Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Sveikos, temos neseku, bet gal patarsite, kurias knygas skaityti Jo Nesbo ar Lars Kepler? Nesu nei vienos siu autoriu knygos skaiciusi.. Galbut yra ir keliu daliu.. Tuomet nuo kurios pradeti..
Esu skaiciusi Stieg Larsson ir Cilla ir Rolf Börjlind, tai labai patiko. Ar Jo Nesbo ir Lars Kepler bus kazkas panausaus?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 01 07, 12:41)
Sveikos, temos neseku, bet gal patarsite, kurias knygas  skaityti Jo Nesbo ar Lars Kepler? Nesu nei vienos siu autoriu knygos skaiciusi.. Galbut yra ir keliu daliu.. Tuomet nuo kurios pradeti..
Esu skaiciusi Stieg Larsson ir Cilla ir Rolf Börjlind, tai labai patiko.

abu geruliai smile.gif Asmeniškai man neabejotinai geresni už Börjlind.
Keplerio eina Paganinio kontraktas, Hipnotizuotojas, Ugnies liudininkas, Smėlio žmogus.
Nesbo serijos apie H. Hūlę eiliškumą rasit čia https://en.wikipedia.../wiki/Jo_NesbĆø
Man pirmos dvi knygos apie Hūlę buvo tokios nelabai, bet nuo Raudongurklės super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 01 05, 12:51)
Vietos rezervuotos, "Drakonas" mūsų lauks.  mirksiukas.gif

Visoms ačiū už puikią popietę ir ypač Kalėdų seneliui Gemmai! Skaičiau ir kikenau jau troleibuse!🤓
Atsakyti
Aciu visoms, buvo labai smagu biggrin.gif

Giluze, kalbejau apie sita knyga.
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2017 01 07, 18:36)
Visoms ačiū už puikią popietę ir ypač Kalėdų seneliui Gemmai! Skaičiau ir kikenau jau troleibuse!🤓

Apie ka kikenai? bigsmile.gif koks pavadinimas?
Atsakyti
Trūksta žodžių apibūdinti jausmą po susitikimų su knygėmis. wub.gif Telieka pasakyti: AČIŪ!!!
Foto albume, manau, bus rytoj. 4u.gif
Atsakyti
Tikrai, labai smagus susitikimas. Aš pakeliui namo irgi dovanas apžiūrėjau. Ta, kur tipo geografinė - greičiau geopolitinė, o tai dar geriau. biggrin.gif
QUOTE(nihilistė @ 2017 01 07, 20:52)

Ačiū, suintrigavai. Radau jau kur yra. ax.gif victory.gif Magiškas realizmas paskutiniu metu mano arkliukas.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 01 07, 20:46)
Apie ka kikenai? bigsmile.gif koks pavadinimas?

Žarnyno žavumynai
Atsakyti
Smagus "kalėdinis" susitikimas buvo 4u.gif

Dolitle, lauksim pažadėtos metinės ataskaitos.
Ir raginu kitas, dar nepaskelbusias savo 2016 metų knyginių apžvalgų, jomis dalintis - iki "Oskarų vakaro" liko maždaug savaitė mirksiukas.gif

QUOTE(nihilistė @ 2017 01 07, 19:52)

Prisijungiu prie rekomendacijų. Tikras magiškasis realizmas.
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2017 01 07, 22:11)
Žarnyno žavumynai

Cia rimtai apie vidaus organus kaip jie viekia ir juos priziuret, ar linksmai apie tai? koks zanras? bigsmile.gif
Jau radau aprasa, koks zanras 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 08 sausio 2017 - 17:10
Vakar labai jaukiai pasibuvom. Ačiū visoms smile.gif
Atsakyti
Prisiduodu. Nors retai čia pasireiškiu, bet skaitau kai būna skaitadieniai tai tikrai.

Metų ataskaita.

Perskaičiau 58 knygas. 19979 puslapius. Skaičiau tik lietuviškai, dažniausiai elektronines knygas, nors labai stengiausi priprasti ir prie popierinių.
1. Metų klasika - Antuanas de Sent Egziuperi 'Mažasis princas'.
2. Metų mylimiausia lietuviška - aišku Kristinos Sabaliauskaitės 'Silva rerum' visų keturių rinkinys.
3. Metų lietuviškas atradimas - Laura Sintija Černiauskaitė 'Kvėpavimas į marmurą' ir Algimantas Zurba 'Savūnė'.
4. Metų lyriškiausia - Alessandro Baricco 'Jūra. Vandenynas'.
5. Metų didžiausia apimtis - Jean Christophe Rufin 'Adomo kvapas'.
6. Metų mylimiausia autorė - Kristin Hannah 'Nakties kelias', 'Žiemos sodas', 'Angelo krioklys'.
7. Metų serija - Colleen Houck 'Tigro užkerėjimas', 'Tigro beieškant', 'Tigro kelionė'. Mačiau jau yra lietuviškas vertimas ir ketvirtos dalies. Reiks kada paskaitinėt prieš miegą.
8. Metų detektyvas - Umberto Eco 'Rožės vardas'.
9. Metų nusivylimas - Tomas Kavaliauskas 'Du šimtai brolių altoriaus laukiančių'.
10. Metų autobiografija - Herbjorg Wassmo 'Tos akimirkos'.
Atsakyti