Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Nene, as skaitau 4u.gif biggrin.gif man nesiklauso kazkaip...ir gal ner kada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2018 10 26, 15:14)
nieko sau...  ax.gif  biggrin.gif  biggrin.gif o man ir Jerisanova patinka.. smile.gif kaip sakoma..na vkus i cvet, tovariščia net..
kaip keistai žmonių smegenys interpretuoja balso tembrą ir patį atlikimo stilių...

Tembras tai tembras, bet tos Jerisanovos pauzės vidury sakinio doh.gif virš mano jėgų..
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2018 10 23, 08:13)
Penny Vincenzi pirma knyga "Ne angelas" man patiko, nors vietomis pasirodė ištęsta ir nuobodoka, ko nepasakyčiau apie antąją dalį "Nepaisant išbandymų"  smile.gif Beveik 1000 puslapių gryno malonumo  wub.gif
Nikitina Elena rašo humoristinę fantastiką. Išklausiau dvi knygas "А что вы хотели от Бабы-яги" ir "Баба-яна Бессмертная". Pirmoji dalis labiau patiko. O šiaip, tai silpnoka, klausymui ar skaitymui, kai smegenys pervargę ir nori kažko labai lengvo. Su Olga Gromyko nepalyginsi. Vis tikiuosi atrasti ką nors tokio ir linksmo, ir įdomaus, kaip jos Бельгийский цикл о ведьма Вообще, tačiau dar neradau.

Nesusivokiau, kad Nepaisant išbandymų yra antroji tos trilogijos, kurią aš skaičiau ir visiems siūliau, dalis. Smagu, kad patiko
Nikitiną tada paliksiu, o Gromyko parsisiųsiu. Ačiū už rekomendaciją. Kartais pritrūksta smagumo. Tik gal turėjai omeny Ведьма Вольха? Nes tavo parašymas linksmai nuskambėjo, bet Belgiško ciklo apie raganą Вообще internetas neranda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 28 spalio 2018 - 09:31
Baigiau " Plauk su skestanciais", nu persiskaite lengvai, pabaiga tokia, nei nuvyle, nei nustebino
Atsakyti

​Gal knyginėtojoms bus aktualu :-) . Knygų klube iki vidurnakčio dar galima įsigyti TOP100 knygų su -45 proc. nuolaida + dar yra papildomos nuolaidos kodas -15 proc.

Kodas: PERKU-15

https://www.knyguklubas.lt/nuolaida-papildoma?omnisendAttributionID=email_campaign_5bd2f3658653ed3e3ab4c795&omnisendContactID=560e2b72c7a0f00ee06038bf&omnisendScopeID=560148464d30277b1dbabd55_7_&utm_campaign=2018+10+28+PASI%C5%AALYM%C5%B2+PRIMINIMAS+%2B+NUOLAIDOS+KODAS_5bd2f3658653ed3e3ab4c795&utm_medium=email&utm_source=omnisend 

O TOP100'ukas yra čia: https://www.knyguklubas.lt/top-knygu-savaitgalis 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 28 spalio 2018 - 19:02

man kuo toliau tuo labaiu atrodo kad čia ne knygų skaitytojų, o knygų klausytojų klubas biggrin.gif

:D  Aš  tiesiog galiu išklausyti gerokai daugiau knygų nei perskaityti ir intensyviai eksploatuoju šį privalumą  :rolleyes:  Be to, gerai įskaityta knyga turi dvigubo puikumo - pats tekstas / turinys ir smagumas iš patinkančio tembro/intonacijų/interpretavimo... yra įskaitytojų, kurių net telefonų knygą skaitomą, įtariu, galėčiau klausyt  :D​ 

Atsakyti
biggrin.gif nu as is visu planuotu aisku nieko nepasiemiau, o paste belaukdama is lentynos pasiemiau nukainuota H. Wassmo " Septintas susitikimas"...nu kol paste eile priejo, jau teko pirkt knyga, nes padet nebenorejau. Dabar reikia baigt skaityt biggrin.gif dar kokius 300 psl. biggrin.gif
Atsakyti
o kada jūs spėjat jų klausyt. Aš skaitymui vos randu laiko miego sąskaita.
Atsakyti

Tvarkydama namus, kapstydamasi kieme, gamindama maistą, kažkur toliau keliaudama, megzdama, laukdama eilėje :)

Atsakyti
Nu vilnietes tai ryt Cili Jeruzalej susitinkam? 18-19? kada, auuuu atsiliepkit kas busit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2018 10 30, 11:12)

buitinės ruošos metu ir vairuojant, pasirodo, labai daug išklausyt galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2018 10 30, 22:41)
Nu vilnietes tai ryt Cili Jeruzalej susitinkam? 18-19? kada, auuuu atsiliepkit kas busit 4u.gif

Susitinkam 4u.gif Mūsų gal penkios, gal keturios bus 😊 iki vakaro!
Atsakyti