QUOTE(Alchemie @ 2018 11 19, 20:09)
As trecia angliskai ipusejau ir padejau...kazkaip...o dar seimoj netektis, nieko nebenoriu skaityt...
Užuojauta
QUOTE(gintarelia @ 2018 11 20, 20:25)
<p>Ir kaip Jums "Penketo amžius"? Man šiek dviek dviprasmiškus jausmus paliko pirma dalis, todėl neapsisprendžiu, pirkti toliau ar ne.</p>
Kaip čia pasakius? Pirma dalis man patiko, antroji daug mažiau patiko, o trečiosios perskaičiau pradžią ir... pabaigą na, nuobodu, tiesiog, nuobodu man buvo.
QUOTE(saintlina @ 2018 11 21, 13:42)
uf, pagaliau baigiau su Šantaramu Na ne, ne mano knyga. Su Indija mano biolaukai niekaip nesuderinti
Aš su Indija irgi nelabai, bet Šantaramą įveikia ir net visai gerai skaitėsi, tik gal kiek "susiaurinti" reikėtų
QUOTE(Klasta @ 2018 11 21, 14:10)
Ačiū, mergaitės, (tikiuosi, kad galiu taip kreiptis😉, nes širdyje mes tokios liekame visada). Skaitau Jūsų komentarus ir pagal juos renkuosi knygas, atradau ir audioknygas. Dėkui🌷🌷🌷
Klasta, būtų smagu ir tavo nuomonę apie skaitomas knygas sužinoti. Kuo daugiau mūsų, tuo smagiau
O man iš paskutinių skaitytų knygų didžiausią įspūdį Aistės Vilkaitės "Besielė" padarė. Skaičiau ir labai nuoširdžiai mėgavausi. Viskas man ten tiko ir istorija, ir pagrindinė veikėja, ir jos antroji pusė, ir pabaiga, įtraukė ir nepaleido. Aišku, nesinešiosiu jos galvoje, kaip Dave Eggers "Ratas", bet įspūdis ir malonumas buvo.
Apie "Ratą" jūs kažkaip vienu metu rašėte, o aš atsilikau. Bet jau pavijau, perskaičiau, sukrėtė, pamiršti negaliu, minčių daug