Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(Helianta @ 2018 07 18, 23:16)
SOFIJA5, ačiū už skambutį 4u.gif
Gaila, kad pasikeitus planams turėjau iškart po paskaitų skubėti į Kauną ir negalėjau prisijungti  unsure.gif

Nėra už ką 4u.gif Būtinai kitą kartą susitiksime mirksiukas.gif

Man gaila, kad negalėjau sudalyvauti ekskursijoje, tačiau be galo džiaugiuosi pratęsimu, nors mūsų ir nedaug tebuvo, bet užtat kaip smagiai pasėdėjome. biggrin.gif
Tutele, dėkui už gerus žodžius, kompaniją ir dovaną 4u.gif Tavo draugės kitą kartą, kai susitiksime, jau klausiu, kokią knygą skaito smile.gif
Pajauta, smagiai pasėdėjome 4u.gif
Vilnietės, gal jau laikas mums susibėgti? Pvz. Lukiškių aiškštėje? Arba kur nors sušiukų? 4u.gif Ką manote?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 07 19, 09:15)
Doerr knyga tiesiog nuostabi  wub.gif  skaičiau prieš kelis metus, bet įspūdis gyvas iki šiol.  Nacio kirpėjo neskaičiau, bet va tas paskutinis tavo sakinys tokią abejonę sukėlė, ar labai norėt paskaityt reiktų g.gif

Pabaigiau abi jau. Doerr be žodžių, tikrai nuostabi. Ir rašymo stilius ir istorija. Nacį buvo sunku skaityti, nes labai jau įtaigiai parašyta ir daug nemalonių dalykų. Kitaip ir negali būti nagrinėjant holokausto temą. Vis dėlto nesigailiu, kad skaičiau, knyga tikrai verta to
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2018 07 20, 07:45)

Vilnietės, gal jau laikas mums susibėgti? Pvz. Lukiškių aiškštėje? Arba kur nors sušiukų?  4u.gif Ką manote?

susimatyti būtų gerumas, bet bent man kažkaip sunku ištaikyti laiką šiuo metu.. o paskui atostogos iki rugsėjo, Vilniuj nebūsiu.

Atsakyti
Nu kai parskrisiu, tai mielai i susitikima atlekciau ir netgi iki Kauno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 07 19, 08:15)
Tik apie močiutę skaitydama neverkiau, o jau Uvę.. Lauksim kitų Backmano knygų  wub.gif

Kokia čia apie močiutę?
Uvę neseniai perskaičiau, labiau verkiau žiūrėdama filmą ax.gif

QUOTE(nihilistė @ 2018 07 19, 08:58)
Kaip faina, kad susitikot, praleidot smagiai laiką 4u.gif Pavydžiu, aš jau senokai meet'e nebuvau verysad.gif Na bet turėsiu atostogų rugpjūčio mėnesį, tai gal pavyks su kaunietėm susitikt ax.gif

QUOTE(Alchemie @ 2018 07 23, 12:58)
Nu kai parskrisiu, tai mielai i susitikima atlekciau ir netgi iki Kauno biggrin.gif

Kada kada? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2018 07 24, 22:53)
Kada kada?  biggrin.gif

Nuo rugpjūčio 15 būsiu laisva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2018 07 24, 22:53)
Kokia čia apie močiutę?

Šita smile.gif
https://aldebaran.ru..._i_peredat_cht/

ui, ieškodama kur tau parodyti kokia knyga apie močiutę, pamačiau, kad yra ir dar viena Backmano knyga bigsmile.gif
https://aldebaran.ru...ila_britt_mari/
Atsakyti
Jau as LT, taigi susitikimams pasiruosusi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2018 07 15, 07:19)
Sveikos, as taip pat planuoju su visa savo goveda prisijugti. Busim keturiese.

Buvo labai geras sprendimas! thumbup.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2018 07 18, 06:19)
Mėgstu pratęsimus

Ta mes ir supratom. drinks_cheers.gif

QUOTE(Helianta @ 2018 07 18, 21:16)
Gaila, kad pasikeitus planams turėjau iškart po paskaitų skubėti į Kauną ir negalėjau prisijungti

Aham, tikrai gaila, nes laukem issizioje...

QUOTE(Mamce @ 2018 07 18, 20:48)
Kauno ekipazas jau namie ir suvalge gimtadienio torta. Noriu padekoti visoms uz kompanija  ir organizacija. Buvo tikrai smagu ir idomu. Aciu kad pakentet mano vyrucius, kurie gi turejo pademobstruoti nuoboduli vien del "spyglio sindromo". Bet siaip  sake, kad buvo visai "super". Iki kitu kartu!

QUOTE(Erendira @ 2018 07 19, 07:59)
Ačiū visoms už smagią vakarykštę kompaniją thumbup.gif Mamce, jūsiškė šeimyna kaip tik pridėjo dinamiškumo  Vargu a būčiau kada pasirūpinusi pati pasieksursinti po Universitetą, kuris "visas matytas" ir "visad šalia" biggrin.gif Tad ačiū už progą. Ir gaila, kad užklasinė veikla nebeleido pratęsti vakaro, na, bet bus kitų kartų.

Labai dziaugiuosi susipazinusi su Mamce ir jos goveda bei Erendira, tik nusiminiau nespejusi su jumis atsisveikinti... Juolab, kad ir simbolines dovaneles buvau pasiruosusi. 000552.gif (kadangi visi kiti jas gavo, gal parasytumete savo adresus privaciai, kad atsiusciau pastu mirksiukas.gif )

QUOTE(saintlina @ 2018 07 19, 08:15)
Ačiū merginoms už puikią kompaniją vakar  4u.gif  Ekskursija man labai patiko, labai informatyvi, buvo ir ko paklausyt ir į ką pažiūrėt. Ačiū Pajautai, kad tokią gerą mintį apie tokią atrakciją iškėlė thumbup.gif nes pati niekad nebūčiau prisiruošus atrasti tokios įdomybės.
Labai smagu buvo susitikti su seniai matytom knygėm ir gyvai susipažinti su Mamce ir literatūrinio skonio beveik dvyne Erendira
Mamce, superinį desantą atsivežei  Puikius vyrukus turi
Tutele, atvažiuok dažniau - faina tave matyt ir kompanija tokiom progom gera susirenka  mirksiukas.gif

Oi, ka tu - visa geruma praleidai nekildama i boksta is kurio as nulipinejau tikraja ta zodzio prasme "keturiomis"... bigsmile.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2018 07 20, 06:45)
Man gaila, kad negalėjau sudalyvauti ekskursijoje, tačiau be galo džiaugiuosi pratęsimu, nors mūsų ir nedaug tebuvo, bet užtat kaip smagiai pasėdėjome.
Tutele, dėkui už gerus žodžius, kompaniją ir dovaną  4u.gif Tavo draugės kitą kartą, kai susitiksime, jau klausiu, kokią knygą skaito  smile.gif
Pajauta, smagiai pasėdėjome

Neatsiimu nei vieno zodzio. tongue.gif Perduosiu draugei. mirksiukas.gif

Sukuriau uzdara FB grupe, i kuria pradejau kelti susitikimo nuotraukas. Prie grupes prijungiau mano turimus SM narius (Mamce ir Erendira - jusu neturiu). Jei butu daugiau norinciu, parasykite savo FB koordinates.
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2018 07 25, 19:04)

Oi, ka tu - visa geruma praleidai nekildama i boksta is kurio as nulipinejau tikraja ta zodzio prasme "keturiomis"... bigsmile.gif

Sukuriau uzdara FB grupe, i kuria pradejau kelti susitikimo nuotraukas. Prie grupes prijungiau mano turimus SM narius (Mamce ir Erendira - jusu neturiu). Jei butu daugiau norinciu, parasykite savo FB koordinates.

o ką, liftas tik aukštyn kėlė? blink.gif

kas per grupė, kur ieškot?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 07 25, 09:10)
Šita smile.gif
https://aldebaran.ru..._i_peredat_cht/

ui, ieškodama kur tau parodyti kokia knyga apie močiutę, pamačiau, kad yra ir dar viena Backmano knyga  bigsmile.gif
https://aldebaran.ru...ila_britt_mari/

Ačiū, bet gal palauksiu kol bus lietuviškai. ax.gif
Pasiėmiau iš bibliotekos senai skaitytą S.Kingo Kerę dabar jau anglų kalba. Nežinau ar įveiksiu...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 07 26, 08:28)
o ką, liftas tik aukštyn kėlė?  blink.gif

kas per grupė, kur ieškot?

Nuuu siaip, buvo taskas A, taskas B, taskas C ir taskas D. Tai liftas kele tik nuo tasko B iki tasko C. unsure.gif Cia as is tasko C iki D ir atgal keturpescia kepurnejausi... ax.gif Uztat, Mamces mazylis visus punktus - begtute! blink.gif

Ups, pamirsau, kad ir taves FB neturiu... 4u.gif Issiunciau zinute. mirksiukas.gif (jei dar yra norinciu - rasykit)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutele: 26 liepos 2018 - 17:10