Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(Erendira @ 2018 10 15, 10:21)
<p><strong>Saintlina</strong>, manau, drąsiai imk Šantaramą, jei dar nepradėjai. Įpusėjau klausyti (Litvinovo įskaitytą), džiaugiuosi smile.gif </p>

nelimpa man Šantaramas, ir psio. Pas mane kažkokios moters įskaitytas variantas. Nepatinka įskaitymas, bet nekabina ir tekstas.. Gal reikia pabandyt Litvinovo variantą? g.gif
Atsakyti

nelimpa man Šantaramas, ir psio. Pas mane kažkokios moters įskaitytas variantas. Nepatinka įskaitymas, bet nekabina ir tekstas.. Gal reikia pabandyt Litvinovo variantą? g.gif

Litvinovas tikrai geras ir man labai gražiai ši knyga klausosi  :4u:  Net džiaugiuosi, kad ji tokia ilga  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(langana @ 2018 10 16, 22:33)
Po dviejų neprastų detektyvų (Sausrą ir Miserere) vėl įkritau į Frajaus glėbį ir pradėjau iš naujo Echo kronikas.

O Duncton miško trilogija bus mano metų sąraše kaip labiausiai meditatyvinis klausymas  bigsmile.gif Aš jau nuo liepos draugauju su tais kurmiais, ir dar ko gero spalį nespėsiu pabaigti

Jauciu man reiks kurmiu smile.gif kieno iskaityta ir kokia kalba?
Atsakyti

Labai mėgstu skaityti, todėl daug skaitau:) Gal naudojate Goodreads? Ar sekate knygų naujienas? Turite mėgtamiausius autorius?

Atsakyti
Sveikos. Aš ir mielai pasimatyčiau su jumis, bet per vaikų atostogas trims dienoms važiuosim į Tauragę....

Aš nesneniai perskaičiau jautrią ir savitą stiliumi knygą "Iš dangaus krintantys dalykai". Nors pirmoji knygis dalis buvi man stipriausia, paveikiausia, priblošké tiesiog.

Vakar užbaigiau pažįstamos poetés, rašytojos verstą knygą "Maža šalis".. Net neatkreipiau démesio į vertêją, kol pati nepasakė. Tikrai verta démesio knyga. Autorius muzikantas, pirma tuo pačiu pavadinimu sukūrê dainą, po to knygą. Romanas pagal tikrus įvykius. Apie mažą Afrikos šalį. Apie tutsių, hutų kovas. Genocidą. Bandymą išgyvent. Pasakojama 10-mečio berniuko vardu. Stipru, jautru, liūdna ir kartu viltinga, šviesu. Bent aš matau toa šviesos. Stilius puikus. Gera knyga.

Iš detektyvų. Sugrįžau prie Tess Gerittsen. Patiko "Aš žinau paslaptį". Apie tai, kad kartais žudiku jau gimstama ir patiriamas malonumas kažką skaudinant.

Dabar pradéjau kitą jos knygą- "Numirti dar kartą". Įtraukė nuo pirmų puslapių.
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2018 10 19, 10:06)
Sveikos. Aš ir mielai pasimatyčiau su jumis, bet per vaikų atostogas trims dienoms važiuosim į Tauragę....

Aš nesneniai perskaičiau jautrią ir savitą stiliumi knygą "Iš dangaus krintantys dalykai". Nors pirmoji knygis dalis buvi man stipriausia, paveikiausia, priblošké tiesiog.

Vakar užbaigiau pažįstamos poetés, rašytojos verstą knygą "Maža šalis".. Net neatkreipiau démesio į vertêją, kol pati nepasakė. Tikrai verta démesio knyga. Autorius muzikantas, pirma tuo pačiu pavadinimu sukūrê dainą, po to knygą. Romanas pagal tikrus įvykius. Apie mažą Afrikos šalį. Apie tutsių, hutų kovas. Genocidą. Bandymą išgyvent. Pasakojama 10-mečio berniuko vardu. Stipru, jautru, liūdna ir kartu viltinga, šviesu. Bent aš matau toa šviesos. Stilius puikus. Gera knyga.

Iš detektyvų. Sugrįžau prie Tess Gerittsen. Patiko "Aš žinau paslaptį". Apie tai, kad kartais žudiku jau gimstama ir patiriamas malonumas kažką skaudinant.

Dabar pradéjau kitą jos knygą- "Numirti dar kartą". Įtraukė nuo pirmų puslapių.

Čia daina su klipu. Kas moka prancūziškai, tam gerai:) https://www.youtube....h?v=XTF2pwr8lYk
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2018 10 17, 17:19)
Oi, Frajus  wub.gif o aš taip noriu Сновидения Ехо naujausios knygos Мертвый ноль  4u.gif
Kaip tau Sausra?  4u.gif
Perskaičiau Penny Vincenzi Nepaisant išbandymų. Nedrąsiai skaitau H. P. Lovecraft Tykantis tamsoje. Siaubiakai. Ir klausau Nikitinos antrą dalį pasakos apie raganą ir Koščejų.

O man kažkodėl nesinori skaityti toliau, tai grįžau į pradžią. Neturiu daug laiko šiuo metu, tai keli puslapiai kronikų prieš miegą pats tas gražiems ir įdomiems sapnams užtikrinti wub.gif
Sausra man labai patiko, toks kokybiškas detektyvas po Australijos saulė. Rekomenduoju.
O kaip Vincenzi? Man ji patinka, bet šitos nesu skaičiusi.
Kas per Nikitina? Galima smulkiau?

Beje, ar žinot, Galina Juzefovič ir Anastasija Zavozova dabar daro podkastą apie knygas. Medūzos tinklalapyje ieškokit arba jų feisbuko puslapiuose yra nuorodos. Jau dvi serijos, man patinka kol kas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2018 10 18, 14:30)
Jauciu man reiks kurmiu smile.gif kieno iskaityta ir kokia kalba?

Angliškai. Įskaityta vyro, pavardės nepamenu, bet labai gerai. Duncton wood pirmoji knyga. Rutrackery tik viena versija, man rodos, nepaklysi biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, ieskosiu ir knygos, ir laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2018 10 21, 12:33)
O man kažkodėl nesinori skaityti toliau, tai grįžau į pradžią. Neturiu daug laiko šiuo metu, tai keli puslapiai kronikų prieš miegą pats tas gražiems ir įdomiems sapnams užtikrinti  wub.gif
Sausra man labai patiko, toks kokybiškas detektyvas po Australijos saulė. Rekomenduoju.
O kaip Vincenzi? Man ji patinka, bet šitos nesu skaičiusi.
Kas per Nikitina? Galima smulkiau?

Echo kronikų pirmąsias dalis, išleistas lietuvių kalba, aš pasiimu paskaityti, kai liūūūūdna ir nieko nesinori. Pirmosios pagalbos knygos taip pat Hobitas, Žiedų valdovas, Kaukų draustinis ir retkarčiais Talismano brolija arba Žemjūrės burtininkas.
Įdomu, o dar kas nors turi tokį pirmosios pagalbos rinkinį? Koks jis?
Sausrą įsidėmėsiu 4u.gif
Penny Vincenzi pirma knyga "Ne angelas" man patiko, nors vietomis pasirodė ištęsta ir nuobodoka, ko nepasakyčiau apie antąją dalį "Nepaisant išbandymų" smile.gif Beveik 1000 puslapių gryno malonumo wub.gif
Nikitina Elena rašo humoristinę fantastiką. Išklausiau dvi knygas "А что вы хотели от Бабы-яги" ir "Баба-яна Бессмертная". Pirmoji dalis labiau patiko. O šiaip, tai silpnoka, klausymui ar skaitymui, kai smegenys pervargę ir nori kažko labai lengvo. Su Olga Gromyko nepalyginsi. Vis tikiuosi atrasti ką nors tokio ir linksmo, ir įdomaus, kaip jos Бельгийский цикл о ведьма Вообще, tačiau dar neradau.
Atsakyti
As turiu "Suo, kuris nenorejo but sunumi" bet skaitau ne iki galo, nes gaila suns. Paskui Pratcheto "Skrybėlė pilna dangaus" wub.gif kai labai kazko truksta ir liudna skaitau H. Radausko poezijos rinktine. Dar pasiimu skaityti James Thurber"Baltoji stirna" nonsenso tipo, bet skirtingom amziaus grupem tinka.
Atsakyti

Echo kronikų pirmąsias dalis, išleistas lietuvių kalba, aš pasiimu paskaityti, kai liūūūūdna ir nieko nesinori. 

Ir aš griebiuosi Frajaus kai liūūdna :) tik klausau labai dailiai įskaityto... kažko ten yra tokio, kas pataiko ten kur reikia (labai aiškiai aš čia  :blush-anim-cl: ) nors aiškiai matau, kad daug "stebuklų: pasiskolinta, bet vis tiek guodžia ir džiugina  :rolleyes:

Saintlina, ieškodama Šantaramo tęsinio pasižiūrėjau, kokia moteris galėjo įskaityti. Tai viiisai nesistebiu, kad tau nepatiko - Jerisanova bet ką sugadina, bent jau man  :B Ir Nesbo niekai nepribaigiu, nes 10 dalies Litvinovas dar neįskaitė, o yra tos tetos variantas, brrr  :unsure:  :D

Vakar baigiau Šantaramą ir bais neaišku, ką dabar skaityt/klausyt...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 24 spalio 2018 - 08:44
As su Radausku ir gresianciu Kafka unsure.gif pribaigineju vakarais Plauk su skestanciais. Skaitosi man idomuai, tikiuosi pabaiga nenuvils.
Vat prisiminiau, kai jau nei klausyt, nei skaityt negaliu, labai Bachas padeda tiek grot, tiek klausyt...nu kitokua skaitymo forma. biggrin.gif
Mano mokslai su Harvardu uzgriuve, bet idomu, ziauriai idomu, nes vaiko raida, kuria okausi, pateikta labai placiai, pasauliskai, su tyrimais, kai pas mus turbut nutu tik pagal metus gebejimai surasyti. Tik skaityt angliskai straipsnius ir paskui kaikyt supratimo testus mano galvai kruvis umn.gif
Atsakyti