Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(Alchemie @ 2018 09 28, 21:10)
Pasidalinsiu atradimu wub.gif ieskojau mociutes archyvuose Maironio "Pavasario balsu", nes rekia sunui interpretacijai eileracsciu. Knisuosi dezese ir istraukiu Putino "Buties valanda", atverciu, tiesiog atverciu, nes irgi dabar dar ir Putina pamokose skaitom...o ten irasas Putino ranka, mano prosenelei wub.gif Pasirodo jie bendravo gan artimai. As zinojau, kad jis buvo mociutes profesorius, bet negalvojau, kad seimos bendravo wub.gif jauciuosi pakyleta wub.gif

Gal gali nufotografuot ir ikelt čia pas mus? Įdomu būtų pamatyti to, ko jokiame muziejuje nepamatysi... smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
tu, Alchemie, daugiau namie pasiknisk, gal dar lobių rasi smile.gif
Smagu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 spalio 2018 - 08:26
Oho, tikra šeimos relikvija bigsmile.gif ! Ačiū smile.gif
Atsakyti
Alchemie, kokį šeimos lobį radai wub.gif

Ar matėte, kad jau paskelbti sąrašai Metų knygos rinkimams?
Balsuoti jau galima čia

Aš tik dvi iš publicistikos ir dokumentikos skaičiau - Parulskį ir Radvilavičiūtę.
Iš prozos kažkaip nė vienos kol kas mastau.gif

Ką jūs skaitėte iš nominuotųjų? Ką rekomenduotumėte?
Atsakyti
perklausiau S. Frajaus Graikų mitus. Užsikabinau už pavardės, galvojau, bus kažkas, nežinau kas, bet mitų pagrindu kažkas šviežio. Apsigavau su pavarde smile.gif Gavau tiesiog perpasakotus graikų mitus su viena kita autoriaus pastaba. Na, nors pasikartojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2018 10 05, 11:18)

Balsuoti jau galima čia

Aš tik dvi iš publicistikos ir dokumentikos skaičiau - Parulskį ir Radvilavičiūtę.
Iš prozos kažkaip nė vienos kol kas  mastau.gif

As uz vaiku literaturos Vaitkutes Klampyniu kronikas balsavau, zinau, kad yra antra dalis, bet niekse leidykla pakabinus neisleidzia

Namie yra dar daug deziu, butu ten ka rasti, ale laiko klausimas, paskui dulkiu, ir perkraustymo vietos, is deziu i lentynas, kuriu neturiu unsure.gif
Beje, kaunietes, kas vasara su manim klaidziojo ir matet ta nama Donelaicio gatveje, tai va ten Putinas ta knyga ir uznese wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 05 spalio 2018 - 14:13

Balsuoti jau galima čia

Aš irgi iš prozos nieko neskaičius. Iš publicistikos Oginskaitę ir Radvilavičiūtę. Tai vienareikšmiškai balsuoju už Oginskaitės "Gib a kuk".
Atsakyti
Vilnietes, klausykit, visai numiro musu klubas unsure.gif gal reiktu koki "mirusiu skaitytoju" klubo susitikima? Ka???
Auuuu, susirasom, sutarsim pasimatyma 4u.gif
Atsakyti
Balsuoti jau galima čia

Dabar skaitau iš vaikų penketuko Daivos Čepauskaitės eilėraščių knygą "Baisiai gražūs eilėraščiai". Jie tikrai žiauriai gražūs, bet ne vaikams, manyčiau. Vaikai nesupras viso jų grožio. Rekomenduoju paskaityt.
Esu skaičius tik R. Oginskaitės "Gib a kuk". Kai neturiu su kuo palyginti, tai dabar balsuočiau už ją. Bet žiūrėsim, kaip bus toliau.
Atsakyti
Tai va, tokios zinios, kad mano kaimyne vercia knygos "Karas, kuris isgelbejo mano gyvenima" tesini, knyga vadinasi "Karas, kuri laimejau" 4u.gif
Atsakyti
Kaip man patiko trumpas S. Kingo apsakymas 'Банка с печением' wub.gif Du kartus perklausiau smile.gif
Atsakyti