Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(Erendira @ 2018 09 13, 17:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="prieplauka" data-cid="72202370" data-time="1536844574"><div><p>neradau diskusijos 2016 m....</p></div></blockquote><p> Va : <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.supermama.lt/forumas/topic/1018199-knygu-skaitytoju-klubas-94-laida/page-15'>https://www.supermama.lt/forumas/topic/1018199-knygu-skaitytoju-klubas-94-laida/page-15</a>, nuo 15 psl. smile.gif (sėdžiu-guliu namie su skaudma nugara, azartas pagavo  biggrin.gif ) </p><p><strong>Saintlina</strong>, ačiū už padrąsinimą - marinuoju tą knygą jau kelis metus - vis nepasiryžtu  rolleyes.gif </p>

ačiū Erendira už nuoroda 😀...o Dom v kotorom labai verta skaitymo/klausymo 😋

QUOTE(Alexia @ 2018 09 13, 20:37)
Tema gal ir įdomi, bet neįžvelgiau tame jokio šventumo, kažkokįerzinantį mužikišką bukumą. Nepalygnsi su Ulickajos Danielium Štainu.

na ten viduramžiai..o Štainas inteligentas dvasioje ir visaip kitaip....kaip ten bebūtų Lauras man labai patiko...kiekvienam savo 😊

Atsakyti
Mane Laura's irgi erzino. Ir tikrai knyga nepaliko šviesaus ir šilto jausmo. Stipri tikrai, bet kažkoks beprasmis tas aukojimasis. Šiaip man išvis sunku su tais šventaisiais, pernelyg arti žemės, matyt, esu

Skaitau Little fires everywhere. Buvo išrinkta Goodreads tarp geriausių. Kol kas įdomu, nors dar nė pusės neperskaičiau, tai susilaikysiu nuo komentarų
Atsakyti
Matėt naujieną? Horizonte nauja Dinos Rubinos knyga «Наполеонов обоз. Книга 1. Рябиновый клин».
Žada didžiulę meilės istoriją. "Rusiška kanarėlė" man šiaip labai patiko, tik trečia dalis kiek mažiau, per daug ten meilės buvo. Dabar nežinia ko tikėtis, kai meilė žadama iš karto. biggrin.gif
Atsakyti

Matėt naujieną? Horizonte nauja Dinos Rubinos knyga «Наполеонов обоз. Книга 1. Рябиновый клин».
Žada didžiulę meilės istoriją. "Rusiška kanarėlė" man šiaip labai patiko, tik trečia dalis kiek mažiau, per daug ten meilės buvo. Dabar nežinia ko tikėtis, kai meilė žadama iš karto. biggrin.gif

Puiki naujiena :super:

Atsakyti
o taip - Duma Ky - pats tikriausias Kingas. Su visom geriausiom savo tradicijom. Įtraukia ir nepaleidžia iki paskutinio puslapio. Tik už tą šuniuką pradžioj tai supykau, hrrrr.
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2018 09 17, 14:46)
Žada didžiulę meilės istoriją. "Rusiška kanarėlė" man šiaip labai patiko, tik trečia dalis kiek mažiau, per daug ten meilės buvo. Dabar nežinia ko tikėtis, kai meilė žadama iš karto.  biggrin.gif

Buvau užmačius pas ją feisbuke. Man iš aprašymo pasirodė panašu į Kanarėlių trilogiją. Šeimos istorija plius daug aplinkinių temų. Žodžiu, sudomino, bet aš nemėgstu gabalais skaityt, tai lauksiu visos trilogijos
Atsakyti
Siandien klausiau per radija, kad yra kompiuteriniai zaidimai pagal literaturines knyas kaip Kingo, ir tokie, kur "dalyvauja" rasytoju kuriniai, kuriuos zaidejai pabaigineja savaip ale Baironas ir pan. Tai gal visai ir galmas daiktas, kad Altoriu sesely bus zaidimas biggrin.gif einu skaityt toliau Altoriu sesely ir Plauk su skestanciais 4u.gif
Atsakyti
Atplaukiau nesenai su skęstančiais. Tikėjaus kažko kito, o gavau ... ar jums netrodo, kad pernelyg netikroviški visi tie sutapimai ir visa istorija. Nepalietė širdies, vos ne kaip detektyvą perskaičiau. Ko nepasakyčiau apie Juodųjų gulbių slėnį Mitchel. Tarsi paaugliams, bet labai gera. Gal kad panašaus amžiaus dukrą auginu aš dabar "atsisėdau" ant tokių panašių knygų. Ką tik Atskalūno laiškus perskaičiau, prieš tai Kitokią klasę. Visas drąsiai dukrai siūlau.
Atsakyti
Nu as neperskaiciau dar tik pradejau "Plauk su skestanciais", tai kol kas man igi detektyvo gija veza 4u.gif nezinau ko tiketis, nes na forume atsiliepe gerai, ir kad idomi ir gerai skaitosi, bet turiu prisipazinti, kad vakar meciau visas rimtas knyfgas ir vakare perskaicius dukrai "Vaivoryksciu arkos" skyriu, nulindau i vonia ir gedingai skaiciau iki 1 val. nakties biggrin.gif nu nes baisiai idomu biggrin.gif jau man koks tai kuku suvaikejimas ar kas, nezinau, bet dziugu, kad yra knygu, kurios veza assa.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu atradimu wub.gif ieskojau mociutes archyvuose Maironio "Pavasario balsu", nes rekia sunui interpretacijai eileracsciu. Knisuosi dezese ir istraukiu Putino "Buties valanda", atverciu, tiesiog atverciu, nes irgi dabar dar ir Putina pamokose skaitom...o ten irasas Putino ranka, mano prosenelei wub.gif Pasirodo jie bendravo gan artimai. As zinojau, kad jis buvo mociutes profesorius, bet negalvojau, kad seimos bendravo wub.gif jauciuosi pakyleta wub.gif
Atsakyti
paaiškinkit man, nes neįsikertu...

užsiregistravau kaišiadorių raj. Rumšiškių bibliotekoj, gavau žalia skaitytojo pažymėjimą. prisiregistravau ibiblioteka sistemoj. o knygos libis užsisakyt neleidžia. rašo kad nėr tokio skaitytojo pažymėjimo. kas čia ne taip? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieplauka: 02 spalio 2018 - 14:11
QUOTE(prieplauka @ 2018 10 02, 16:03)
paaiškinkit man, nes neįsikertu...

užsiregistravau kaišiadorių raj. Rumšiškių bibliotekoj, gavau žalia skaitytojo pažymėjimą. prisiregistravau ibiblioteka sistemoj. o knygos libis užsisakyt neleidžia. rašo kad nėr tokio skaitytojo pažymėjimo. kas čia ne taip? unsure.gif

jau išsiaiškinau 4u.gif
Atsakyti