Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

webinarai 4u.gif su klaida parasiau, tai nuotolnis seminaras, kuri gali ziureti ir ent gyvai dalyvauti, bet tik su organizatoriaus pakvietimu. man daug tokiu vyksta, nes dauguma organizuojama is Australijos ar JAV, tik bjauriausia, kad gyvai dalyvauti kartais tenka 3 ryto ar 5 ryto, o kai su irasais, tai tada gali ziuret kada noti, o aptarimai vyksta FB
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2018 05 18, 22:15)
Iš šeimos sagų man patiko P.  Vincenzi Ne angelas. Tai pirmoji trilogijos dalis, nesu tikra ar antra ir trečia dalis išverstos.

Antra tik tik šviežiai išleista. Knygos "Jausmų klasikos" serijai priklauso, tai visaip gali būti...
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2018 05 21, 14:22)
Antra tik tik šviežiai išleista. Knygos "Jausmų klasikos" serijai priklauso, tai visaip gali būti...

Netrūksta ten tų jausmų, bet nepasakyčiau, kad rožinė cukraus vata visiška. Kabina mane Vincenzi, o šioje trilogijoje dar nemažai informacijos apie leidybą, gana platus istorinis kontekstas, tai prarijau neatsitraukdama
Atsakyti
Dalinuosi ir labai džiaugiuosi, nes knyga tikrai to verta smile.gif
https://www.15min.lt...mija-286-975854
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2018 05 22, 23:03)
Netrūksta ten tų jausmų, bet nepasakyčiau, kad rožinė cukraus vata visiška.....šioje trilogijoje dar nemažai informacijos apie leidybą, gana platus istorinis kontekstas

šitam pritariu smile.gif tikrai nebuvo taip baisu, kaip kad įsivaizdavau pamačiusi, jog knyga 'Jausmų klasikos' serijai priklauso smile.gif
Tiesa, skaičiau tik pirmą dalį.
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2018 05 22, 23:03)
Netrūksta ten tų jausmų, bet nepasakyčiau, kad rožinė cukraus vata visiška. Kabina mane Vincenzi, o šioje trilogijoje dar nemažai informacijos apie leidybą, gana platus istorinis kontekstas, tai prarijau neatsitraukdama

Tada gerai, reiks kada paskaityt. Mane buvo išgąsdinus susižavėjimo šita knyga banga. Pavyzdžiui, aš iki šiol bijau skaityt L. Riley knygas dėl to baisaus populiarumo. Gal ir dėl jos galit mane nuraminti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2018 05 23, 12:51)
Gal ir dėl jos galit mane nuraminti?  biggrin.gif

ui ne biggrin.gif šitą geriau ir toliau apeik smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 23 gegužės 2018 - 12:29
Yes, aš taip ir jaučiau. Ačiū, saintlina. 4u.gif Kiek sutaupyto laiko... yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2018 05 23, 15:09)
kiek sutaupyto laiko... yahoo.gif

vargu ar daug - vienos knygos per akis užtektų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija @ 2018 05 23, 09:20)
Dalinuosi ir labai džiaugiuosi, nes knyga tikrai to verta smile.gif
https://www.15min.lt...mija-286-975854

Tikrai puiki knyga.
Atsakyti
Skaitau dabar A. Verghese "Vienuolės paslaptis". O mintyse renku kitą pavadinimą. Tiksliau, bandau pritraukti prie originalaus pavadinimo. Rusiškai " Рассечение Стоуна", angliškai "Cutting for Stone", nu čia viskas aišku. O kaip padaryt lietuviškai? Stono kirtis, atskyrimas, išsklaidymas, perkirtimas - neskamba. unsure.gif Na, gal kol baigsiu skaityti, ką nors susigalvosiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2018 05 29, 15:11)
Skaitau dabar A. Verghese "Vienuolės paslaptis". O mintyse renku kitą pavadinimą. Tiksliau, bandau pritraukti prie originalaus pavadinimo. Rusiškai " Рассечение Стоуна", angliškai "Cutting for Stone", nu čia viskas aišku. O kaip padaryt lietuviškai? Stono kirtis, atskyrimas, išsklaidymas, perkirtimas - neskamba.  unsure.gif Na, gal kol baigsiu skaityti, ką nors susigalvosiu.  biggrin.gif

Stouno pjūvis?
Atsakyti