Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(tutele @ 2018 07 06, 22:36)

Rekapituliuoju sarasa vizitui i Vilniaus Universitetine biblioteka:

Saintlina
Erendira
tutele su drauge

kaip ir susirenka keturi ekskursijai privalomi dalyviai - ar dar atsirastu norinciu ir galinciu? bigsmile.gif  Gal kas turit Pajautos koordinates?

Sveikos, as taip pat planuoju su visa savo goveda prisijugti. Busim keturiese. Patikslink, tutele, susitikimo vieta ir laika. Aciu.
Atsakyti
Sveikutes,labai ieskau Victoria Hislop Sala knygos ar pdf,jei kas turit brukstelkit man,aciu;)
Atsakyti
QUOTE(misslady @ 2018 07 15, 23:39)
Sveikutes,labai ieskau Victoria Hislop Sala knygos ar pdf,jei kas turit brukstelkit man,aciu;)

bibliotekos šią knygą tikrai turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2018 06 13, 22:50)

Vadinasi, treciadieni liepos 18d. 14val.45 prie Vilniaus Universiteto Bibliotekos. 4u.gif

P.s. ...pratesimas pagal ikvepima  leb.gif

Smagios jums visoms ekskursijos 4u.gif Ir prašau nepamirškite pranešti, kur nuves įkvėpimas, prisijungsiu smile.gif Mėgstu pratęsimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2018 06 13, 21:50)

Vadinasi, treciadieni liepos 18d. 14val.45 prie Vilniaus Universiteto Bibliotekos. 4u.gif

dėl visa ko patikslinu adresą - Universiteto g. 3 smile.gif
Atsakyti

Sveikos, gal kartais kažkas turi parduoti skaitytą "Tarnaitės pasakojimas" ? ;)

Atsakyti
Kauno ekipazas jau namie ir suvalge gimtadienio torta. Noriu padekoti visoms uz kompanija ir organizacija. Buvo tikrai smagu ir idomu. Aciu kad pakentet mano vyrucius, kurie gi turejo pademobstruoti nuoboduli vien del "spyglio sindromo". Bet siaip sake, kad buvo visai "super". Iki kitu kartu!
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2018 07 18, 06:19)
Smagios jums visoms ekskursijos  4u.gif Ir prašau nepamirškite pranešti, kur nuves įkvėpimas, prisijungsiu  smile.gif Mėgstu pratęsimus  mirksiukas.gif

SOFIJA5, ačiū už skambutį 4u.gif
Gaila, kad pasikeitus planams turėjau iškart po paskaitų skubėti į Kauną ir negalėjau prisijungti unsure.gif
Atsakyti
Ilgai neturėjau ką parašyti, nes blaškiausi tarp vienadienių proto neužimančių skaitaliukų, kurių daugumos net ne pabaigiau. Po to paverkiau su F. Backman knyga apie močiutę, labai patiko kaip ir apie Uvę, bet Backmanui reklamos tikrai netrūksta smile.gif

Šiuo metu esu įkritusi į Antrąjį Pasaulinį karą su dviem knygom iškart. Klausausi A. Doer All the light we can not see ir skaitau Nacį kirpėją. Abi labai įtraukė, bet Nacį skaityt kartais net fiziškai pykina
Atsakyti

Ačiū visoms už smagią vakarykštę kompaniją :super: Mamce, jūsiškė šeimyna kaip tik pridėjo dinamiškumo  :mirksiukas:  

Vargu a būčiau kada pasirūpinusi pati pasieksursinti po Universitetą, kuris "visas matytas" ir "visad šalia" :D Tad ačiū už progą. Ir gaila, kad užklasinė veikla nebeleido pratęsti vakaro, na, bet bus kitų kartų. :rolleyes: 

P.S. Kaip tik skaitau "Silva rerum"4 dalį - jėzuitų ten netrūksta, buvo geras rezonansas vakarykštei ekskursijai

Atsakyti
Ačiū merginoms už puikią kompaniją vakar 4u.gif 4u.gif Ekskursija man labai patiko, labai informatyvi, buvo ir ko paklausyt ir į ką pažiūrėt. Ačiū Pajautai, kad tokią gerą mintį apie tokią atrakciją iškėlė thumbup.gif nes pati niekad nebūčiau prisiruošus atrasti tokios įdomybės.
Labai smagu buvo susitikti su seniai matytom knygėm ir gyvai susipažinti su Mamce ir literatūrinio skonio beveik dvyne Erendira smile.gif
Mamce, superinį desantą atsivežei bigsmile.gif Puikius vyrukus turi thumbup.gif
Tutele, atvažiuok dažniau - faina tave matyt ir kompanija tokiom progom gera susirenka mirksiukas.gif

QUOTE(langana @ 2018 07 18, 23:40)
paverkiau su F. Backman knyga apie močiutę, labai patiko kaip ir apie Uvę, bet Backmanui reklamos tikrai netrūksta  smile.gif

Šiuo metu esu įkritusi į Antrąjį Pasaulinį karą su dviem knygom iškart. Klausausi A. Doer All the light we can not see ir skaitau Nacį kirpėją. Abi labai įtraukė, bet Nacį skaityt kartais net fiziškai pykina

man tos knygos tokios skirtingos, bet abi labai jautrios. Tik apie močiutę skaitydama neverkiau, o jau Uvę.. Lauksim kitų Backmano knygų wub.gif
Doerr knyga tiesiog nuostabi wub.gif skaičiau prieš kelis metus, bet įspūdis gyvas iki šiol. Nacio kirpėjo neskaičiau, bet va tas paskutinis tavo sakinys tokią abejonę sukėlė, ar labai norėt paskaityt reiktų g.gif

Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2018 07 19, 08:59)
vargu a būčiau kada pasirūpinusi pati pasieksursinti po Universitetą, kuris "visas matytas" ir "visad šalia" biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 liepos 2018 - 08:16
Kaip faina, kad susitikot, praleidot smagiai laiką 4u.gif Pavydžiu, aš jau senokai meet'e nebuvau verysad.gif Na bet turėsiu atostogų rugpjūčio mėnesį, tai gal pavyks su kaunietėm susitikt ax.gif

Na o dabar apie tai, ką perskaičiau.
Уильям Сомерсет Моэм "Эшенден, или Британский агент". Tai apsakymų/apysakų rinkinys apie paties autoriaus patirtį slaptojo agento vaidmenyje. Istorijos įdomios, tarpusavyje susijusios. Bet man pritrūko Moemo humoro. 3,5/5
Дэниел Коул "Тряпичная кукла". Londone įvyksta žmogžudystė. Policija įvykio vietoje randa iš kelių skirtingų žmonių dalių susiūtą "skudurinę lėlę". Netrukus atsiranda kelių žmonių sąrašas, kuriuos žudikas planuoja nužudyti ir tikslios datos, kada jie mirs. Tarp jų - ir vienas iš nusikaltimą tiriančių policininkų Viljamas Kouksas, pravarde Vilkas. Aišku, pagrindinis veikėjas turi praeitį, kuri jį pasiveja... Kažkaip nesužavėjo manęs pagrindiniai veikėjai. Yra tęsinys, bet, nors jį skaityti ir pradėjau, bet greičiausiai nepabaigsiu. 3,5/5.
Кристофер Прист "Опрокинутый мир". Tai fantastinis romanas, pasakojantis apie Miestą, kuris bėgiais juda į priekį ir negali sustoti. Bėgiai vis išardomi kai Miestas jais pravažiuoja ir klojami priešais Miestą, kad jis turėtų kuo važiuoti. Pabaiga netikėta. Tiesa, iš dalies atvira, nors ir paaiškinama kas įvyko. Buvo visai įdomu. Nors ta pusiau atvira pabaiga ir pagadino truputį įspūdį. 4/5
Никколо Амманити "Я не боюсь". Nedidelė knyga apie mažame Italijos mieste gyvenantį berniuką, kuris netikėtai randa uždengtą duobę, kurioje prirakintas paliktas jo amžiaus vaikas. Tai knyga apie vaiką, kuris nugali savo baimes, apie suaugusius, kurie turėtų mokyti vaikus kaip gyventi tinkamai, bet to nedaro. Neskaityti toms, kurios skausmingai reaguoja, kai aprašomas žiaurus elgesys su vaikais. 4/5
Atsakyti