Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(Alchemie @ 2018 11 15, 16:18)
Sofija, turiu knyga apie Dhalai Lamos kate, jei noresi paskaityti 4u.gif

Alchemie, norėsiu 4u.gif
Aš skaitau Penketo amžiaus antrąją dalį smile.gif ir trečią turiu. Ir Marie Lu serijos antrą ir trečią dalį turiu. Žodžiu, prapuoliau. biggrin.gif
Atsakyti
As trecia angliskai ipusejau ir padejau...kazkaip...o dar seimoj netektis, nieko nebenoriu skaityt...
Atsakyti
O aš skaitau kelias knygas kartu: taip būna tada, kai nei viena labai 'neveža".
Skaitau E.Catton "Šviesuliai" - savotiška, tokio angliško stiliaus. Bet labai stora ir truputį nuobodoka... Būtų gerai, jei nieko daugiau neturėčiau ką skaityti, bet dabar bijau, kad keliaus atgal į biblioteką smile.gif
A.Verghese "Vienuolės paslaptis" - buvau truputį įnikus, bet tada sunegalavo akys ir padėjau. Tada staiga gavau ilgai lauktą F.H.Deserable "Toks ponas Piekielnis" . Na, kaip aš nepaskaitysiu apie savo numylėtą R.Gary... biggrin.gif Vėl įnikau, bet po daug negaliu skaityti - akys nebeleidžia. O tai , kad R.Gary "nebuvo įsipareigojęs tiesai" ir siutina, ir juokina... Dar nebaigiau, pradžia buvo stiprensė nei vidurys. Vakar pasiėmiau iš bibliotekos irgi lauktą R.Seethaler "Tabakininkas". Tokia miela nestora knygutė.... Užmečiau akį, bet po pirmo puslapio jau sustabdžiau save. Na, keik galima?.. biggrin.gif
Atsakyti

Ir kaip Jums "Penketo amžius"? Man šiek dviek dviprasmiškus jausmus paliko pirma dalis, todėl neapsisprendžiu, pirkti toliau ar ne.

Aš nuolat skaitau bent tris knygas. Man jos po įvairias vietas pasidalija, be to, telefonas ir skaityklė pusryčiams ir kelionėms. Toks skaitymo būdas šiuo metu priimtiniausias.

Labai smagiai skaitau "Lietuvio kodą". Juokinga apie nevalyvumą ir kontrabandininkus. Pasirodo, mes iš principo esam kontrabandininkų tauta. Dar nuo knygnešių laikų. Čia kaip rezistencijos valdžiai būdas. ir nėr ko pykti dėl nesurenkamų mokesčių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintarelia: 20 lapkričio 2018 - 18:30
QUOTE(Mamce @ 2018 11 20, 16:15)
O aš skaitau kelias knygas kartu: taip būna tada, kai nei viena labai 'neveža".
Skaitau E.Catton "Šviesuliai" - savotiška, tokio angliško stiliaus. Bet labai stora ir truputį nuobodoka... Būtų gerai, jei nieko daugiau neturėčiau ką skaityti, bet dabar  bijau, kad keliaus atgal į biblioteką smile.gif
A.Verghese "Vienuolės paslaptis" - buvau truputį įnikus, bet tada sunegalavo akys ir padėjau. Tada staiga gavau ilgai lauktą F.H.Deserable "Toks ponas Piekielnis" . Na, kaip aš nepaskaitysiu apie savo numylėtą R.Gary...  biggrin.gif  Vėl įnikau, bet po daug negaliu skaityti - akys nebeleidžia. O tai , kad R.Gary "nebuvo įsipareigojęs tiesai"  ir siutina, ir juokina... Dar nebaigiau, pradžia buvo stiprensė nei vidurys. Vakar pasiėmiau iš bibliotekos irgi lauktą R.Seethaler "Tabakininkas".  Tokia miela nestora knygutė.... Užmečiau akį, bet po pirmo puslapio jau sustabdžiau save. Na, keik galima?..  biggrin.gif

kaip čia taip ..man šviesuliai visai patiko. Skaičiau lėtai, ilgai, atidžiai. Pabaigoje jau truputį pavargau ir aš , bet iš esmės labai gerai sukalta istorija.
Atsakyti
QUOTE(gintarelia @ 2018 11 20, 19:25)
<p>Ir kaip Jums "Penketo amžius"? Man šiek dviek dviprasmiškus jausmus paliko pirma dalis, todėl neapsisprendžiu, pirkti toliau ar ne.</p>
<p>Aš nuolat skaitau bent tris knygas. Man jos po įvairias vietas pasidalija, be to, telefonas ir skaityklė pusryčiams ir kelionėms. Toks skaitymo būdas šiuo metu priimtiniausias.</p>
<p>Labai smagiai skaitau <strong>"Lietuvio kodą"</strong>. Juokinga apie nevalyvumą ir kontrabandininkus. Pasirodo, mes iš principo esam kontrabandininkų tauta. Dar nuo knygnešių laikų. Čia kaip rezistencijos valdžiai būdas. ir nėr ko pykti dėl nesurenkamų mokesčių.</p>

Pirma gerai suskaiciau, antra idomu buvo, trecia kazkaip viduryje pavargau...gal kad angliskai skaiciau..nu bet reiks pabaigti
Atsakyti
uf, pagaliau baigiau su Šantaramu smile.gif Na ne, ne mano knyga. Su Indija mano biolaukai niekaip nesuderinti smile.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, (tikiuosi, kad galiu taip kreiptis😉, nes širdyje mes tokios liekame visada). Skaitau Jūsų komentarus ir pagal juos renkuosi knygas, atradau ir audioknygas. Dėkui🌷🌷🌷
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klasta: 21 lapkričio 2018 - 12:12
Labas, Klasta,

Prašom dažniau užsukti ir pasidalinti, ką pati skaitai ir kokios mintys ar nuotaikos apima beskaitant. Kuo daugiau nuomonių, tuo įdomiau. Aš irgi dėkinga šiai grupei už daugybę knygų ar autorių, apie kuriuos šiaip net nežinočiau, kad jie egzistuoja.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 11 21, 12:42)
uf, pagaliau baigiau su Šantaramu smile.gif  Na ne, ne mano knyga. Su Indija mano biolaukai niekaip nesuderinti smile.gif

Tu gal taip iš karto Indijos nenurašyk. Aš labai laukiu Arundati Roy "Didžiausios laimės ministerija", nors labai nesitikiu, kad pranoks "Mažmožių dievą", ale ką gali žinot... Seniai šitą skaičiau, bet kai prisimenu poveikį, taip ir vėl emocijos sukyla. Reikia pakartot.
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2018 11 21, 22:35)
Tu gal taip iš karto Indijos nenurašyk. Aš labai laukiu Arundati Roy  "Didžiausios laimės ministerija", nors labai nesitikiu, kad pranoks "Mažmožių dievą", ale ką gali žinot...

na gerai, tiek to, Lūšnynų milijonierius irgi neblogas buvo smile.gif
Atsakyti
Aš irgi dažnai užsuku čia pabaigus knygà, kad išsirinkt kità pagal jūsú komentarus. Iš neseniai skaitytú rekomenduoju Moemo Aistrú našta. Negalėjau atsiplèšt kol nepabaigiau unsure.gif Istorija liūdnoka, nepasimirštanti greitai...
https://www.knyguklu...stru nasta.html
Atsakyti