Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Saintlina, manau, drąsiai imk Šantaramą, jei dar nepradėjai. Įpusėjau klausyti (Litvinovo įskaitytą), džiaugiuosi :) 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2018 10 15, 10:21)
<p><strong>Saintlina</strong>, manau, drąsiai imk Šantaramą, jei dar nepradėjai. Įpusėjau klausyti (Litvinovo įskaitytą), džiaugiuosi smile.gif </p>

gerai, ačiū smile.gif Baigsiu klausyti N. Geiman "Океан в конце дороги' ir imsiuos. Paėmiau šitą visai neskaičius atsiliepimų nei anotacijos ir visai netikėtai gavau fantastiką, man labai primenančią Kingą. Ir dar kažką.. Visai neblogai klausosi smile.gif
Atsakyti

Šitą aš irgi paklausiai išsirinkusi "aklai", bet ta fantastika ne pernelyg įkyri, man visai patiko :)

Atsakyti

gerai, ačiū smile.gifBaigsiu klausyti N. Geiman "Океан в конце дороги' ir imsiuos. Paėmiau šitą visai neskaičius atsiliepimų nei anotacijos ir visai netikėtai gavau fantastiką, man labai primenančią Kingą. Ir dar kažką.. Visai neblogai klausosi smile.gif

Niekada nebūčiau sugalvojusi Gaimano lyginti su Kingu. Įdomu, kad tą patį galima priimti visiškai skirtingai. 

Man "Vandenynas kelio gale" kažkiek primena Terabitiją ar filmą apie monstriukus, apgulusius namą (nuoširdžiai užkrito pavadinimas).

Nors rašydama pagalvojau, kad siaubas, atsirandantis iš niekur ir persmelkiantis visą esybę, gal ir kingiškas (tiesa, aš jo skaičiau tik TAI ir man buvo taip baisu, kad daugiau nieko skaityti nenoriu). Gaimanas šiuo požiūriu gal šviesesnis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintarelia: 15 spalio 2018 - 14:22
QUOTE(Alchemie @ 2018 10 08, 15:42)
Vilnietes, klausykit, visai numiro musu klubas unsure.gif gal reiktu koki "mirusiu skaitytoju" klubo susitikima? Ka???
Auuuu, susirasom, sutarsim pasimatyma 4u.gif

Aš labai noriu visas susitikti 4u.gif Gal kitą savaitę?

QUOTE(saintlina @ 2018 10 15, 15:20)
gerai, ačiū smile.gif Baigsiu klausyti N. Geiman "Океан в конце дороги' ir imsiuos.  Paėmiau šitą visai neskaičius atsiliepimų nei anotacijos ir visai netikėtai gavau fantastiką,  man labai primenančią Kingą. Ir dar kažką.. Visai neblogai klausosi smile.gif

O man Vandenynas kelio gale visai įspūdžio nepadarė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelia @ 2018 10 )
<p>Niekada nebūčiau sugalvojusi Gaimano lyginti su Kingu. Įdomu, kad tą patį galima priimti visiškai skirtingai. </p>
<p>Man "Vandenynas kelio gale" kažkiek primena Terabitiją

O, tiksliai - Terabitija bigsmile.gif sakau, kad dar kažką primena smile.gif
Bet su Kingu man irgi yr panašumo. Skaitant gal kitas įspūdis būtų, bet klausant yra. Ypač po Duma Ky ir dar kai skaitovas tas pats smile.gif
Atsakyti
O man teko Haufo pasakas perskaityt, kad Aiscio eilerascio analzie galeciau sunui padet rasyt. Plaaaaaatuuuus tas mano papildomas issilavinimas bus biggrin.gif
Sofia, as galvoju, gal kai moksleiviu atostogos prasides ta savaite 29-30 spalio, bus man laisviau, gal ir daugiau vilnieciu prisides 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2018 10 15, 23:08)

Sofia, as galvoju, gal kai moksleiviu atostogos prasides ta savaite 29-30 spalio, bus man laisviau, gal ir daugiau vilnieciu prisides 4u.gif

Man tinka 4u.gif Gal iš karto datą galvojam? Pavyzdžiui, 30 dieną? Jeruzalėj?
Atsakyti
30 diena vakare as dirbu. Geriau 31 diena, bus Helloween smile.gif galesiu dukra vyrui priskirti suvezioti
Atsakyti
Po dviejų neprastų detektyvų (Sausrą ir Miserere) vėl įkritau į Frajaus glėbį ir pradėjau iš naujo Echo kronikas.

O Duncton miško trilogija bus mano metų sąraše kaip labiausiai meditatyvinis klausymas bigsmile.gif Aš jau nuo liepos draugauju su tais kurmiais, ir dar ko gero spalį nespėsiu pabaigti
Atsakyti
As kaip kokia keistuole beprote skaitau dabar Radauska wub.gif pagal programa, kas dziugina mano sirdi, laukia Kafkos procesas, ir salia viso sito A. Jurasiaus "Pypas ir jo nutikimai", kikenu atsisedus...tai, ko noriu skaityti, praktiskai neprieinama, nes galva dar uzkista angliskai skaitomu straipsniu apie Ankstyvaji vaiku ugdyma, kurie privalomi mokantis online Harvardo kurse, zodziu tokia kose malose, kad visai kuku darosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2018 10 16, 16:58)
30 diena vakare as dirbu. Geriau 31 diena, bus Helloween smile.gif galesiu dukra vyrui priskirti suvezioti

Man tinka 4u.gif Jeruzalėje, picerijoje, 18 val?

QUOTE(langana @ 2018 10 16, 23:33)
Po dviejų neprastų detektyvų (Sausrą ir Miserere) vėl įkritau į Frajaus glėbį ir pradėjau iš naujo Echo kronikas.

Oi, Frajus wub.gif o aš taip noriu Сновидения Ехо naujausios knygos Мертвый ноль 4u.gif
Kaip tau Sausra? 4u.gif
Perskaičiau Penny Vincenzi Nepaisant išbandymų. Nedrąsiai skaitau H. P. Lovecraft Tykantis tamsoje. Siaubiakai. Ir klausau Nikitinos antrą dalį pasakos apie raganą ir Koščejų.
Atsakyti