Saintlina, manau, drąsiai imk Šantaramą, jei dar nepradėjai. Įpusėjau klausyti (Litvinovo įskaitytą), džiaugiuosi
gerai, ačiū Baigsiu klausyti N. Geiman "Океан в конце дороги' ir imsiuos. Paėmiau šitą visai neskaičius atsiliepimų nei anotacijos ir visai netikėtai gavau fantastiką, man labai primenančią Kingą. Ir dar kažką.. Visai neblogai klausosi
Šitą aš irgi paklausiai išsirinkusi "aklai", bet ta fantastika ne pernelyg įkyri, man visai patiko
gerai, ačiū Baigsiu klausyti N. Geiman "Океан в конце дороги' ir imsiuos. Paėmiau šitą visai neskaičius atsiliepimų nei anotacijos ir visai netikėtai gavau fantastiką, man labai primenančią Kingą. Ir dar kažką.. Visai neblogai klausosi
Niekada nebūčiau sugalvojusi Gaimano lyginti su Kingu. Įdomu, kad tą patį galima priimti visiškai skirtingai.
Man "Vandenynas kelio gale" kažkiek primena Terabitiją ar filmą apie monstriukus, apgulusius namą (nuoširdžiai užkrito pavadinimas).
Nors rašydama pagalvojau, kad siaubas, atsirandantis iš niekur ir persmelkiantis visą esybę, gal ir kingiškas (tiesa, aš jo skaičiau tik TAI ir man buvo taip baisu, kad daugiau nieko skaityti nenoriu). Gaimanas šiuo požiūriu gal šviesesnis.
Auuuu, susirasom, sutarsim pasimatyma
Aš labai noriu visas susitikti Gal kitą savaitę?
O man Vandenynas kelio gale visai įspūdžio nepadarė
<p>Man "Vandenynas kelio gale" kažkiek primena Terabitiją
O, tiksliai - Terabitija sakau, kad dar kažką primena
Bet su Kingu man irgi yr panašumo. Skaitant gal kitas įspūdis būtų, bet klausant yra. Ypač po Duma Ky ir dar kai skaitovas tas pats
Sofia, as galvoju, gal kai moksleiviu atostogos prasides ta savaite 29-30 spalio, bus man laisviau, gal ir daugiau vilnieciu prisides
Sofia, as galvoju, gal kai moksleiviu atostogos prasides ta savaite 29-30 spalio, bus man laisviau, gal ir daugiau vilnieciu prisides
Man tinka Gal iš karto datą galvojam? Pavyzdžiui, 30 dieną? Jeruzalėj?
O Duncton miško trilogija bus mano metų sąraše kaip labiausiai meditatyvinis klausymas Aš jau nuo liepos draugauju su tais kurmiais, ir dar ko gero spalį nespėsiu pabaigti
Man tinka Jeruzalėje, picerijoje, 18 val?
Oi, Frajus o aš taip noriu Сновидения Ехо naujausios knygos Мертвый ноль
Kaip tau Sausra?
Perskaičiau Penny Vincenzi Nepaisant išbandymų. Nedrąsiai skaitau H. P. Lovecraft Tykantis tamsoje. Siaubiakai. Ir klausau Nikitinos antrą dalį pasakos apie raganą ir Koščejų.