webinarai su klaida parasiau, tai nuotolnis seminaras, kuri gali ziureti ir ent gyvai dalyvauti, bet tik su organizatoriaus pakvietimu. man daug tokiu vyksta, nes dauguma organizuojama is Australijos ar JAV, tik bjauriausia, kad gyvai dalyvauti kartais tenka 3 ryto ar 5 ryto, o kai su irasais, tai tada gali ziuret kada noti, o aptarimai vyksta FB
QUOTE(langana @ 2018 05 18, 22:15)
Iš šeimos sagų man patiko P. Vincenzi Ne angelas. Tai pirmoji trilogijos dalis, nesu tikra ar antra ir trečia dalis išverstos.
Antra tik tik šviežiai išleista. Knygos "Jausmų klasikos" serijai priklauso, tai visaip gali būti...
QUOTE(giluze @ 2018 05 21, 14:22)
Antra tik tik šviežiai išleista. Knygos "Jausmų klasikos" serijai priklauso, tai visaip gali būti...
Netrūksta ten tų jausmų, bet nepasakyčiau, kad rožinė cukraus vata visiška. Kabina mane Vincenzi, o šioje trilogijoje dar nemažai informacijos apie leidybą, gana platus istorinis kontekstas, tai prarijau neatsitraukdama
Dalinuosi ir labai džiaugiuosi, nes knyga tikrai to verta
https://www.15min.lt...mija-286-975854
https://www.15min.lt...mija-286-975854
QUOTE(langana @ 2018 05 22, 23:03)
Netrūksta ten tų jausmų, bet nepasakyčiau, kad rožinė cukraus vata visiška.....šioje trilogijoje dar nemažai informacijos apie leidybą, gana platus istorinis kontekstas
šitam pritariu tikrai nebuvo taip baisu, kaip kad įsivaizdavau pamačiusi, jog knyga 'Jausmų klasikos' serijai priklauso
Tiesa, skaičiau tik pirmą dalį.
QUOTE(langana @ 2018 05 22, 23:03)
Netrūksta ten tų jausmų, bet nepasakyčiau, kad rožinė cukraus vata visiška. Kabina mane Vincenzi, o šioje trilogijoje dar nemažai informacijos apie leidybą, gana platus istorinis kontekstas, tai prarijau neatsitraukdama
Tada gerai, reiks kada paskaityt. Mane buvo išgąsdinus susižavėjimo šita knyga banga. Pavyzdžiui, aš iki šiol bijau skaityt L. Riley knygas dėl to baisaus populiarumo. Gal ir dėl jos galit mane nuraminti?
QUOTE(giluze @ 2018 05 23, 12:51)
Gal ir dėl jos galit mane nuraminti?
ui ne šitą geriau ir toliau apeik
Yes, aš taip ir jaučiau. Ačiū, saintlina. Kiek sutaupyto laiko...
QUOTE(giluze @ 2018 05 23, 15:09)
kiek sutaupyto laiko...
vargu ar daug - vienos knygos per akis užtektų
QUOTE(Vitalija @ 2018 05 23, 09:20)
Tikrai puiki knyga.
Skaitau dabar A. Verghese "Vienuolės paslaptis". O mintyse renku kitą pavadinimą. Tiksliau, bandau pritraukti prie originalaus pavadinimo. Rusiškai " Рассечение Стоуна", angliškai "Cutting for Stone", nu čia viskas aišku. O kaip padaryt lietuviškai? Stono kirtis, atskyrimas, išsklaidymas, perkirtimas - neskamba. Na, gal kol baigsiu skaityti, ką nors susigalvosiu.
QUOTE(giluze @ 2018 05 29, 15:11)
Skaitau dabar A. Verghese "Vienuolės paslaptis". O mintyse renku kitą pavadinimą. Tiksliau, bandau pritraukti prie originalaus pavadinimo. Rusiškai " Рассечение Стоуна", angliškai "Cutting for Stone", nu čia viskas aišku. O kaip padaryt lietuviškai? Stono kirtis, atskyrimas, išsklaidymas, perkirtimas - neskamba. Na, gal kol baigsiu skaityti, ką nors susigalvosiu.
Stouno pjūvis?