Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Su Naujaisiais Metais visas! Smagaus susitikimo Drakone 4u.gif Aš deja sergu sad.gif iš Vilniaus į susitikimą keliaus viena Alchemie. Ir vėl smile.gif Ji Keliautojos nominacijos verta 4u.gif
Kiauliškai naujieji prasidėjo, nei vienos knygos dar neperskaičiau cray.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2019 01 05, 11:50)
Su Naujaisiais Metais visas! Smagaus susitikimo Drakone  4u.gif Aš deja sergu  sad.gif iš Vilniaus į susitikimą keliaus viena Alchemie. Ir vėl  smile.gif Ji Keliautojos nominacijos verta  4u.gif
Kiauliškai naujieji prasidėjo, nei vienos knygos dar neperskaičiau  cray.gif

Oi kaip gaila verysad.gif
na tai tada Alchemie pabus už nykštuką ir tau dovanėlę iš Kauno turės parvežti.
Sveik sveik sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2019 01 05, 13:02)
Oi kaip gaila verysad.gif
na tai tada Alchemie pabus už nykštuką ir tau dovanėlę iš Kauno turės parvežti.
Sveik sveik sveik 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū! Labai stengiuosi sveikti 4u.gif Noriu skaityti ir dirbti ir į susitikimus važinėti 4u.gif
Alchemie jau gabena dovanėlę į Kauną, tikiuosi, kad maniškę į Vilnių pargabens biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2019 01 05, 11:50)
Kiauliškai naujieji prasidėjo, nei vienos knygos dar neperskaičiau  cray.gif

Ir aš neperskaičiau smile.gif bet klausau C.McCullough 'Cezario moterų'.

Sveik greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Ir aš neperskaičiau smile.gifbet klausau C.McCullough 'Cezario moterų'.

Sveik greičiau 4u.gif4u.gif4u.gif

Ir kaip? Aš neįveikiau  :unsure:  Bet jos Giesmė apie Troją man labai :wub: 

Atsakyti
Nu ka, super smagu buvo, as gana greit nukeliavau i stoti, ir pasikeiciau bilieta i ankstesni, tai jau esu zvarbiam Vilniuje.
Sofija, turiu tavo dovaniuka, ir skaityk apie katina ir jo zmogu, bus pirma knyga siemet biggrin.gif 4u.gif

Knyga kur minejau vaikiska Julia Donaldson "Kam sugalvota skraidanti sluota"
http://www.baltoslan...raidanti-sluota

mamce, del pigiu ir geru akiniu cia ziurek, visoms kam aktualu akinius keisti smile.gif suvedat recepta pasirenkat remelius, kaina tikrai geresne iseina nei lt gamintis. As jau n metu taip darau
https://www.zennioptical.com/
Atsakyti
Mažoji statistika. rolleyes.gif biggrin.gif
Grįžus surinkau į vieną krūvą kiek radau greitosiomis dovanotų susitikimuose knygų, net 9 gavosi. Turėtų būti apie 11, gal ir daugiau , nes vienais, o gal ir ne vienais, metais gavau 2. Taigi, iš tų 9 perskaičiau NET 2. Gražu, net mėlyna. ax.gif Bet vis tiek smagu jas turėti.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2019 01 05, 20:15)
Ir kaip?

Bet jos Giesmė apie Troją man labai wub.gif </p>

Mano skoniui per mažai moterų, per daug politikos smile.gif

Giesmė apie Troją ir man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2019 01 05, 20:23)
mamce, del pigiu ir geru akiniu cia ziurek, visoms kam aktualu akinius keisti smile.gif suvedat recepta pasirenkat remelius, kaina tikrai geresne iseina nei lt gamintis. As jau n metu taip darau
https://www.zennioptical.com/

Aciu , butinai susiziuresiu, nes reikia nauju pakaitiniu akiniu.

Sofija, aciu uz dovanas! Bais gaila, kad sergi ir negalejai atvykti. Kaip visada, buvo daug plepesiu, juoko ir ivairiu temu. Aciu visoms uz kompanija, o tu, Sofija, sveik ir stiprek, taves laukia daaaug neskaitytu knygu... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 06 sausio 2019 - 00:21
QUOTE(giluze @ 2019 01 05, 21:07)
Mažoji statistika.  rolleyes.gif  biggrin.gif
Grįžus surinkau į vieną krūvą kiek radau greitosiomis dovanotų susitikimuose knygų, net 9 gavosi.  Turėtų būti apie 11, gal ir daugiau , nes vienais, o gal ir ne vienais, metais gavau 2. Taigi, iš tų 9 perskaičiau NET 2. Gražu, net mėlyna.  ax.gif Bet vis tiek smagu jas turėti.

Įdomu, aš irgi pasižiūrėjau. Tai lygiai pusę esu perskaičiusi. Žinoma, neskaičiuojant tos, kurią gavau dovanų šįkart ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helianta: 06 sausio 2019 - 01:01
Nu as tave spausiu, kad perskaitytum biggrin.gif man bais smalsu
As sedau ziuret ataskaitos ir geda pasidare...tai dabar griebsiu savo Gutauska, jis plonesnis uz praeitu metu dovana rolleyes.gif tikiuosi iveiksiu pamazu su savo uzgrusta galva biggrin.gif
Atsakyti
Laikas 2018 metų ataskaitai smile.gif

Į rankas paėmiau 50 knygų. Iš jų 42 perskaitytos, 5 nuograužos, o 3 atidėtos geresjiems laikams.

13 išklausiau audio
9 perskaitytos lietuvių autorių knygos

Metu geriausios atsitiktine tvarka :
K.Sabaliauskaitės Silva rerum
Aksionov Moskovskaja saga (išitempus per dvejus metus)
J.Vodolazkin Lauras
M.Bulgakov Master i Margarita ( knyga, kurią skaitau ne pirmą ir ne paskutinį kartą)

Metų atradimas:
J.M. Kutzee (skaitysiu viską, ką rasiu)

Metų įvykis:
Pradejau lankytis bibliotekoje

Metų nusivylimas:
L.Mažylis 99 metai po įvykio

Įsipareigojimas 2019 metams :

Perskaityti visus sukauptus žurnalus Metai ir Literatūra ir Menas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieplauka: 06 sausio 2019 - 12:41