QUOTE(Mamce @ 2018 07 15, 07:19)
Sveikos, as taip pat planuoju su visa savo goveda prisijugti. Busim keturiese.
Buvo labai geras sprendimas!
QUOTE(SOFIJA5 @ 2018 07 18, 06:19)
Mėgstu pratęsimus
Ta mes ir supratom.
QUOTE(Helianta @ 2018 07 18, 21:16)
Gaila, kad pasikeitus planams turėjau iškart po paskaitų skubėti į Kauną ir negalėjau prisijungti
Aham, tikrai gaila, nes laukem issizioje...
QUOTE(Mamce @ 2018 07 18, 20:48)
Kauno ekipazas jau namie ir suvalge gimtadienio torta. Noriu padekoti visoms uz kompanija ir organizacija. Buvo tikrai smagu ir idomu. Aciu kad pakentet mano vyrucius, kurie gi turejo pademobstruoti nuoboduli vien del "spyglio sindromo". Bet siaip sake, kad buvo visai "super". Iki kitu kartu!
QUOTE(Erendira @ 2018 07 19, 07:59)
Ačiū visoms už smagią vakarykštę kompaniją
Mamce, jūsiškė šeimyna kaip tik pridėjo dinamiškumo Vargu a būčiau kada pasirūpinusi pati pasieksursinti po Universitetą, kuris "visas matytas" ir "visad šalia"
Tad ačiū už progą. Ir gaila, kad užklasinė veikla nebeleido pratęsti vakaro, na, bet bus kitų kartų.
Labai dziaugiuosi susipazinusi su Mamce ir jos
goveda bei Erendira, tik nusiminiau nespejusi su jumis atsisveikinti... Juolab, kad ir simbolines dovaneles buvau pasiruosusi.
(kadangi visi kiti jas gavo, gal parasytumete savo adresus privaciai, kad atsiusciau pastu
)
QUOTE(saintlina @ 2018 07 19, 08:15)
Ačiū merginoms už puikią kompaniją vakar
Ekskursija man labai patiko, labai informatyvi, buvo ir ko paklausyt ir į ką pažiūrėt. Ačiū Pajautai, kad tokią gerą mintį apie tokią atrakciją iškėlė
nes pati niekad nebūčiau prisiruošus atrasti tokios įdomybės.
Labai smagu buvo susitikti su seniai matytom knygėm ir gyvai susipažinti su Mamce ir literatūrinio skonio beveik dvyne Erendira
Mamce, superinį desantą atsivežei Puikius vyrukus turi
Tutele, atvažiuok dažniau - faina tave matyt ir kompanija tokiom progom gera susirenka
Oi, ka tu - visa geruma praleidai nekildama i boksta is kurio as nulipinejau tikraja ta zodzio prasme "keturiomis"...
QUOTE(SOFIJA5 @ 2018 07 20, 06:45)
Man gaila, kad negalėjau sudalyvauti ekskursijoje, tačiau be galo džiaugiuosi pratęsimu, nors mūsų ir nedaug tebuvo, bet užtat kaip smagiai pasėdėjome.
Tutele, dėkui už gerus žodžius, kompaniją ir dovaną
Tavo draugės kitą kartą, kai susitiksime, jau klausiu, kokią knygą skaito
Pajauta, smagiai pasėdėjome
Neatsiimu nei vieno zodzio.
Perduosiu draugei.
Sukuriau uzdara FB grupe, i kuria pradejau kelti susitikimo nuotraukas. Prie grupes prijungiau mano turimus SM narius (Mamce ir Erendira - jusu neturiu). Jei butu daugiau norinciu, parasykite savo FB koordinates.