Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(saintlina @ 2018 06 11, 21:33)
Man gal 17 ar 18 labiau tiktų, bet iš esmės galėsiu prisitaikyti, jeigu kam labiau tiks kita diena.  Dieną teks dirbt, bet nuo kokių keturių jau galiu kur nors pribūt smile.gif

Gerai. Sakykim, treciadieni liepos 18 d. 16val. - kur?...

O sugriztant prie Pajautos minetos ekskursijos, ji vyksta tik iki 15 val. https://biblioteka.v...gos/ekskursijos (ar nepavyktu atsilaisvinti anksciau mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2018 06 12, 19:48)
O sugriztant prie Pajautos minetos ekskursijos, ji vyksta tik iki 15 val. (ar nepavyktu atsilaisvinti anksciau mirksiukas.gif )

aš manau, kad turėtų pavykti smile.gif

Užsakiau ekskursiją liepos 18 d. 15 val. smile.gif tikiuosi, prisijungs daugiau norinčių, nes turi būti ne mažiau keturių žmonių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 birželio 2018 - 09:42
QUOTE(saintlina @ 2018 06 13, 09:22)

Užsakiau  ekskursiją liepos 18 d. 15 val. smile.gif tikiuosi, prisijungs daugiau norinčių, nes turi būti ne mažiau keturių žmonių smile.gif

Oi, kaip faina! yahoo.gif

Vadinasi, treciadieni liepos 18d. 14val.45 prie Vilniaus Universiteto Bibliotekos. 4u.gif

P.s. ...pratesimas pagal ikvepima leb.gif
Atsakyti

Jei dangus iki tol nenugrius, prisijungčiau ir aš  :rolleyes:  gyvam debiutui, tsakant 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2018 06 14, 11:27)
jei dangus iki tol nenugrius, prisijungčiau ir aš  rolleyes.gif  gyvam debiutui, tsakant 

smagumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 06 13, 10:22)
aš manau, kad turėtų pavykti smile.gif

Užsakiau  ekskursiją liepos 18 d. 15 val. smile.gif tikiuosi, prisijungs daugiau norinčių, nes turi būti ne mažiau keturių žmonių smile.gif

Na, kodel geri dalykai vyksta per mano sunaus gimtadieni... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2018 06 14, 11:57)
Na, kodel geri dalykai vyksta per mano sunaus gimtadieni...  cry.gif

o sūnui nebūtų įdomu kartu? Ar tokiu pat metu jam kitos pramogos numatytos?

gaila, bet kaip jau anksčiau merginos rašė, nėra tokio laiko, kad tiktų visoms..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 06 14, 13:22)
o sūnui nebūtų įdomu kartu? Ar tokiu pat metu jam kitos pramogos numatytos?

gaila, bet kaip jau anksčiau merginos rašė, nėra tokio laiko, kad tiktų visoms..

Galiu pasiūlyti 16-tą gimtadienį sutikti VU bibliotekoje lotuliukas.gif , bet tada jau visas seimos desantas atvarytume, nes prisigalvotume dar pramogu; ir Valdovu rumai nelankyti, dar i koki Uzutraki uzsukti, ar pro draugus prasukti... Zodziu, pasitarsiu.
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2018 06 15, 15:35)
Galiu pasiūlyti 16-tą gimtadienį sutikti VU bibliotekoje lotuliukas.gif , bet tada jau visas seimos desantas atvarytume, nes prisigalvotume dar pramogu; ir Valdovu rumai nelankyti, dar i koki Uzutraki uzsukti, ar pro draugus  prasukti... Zodziu, pasitarsiu.

Puikus planas užgimė biggrin.gif
Atsakyti
Apie skaitytas/skaitomas knygas ne kažką turiu pasakyti: blaškausi tarp poros detektyvų ir rusiškos fentezi apie vilkolakį. Už nieko rimtai ne užsikabinau, pasiilgau knygos, kurią būtų sunku padėti į šalį. Gal turit idėjų?

Vakar pirmąkart per 12 metų Airijoj sudalyvavo Blooms day renginyje Dubline. Kasmet birželio 16 vyksta įvairūs renginiai skirti J. Joyce romano Ulisas veikėjui Leopoldui Bloom ir jo klajonėms po Dubliną paminėti. Iš pradžių istorinėse Glasnevin kapinėse skaitė 6 Uliso skyrių, kur aprašoma kelionė ekipažu iš Dublino pietinės pusės į kapines, esančias Dublino šiaurėje. Paskui buvo ekskursija po kapines, aplankant Joyce knygose paminėtų ar šiaip su juo susijusių žmonių kapus.
Popiet nuvykome į centrą, kur įžymūs miesto žmonės irgi skaitė Uliso ištraukas. Vyko ir pėsčiųjų turai, skirti tai progai Joyce aprašyto is gatvėmis, bet šįkart nepavyko patekti į vieną iš jų. Tikiuosi, kitąmet rolleyes.gif
Turiu keletą nuotraukų, bet nemoku čia įkelti (įmanoma telefonu tai padaryt?) Jei kas gudresnis, paprotinkit per až, arba galiu persiųsti el. paštu
Atsakyti
Oho kokios literaturines keliones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2018 06 12, 18:48)
Gerai. Sakykim, treciadieni liepos 18 d. 16val. - kur?...

O sugriztant prie Pajautos minetos ekskursijos, ji vyksta tik iki 15 val. https://biblioteka.v...gos/ekskursijos (ar nepavyktu atsilaisvinti anksciau  mirksiukas.gif )

Vilniuje tą dieną kaip tik būsiu, bet iki 15:30 darbas, kurio laikas nepajudinamas, nes tvarkaraštis sudėliotas dar rudens pabaigoje.
Ech, labai gaila, bet nepavyks prisijungti prie jūsų ekskursijos unsure.gif

Skaitau Šileikos "Pirkiniai išsimokėtinai". Po atsiliepimų temoje tikėjausi kažko kito. Jau įpusėjau, bet neapleidžia jausmas, kad ji labiau orientuota į jaunesnę auditoriją, tokia labiau "visai šeimai" rašyta.
O gal nereikėjo po Kurt Vonnegut jos imtis g.gif
Atsakyti