Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(martux @ 2018 12 17, 22:12)
Aš nedrąsiai norėčiau pasiūlyti kitą vietą mūsų šventiškesniam pasibuvimui. Kad ir šalia esantį Miesto sodą. Simpatiški jų tie didieji apvalieji stalai, ir žiauriai skani žuvienė, ko nepasakyčiau apie maistą "Drakone", ypač paskutiniuoju metu.

drinks_cheers.gif
Aš labai labai už kitą vietą - į "Drakoną" tik dėl kompanijos ir eičiau, visiškai sutinku dėl maisto ten...
Atsakyti
Ar Miesto sodas, tai tas, i kuri as mintinai kelia pesciom zinau bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi mielai kraustyčiausi kitur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2018 12 18, 15:59)
Ar Miesto sodas, tai tas, i kuri as mintinai kelia pesciom zinau  bigsmile.gif

taip, vasara su navigacija radai smile.gif

aš irgi už Miesto sodą 4u.gif
Atsakyti
Sutinku dėl vietos. Drakone pastaruoju metu maistas tikrai nekoks, jau kelintą kartą. O taip gaila, buvo labai geras.
Atsakyti
O Miesto sode pagerėjęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2018 12 19, 00:13)
O Miesto sode pagerėjęs biggrin.gif

o Tau kada nors ten maistas buvo blogas ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2018 12 18, 22:22)
o Tau kada nors ten maistas buvo blogas ? bigsmile.gif

Mano skrandis jautrokas, tai visko būna. Arba aš neturiu saiko. Arba supratimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2018 12 18, 23:36)
Mano skrandis jautrokas, tai visko būna. Arba aš neturiu saiko. Arba supratimo biggrin.gif

Arba ir to, ir antro smile.gif
Atsakyti
Deja, deja... Drakone daug permainų. Paskutinįsyk ir man ten daug kas nepatiko. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2018 12 19, 20:15)
Deja, deja... Drakone daug permainų. Paskutinįsyk ir man ten daug kas nepatiko.  unsure.gif

Taigi kiaules metai, ne drakono smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2018 12 15, 15:59)
Turiu šitą

viskas tenkina absoliučiai, tik nesusitariu su droopbox. bet čia jau mano ypatumai. baterija stipri, pašvietimas geras. skaito rusiškai, pdf ir kt.

QUOTE(klopedija @ 2018 12 15, 16:39)
Turiu tokią . Neturiu su kuo lygint, todėl patinkabiggrin.gif

QUOTE(Klasta @ 2018 12 16, 00:42)
Turiu tokią, jau kokius 4 metus
https://www.topocent...medium=referral
Dabar gal yra ir geresnių. Patinka, kad daug formatų perskaito,yra žodynėlis.

Ačiū, labai padėjote 4u.gif

QUOTE(Helianta @ 2018 12 16, 13:21)
O kokiu formatu ir iš kur gautas knygas planuotum skaityti per skaityklę?
Mano skaityklė Kindle (Paperwhite). Rekomenduočiau tiems, kas daugiausia skaito anglų kalba ir el. knygas perka per Amazon - tiesiai į Kindle ir atsiunčia tada, labai patogu, tiesiog per wi-fi, nereikia failų per kompiuterį kilnoti.
Patinka, kad apšvietimas yra nukreiptas į ekraną, o ne į akis. Jokių problemų skaityti ir visiškoje tamsoje, ir ryškioje šviesoje.
Dar, žinoma, integruotas žodynas yra gera funkcija - skaitant kokį sudėtingesnį tekstą labai patogu tiesiog pažymėti žodį ir iškart pamatyti jo paaiškinimą.
Knygų PDF formatu per Kindle nelabai norėčiau skaityti, bandžiau kažkada, nepasirodė patogu.

Na, paskutiniu metu skaitau rusiškai epub formatą Aldiko programėlėje. Nors anglų kalba, aišku, būtų irgi labai gerai paskaityt, bet kiek metų jau sau tai žadu ir niekaip nepavyksta įgyvendint rolleyes.gif Bet pagalvosiu apie Kindle, ačiū 4u.gif

Merginos, visoms linkiu gražių, ramių švenčių ir gauti dovanų tai ko norėjote mirksiukas.gif 000054.gif 000552.gif santa2.gif Su šventėmis! 000059.gif
Atsakyti