Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(Alchemie @ 2018 11 19, 20:09)
As trecia angliskai ipusejau ir padejau...kazkaip...o dar seimoj netektis, nieko nebenoriu skaityt...

Užuojauta 4u.gif
QUOTE(gintarelia @ 2018 11 20, 20:25)
<p>Ir kaip Jums "Penketo amžius"? Man šiek dviek dviprasmiškus jausmus paliko pirma dalis, todėl neapsisprendžiu, pirkti toliau ar ne.</p>

Kaip čia pasakius? unsure.gif Pirma dalis man patiko, antroji daug mažiau patiko, o trečiosios perskaičiau pradžią ir... pabaigą ax.gif na, nuobodu, tiesiog, nuobodu man buvo.
QUOTE(saintlina @ 2018 11 21, 13:42)
uf, pagaliau baigiau su Šantaramu smile.gif  Na ne, ne mano knyga. Su Indija mano biolaukai niekaip nesuderinti smile.gif

Aš su Indija irgi nelabai, bet Šantaramą įveikia ir net visai gerai skaitėsi, tik gal kiek "susiaurinti" reikėtų smile.gif

QUOTE(Klasta @ 2018 11 21, 14:10)
Ačiū, mergaitės, (tikiuosi, kad galiu taip kreiptis😉, nes širdyje mes tokios liekame visada). Skaitau Jūsų komentarus ir pagal juos renkuosi knygas, atradau ir audioknygas. Dėkui🌷🌷🌷

Klasta, būtų smagu ir tavo nuomonę apie skaitomas knygas sužinoti. Kuo daugiau mūsų, tuo smagiau 4u.gif

O man iš paskutinių skaitytų knygų didžiausią įspūdį Aistės Vilkaitės "Besielė" padarė. wub.gif Skaičiau ir labai nuoširdžiai mėgavausi. Viskas man ten tiko ir istorija, ir pagrindinė veikėja, ir jos antroji pusė, ir pabaiga, įtraukė ir nepaleido. Aišku, nesinešiosiu jos galvoje, kaip Dave Eggers "Ratas", bet įspūdis ir malonumas buvo.
Apie "Ratą" jūs kažkaip vienu metu rašėte, o aš atsilikau. Bet jau pavijau, perskaičiau, sukrėtė, pamiršti negaliu, minčių daug blink.gif
Atsakyti
Klausau vėl Kingo. Kniazevo įgarsinto. Čia tai reikalas, ką ten Šantaramas biggrin.gif
'Joyland' knyga. Visiškai negirdėta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 lapkričio 2018 - 21:01
QUOTE(saintlina @ 2018 11 28, 23:00)
Klausau vėl Kingo. Kniazevo įgarsinto. Čia tai reikalas, ką ten Šantaramas biggrin.gif
'Joyland' knyga. Visiškai negirdėta.

nūū nūū nūū??? sudomino, puolu ieškot biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2018 11 29, 17:38)
nūū nūū nūū??? sudomino, puolu ieškot  biggrin.gif  biggrin.gif

Trumpoka kažkokia.. tuoj baigsis. Ne geriausia Kingo knyga, bet klausosi neblogai.
Atsakyti
Gal kas norit pasiklausyti/pažiūrėti į "Vakarinio Urganto" laidos viešnią Diną Rubiną? Aš pati dar jos (Rubinos, ir laidos irgi) nemačius. biggrin.gif
Atsakyti
Cia per kur ir kada? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2018 12 01, 15:33)
Cia per kur ir kada? bigsmile.gif

Alchemie, nuoroda aktyvi, jutūbėj. Labai norėčiau dar rasti kokią laidą su ja, labai miela moteriškė.
Yra tų laidų, pasirodo, ir tai puiku. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giluze: 01 gruodžio 2018 - 18:32

Giluže, ačiū  :4u:  Išgirdau balsą ir vėl užsimaniau kokios kanarėlės pasiklausyti  :rolleyes: 

Aš dabar daug skaitau apie traktorius  :unsure:  Tai nesidalinsiu, bo pačiai neįdomu  :P Ir nelieka laiko nei "pakabintai" skaityklėje 1000 laipsnių moteriškei, nei kokiam rimtesniam klausymui. Bet planuoju pasitaisyti.

Atsakyti
As sergu... doctor.gif kazkaip nieko nesinori, bet nusipirkau visai papigiajai nerealia knyga, kadangi i Kindle programele kainavo tik 1.20 dolerio bigsmile.gif The Golden Bough: By James George Frazer
Nu, kadangi ten mitologiju istorija, tai skaitysiu ir bandysiu sveikti magiskai biggrin.gif
Man jos jumoras nerealus, kokia charizma wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 01 gruodžio 2018 - 22:17
QUOTE(Erendira @ 2018 12 01, 21:32)
<p><strong>Giluže</strong>, ačiū  4u.gif  Išgirdau balsą ir vėl užsimaniau kokios kanarėlės pasiklausyti .

Aš ne tik Kanarėlės užsimaniau, bet savęs klausiu, kodėl aš jos daugiau nieko neskaitau, kai tiek knygų, pasirodo, yra. Ir net keli filmai pagal jos scenarijus. Pagal kanarėlę planuojamas serialas. Chm, reiks žiūrėt?.. O gal geriau nereikia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2018 12 02, 01:09)
Aš ne tik Kanarėlės užsimaniau, bet savęs klausiu, kodėl aš jos daugiau nieko neskaitau, kai tiek knygų, pasirodo, yra. Ir net keli filmai pagal jos scenarijus. Pagal kanarėlę planuojamas serialas. Chm, reiks žiūrėt?.. O gal geriau nereikia... ax.gif

jutubėj Kofeinialitres įsivesk, ten šiom dienom pokalbis su ja buvo. apie serialus ir filmus taippat.. (negaliu rusiškai parašyt, atsiprašau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieplauka: 02 gruodžio 2018 - 14:50

Pagal kanarėlę planuojamas serialas. Chm, reiks žiūrėt?.. O gal geriau nereikia... ax.gif

Moskovskaja saga man labai patiko, bet serijolo tik pirmos serijos užteko per akis ir per blakstienas  :karsta:  :D 

Bet jei bus kanarėlių serijojas, bent pamėginsiu pažiūrėt  :rolleyes: 

Atsakyti