kaip keistai žmonių smegenys interpretuoja balso tembrą ir patį atlikimo stilių...
Tembras tai tembras, bet tos Jerisanovos pauzės vidury sakinio virš mano jėgų..
Nikitina Elena rašo humoristinę fantastiką. Išklausiau dvi knygas "А что вы хотели от Бабы-яги" ir "Баба-яна Бессмертная". Pirmoji dalis labiau patiko. O šiaip, tai silpnoka, klausymui ar skaitymui, kai smegenys pervargę ir nori kažko labai lengvo. Su Olga Gromyko nepalyginsi. Vis tikiuosi atrasti ką nors tokio ir linksmo, ir įdomaus, kaip jos Бельгийский цикл о ведьма Вообще, tačiau dar neradau.
Nesusivokiau, kad Nepaisant išbandymų yra antroji tos trilogijos, kurią aš skaičiau ir visiems siūliau, dalis. Smagu, kad patiko
Nikitiną tada paliksiu, o Gromyko parsisiųsiu. Ačiū už rekomendaciją. Kartais pritrūksta smagumo. Tik gal turėjai omeny Ведьма Вольха? Nes tavo parašymas linksmai nuskambėjo, bet Belgiško ciklo apie raganą Вообще internetas neranda
Gal knyginėtojoms bus aktualu :-) . Knygų klube iki vidurnakčio dar galima įsigyti TOP100 knygų su -45 proc. nuolaida + dar yra papildomos nuolaidos kodas -15 proc.
Kodas: PERKU-15
O TOP100'ukas yra čia: https://www.knyguklubas.lt/top-knygu-savaitgalis
man kuo toliau tuo labaiu atrodo kad čia ne knygų skaitytojų, o knygų klausytojų klubas
Aš tiesiog galiu išklausyti gerokai daugiau knygų nei perskaityti ir intensyviai eksploatuoju šį privalumą Be to, gerai įskaityta knyga turi dvigubo puikumo - pats tekstas / turinys ir smagumas iš patinkančio tembro/intonacijų/interpretavimo... yra įskaitytojų, kurių net telefonų knygą skaitomą, įtariu, galėčiau klausyt
o kada jūs spėjat jų klausyt. Aš skaitymui vos randu laiko miego sąskaita.
Tvarkydama namus, kapstydamasi kieme, gamindama maistą, kažkur toliau keliaudama, megzdama, laukdama eilėje
buitinės ruošos metu ir vairuojant, pasirodo, labai daug išklausyt galima
Susitinkam Mūsų gal penkios, gal keturios bus 😊 iki vakaro!