Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(Erendira @ 2018 09 03, 13:22)
Aš dabar nerimtajame laikotarpyje - detektyvai + Kingas  cool.gif 

aš ir tokiam pačiam smile.gif J. Finney "Меж двух времен" klausau. Kingo panašaus siužeto knyga man kur kas labiau patiko, bet Kniazevo balsas ir šiai daug pliusų prideda smile.gif

O ką Kingo skaitai?
Atsakyti

O ką Kingo skaitai?

Duma Key (klausau, Kniazevo  :D )

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2018 09 03, 15:58)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="72194407" data-time="1535977288"><div><p>O ką Kingo skaitai?</p></div></blockquote><p> Duma Key (klausau, Kniazevo  biggrin.gif )</p>

ir kaip? Vis sukiojausi apie šitą, bet paskaičiau komentarus, kad nuobodi, ir nesiėmiau. Ale komentarai, kaip žinia, labai jau individualu.
Atsakyti

Na, man nenuobodi. Klausausi su malonumu. Kingas moka nuolat laikyti ant kabliuko, ir šioje knygoje, bent jau man tikrai to "įtempimo" užtenka. Įveikiau 2/3, laukiu darbo pabaigos - toliau klausysiuos dirbdama sode.  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 09 03, 13:17)
Išklausiau A. Vergheze 'Vienuolės paslaptį'.  Kaip džiaugiuosi, kad temoj apie ją kalbėta buvo, nes kitaip tikrų tikriausiai nebūčiau jos ėmusis. Labai patiko  wub.gif toli gražu ne saldus romanas, kaip klaidingai maniau spręsdama pagal pavadinimą. Rimtas, išsamus, gilus, gražus pasakojimas.

O is kur siunteisi klausyt? 4u.gif
As perskaiciau "Pasiutele Dore", labai smagios knygeles. Pagaliau baigiau antra trilogijos dali Canavan Penkiu amzius, ir klausau Kuprino "Granatovyj braslet". Viskas lengva lektura unsure.gif nu kada as surimtesiu unsure.gif
Tiesa Vaitkute tikras malonumas, laukiu, kada vakare reiks dukrai skaityt biggrin.gif
Ryt i darba huh.gif hmm.gif hmm.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2018 09 03, 17:38)
O is kur siunteisi klausyt? 4u.gif

Iš rutrackerio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2018 09 03, 16:13)
man nenuobodi. Klausausi su malonumu. Kingas moka nuolat laikyti ant kabliuko, ir šioje knygoje, bent jau man tikrai to "įtempimo" užtenka.

reiks tuomet ir man susieškoti smile.gif Baigiau tą Finėjų. Ot tiap..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 09 04, 11:12)
Baigiau tą Finėjų. Ot tiap..

O tęsinį? ax.gif
Atsakyti
visos klauso ir as klausau. malonumas ausiai didžiulis...I. Gočarovo Oblomovą. igarsines Bagdasarovas...tas pats kur Uve ir Stouna...nu nerealiai! prisijuokiu, nes personažus labai charakteringai vaidina😀 rekomenduoju. ir pats kūrinys geras.
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2018 09 04, 17:03)
O tęsinį?  ax.gif

o dar toks yra?
Papildyta:
QUOTE(prieplauka @ 2018 09 04, 20:57)
visos klauso ir as klausau. malonumas ausiai didžiulis...I. Gočarovo Oblomovą. igarsines Bagdasarovas...tas pats kur Uve ir Stouna...nu nerealiai! prisijuokiu, nes personažus labai charakteringai vaidina😀 rekomenduoju. ir pats kūrinys geras.

vakare reiks susirast smile.gif tai vakar klydinėjau klydinėjau tarp pavadinimų ir niekaip negalėjau rast kažko, kas labai užkabintų.

Pradėjau dabar klausyti Petrosian 'Dom, v kotorom..". Nieks neskaitėt/neklausėt?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 09 05, 11:12)
o dar toks yra?

Taip, yra "Меж трех времен" biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 09 05, 11:12)
Pradėjau dabar klausyti Petrosian 'Dom, v kotorom..". Nieks neskaitėt/neklausėt?

O kaipgi, skaityta. Labai įspūdinga knyga, bent jau man.
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2018 09 05, 12:34)

O kaipgi, skaityta. Labai įspūdinga knyga, bent jau man.

tai gerai, klausau toliau smile.gif
Atsakyti