QUOTE(Alchemie @ 2018 02 19, 19:08)
Sofija, jei Stoglaipiu neskaitei, duosiu, gerumas aplankys
Noriu Gerumo labai reikia.
QUOTE(Alchemie @ 2018 02 20, 19:01)
Cia ta kur susitikime kalbejom, apie dramblius
Nu kitos Remarko gal ne tokios ziaurios, jei toliau skaityri, Tris drugus, Juodali obeliska ar Vakaru fronte nieko naujo
Nu kitos Remarko gal ne tokios ziaurios, jei toliau skaityri, Tris drugus, Juodali obeliska ar Vakaru fronte nieko naujo
Aha, ta, kur su skaičiais Labai linksmai tada pasikalbėjome.
QUOTE(zis @ 2018 02 23, 01:44)
Labos
As sekmadieni i knygu atlaidus keliausiu jau nusiziurejus esu kruva knygu, dabar sprendziu del biudzeto...kiek galiu sau leisti😆
Kalbant apie skaityma, siuo metu esu isitraukusi i G. Dahlquist "Sapnu valgytoju stiklo knygos". Idomus trileris su fantastikos elementais
As sekmadieni i knygu atlaidus keliausiu jau nusiziurejus esu kruva knygu, dabar sprendziu del biudzeto...kiek galiu sau leisti😆
Kalbant apie skaityma, siuo metu esu isitraukusi i G. Dahlquist "Sapnu valgytoju stiklo knygos". Idomus trileris su fantastikos elementais
Laukiu įspūdžių
Aš su vyru vakar buvau. Tikslingai nuvažiavau 13 valandai į Toliačio "Gerumo liūno" pristatymą. Tada apėjau grožinę literatūrą, vaikų salėje pažioplinėjau ir vėl nusivyliau bukinistų pasažu. Pirkome kukliai. Sūnėnui Paltanavičiaus "Aš - lietuvis". Sau naująją Gaimano "Vandenynas kelio gale" ir vyras porą negrožinių knygų. Paglosčiau Brown "Kilmė" ir Archer Kliftonų kronikų paskutinę dalį. Ilgai meditavau ties Adams "Restoranas visatos pabaigoj", bet nepirkau, nors šiandien jau truputį gailiuosi.
Kaip visada po mugės esu pilna įspūdžių, šurmulio ir tos nuostabios atmosferos, džiaugsmo akims ir širdžiai, kai aplink tiek knygų. Knygų mugė - gėris