Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Mamce, atsidaryk zinutes, pas mane nerode, kad yra nauja zinute, bet atsidarius sarasa, pasirode, kad yra 4u.gif
Atsakyti
Aciu, nepagalvojau.... ax.gif Pasirodo, gavau bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, kas turit skaitykles, gal galit parašyt kokią turit ir kas patinka/nepatinka? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau už vėlavimą 4u.gif

Mano geidaraštis smile.gif

Nora Robers "Karolinos mėnulis"
Laura Andersen "Juodoji nuotaka"
Rachel Hore "Paslapčių bokštas"
Victoria Fox "Nutilęs fontanas"
Santa Montefiore "Neištikimybė"
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2018 12 15, 12:37)
Merginos, kas turit skaitykles, gal galit parašyt kokią turit ir kas patinka/nepatinka? Ačiū 4u.gif

Turiu šitą

viskas tenkina absoliučiai, tik nesusitariu su droopbox. bet čia jau mano ypatumai. baterija stipri, pašvietimas geras. skaito rusiškai, pdf ir kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieplauka: 15 gruodžio 2018 - 15:00
QUOTE(nihilistė @ 2018 12 15, 10:37)
Turiu tokią . Neturiu su kuo lygint, todėl patinka. biggrin.gif
Atsakyti
Turiu tokią, jau kokius 4 metus
https://www.topocent...medium=referral
Dabar gal yra ir geresnių. Patinka, kad daug formatų perskaito,yra žodynėlis.
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2018 12 15, 11:37)

O kokiu formatu ir iš kur gautas knygas planuotum skaityti per skaityklę?
Mano skaityklė Kindle (Paperwhite). Rekomenduočiau tiems, kas daugiausia skaito anglų kalba ir el. knygas perka per Amazon - tiesiai į Kindle ir atsiunčia tada, labai patogu, tiesiog per wi-fi, nereikia failų per kompiuterį kilnoti.
Patinka, kad apšvietimas yra nukreiptas į ekraną, o ne į akis. Jokių problemų skaityti ir visiškoje tamsoje, ir ryškioje šviesoje.
Dar, žinoma, integruotas žodynas yra gera funkcija - skaitant kokį sudėtingesnį tekstą labai patogu tiesiog pažymėti žodį ir iškart pamatyti jo paaiškinimą.
Knygų PDF formatu per Kindle nelabai norėčiau skaityti, bandžiau kažkada, nepasirodė patogu.
Atsakyti

Norėčiau šitos: http://www.patogupir...ziniene-knygos/

Jaučiuosi per sena mamų klubui :-D kol susiradau kas, kaip, slaptažodis, oh. Atsiprašau, kad vėluoju.

:4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brūkšniukas: 16 gruodžio 2018 - 14:12
QUOTE(klopedija @ 2018 12 12, 20:38)
Savo išgalėmis ir su Kalėdų Senelio pagalba gaučiau visas tris. lotuliukas.gif
O gal net keturias-penkias? lotuliukas.gif
Nes, "girdėjau", išeis Witold Gombrowicz, Filosofijos kursas per šešias ir ketvirtį valandos bei Romo Treinio "Dziedas 2".
Papildyta:
P.s.
Tikiuosi, Kalėdų Senelis seniai perpratęs mano humorą.
Kalėdų Seneliii! Aš kukli... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2018 12 13, 14:00)

Sudomiino šita. Labai lauksiu atsiliepimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 17 gruodžio 2018 - 13:16
Aš nedrąsiai norėčiau pasiūlyti kitą vietą mūsų šventiškesniam pasibuvimui. Kad ir šalia esantį Miesto sodą. Simpatiški jų tie didieji apvalieji stalai, ir žiauriai skani žuvienė, ko nepasakyčiau apie maistą "Drakone", ypač paskutiniuoju metu.
Atsakyti