Kažką turi daryti savo atnaujintoj skype versijoj.
V.Aksionov "Moskovskaja saga"...esu sužavėta ir džaigiuosi, kad atradau šią epopėją Be to puikiai buvo įskaityta.
Griebiuosi už rekomendacijos O kieno įskaitymą klausei? randu net tris
Pati jau su antra knyga balansuoju ant ribos "mesti šonan"...
Išklausiau Dino Buzzati "Totorių dykumą" - paliko nykų įspūdį, kaip ir jos herojus... visa knyga, kai ir herojaus gyvenimas - maž kas nutiks? ir nieko nenutinka, Gal tame jos žavesys, bet mane prislėgė.
Dabar klausau Colleen McCullough "Cezario moteris". Ir pasiklydau Romos valdžios hierarchijoje (istorija dėstoma taip, lyg visiems būtų visiškai aišku, kaip ten viska yra), todėl sunkoka išlaikyti dėmesį... Skaičiau jos "Giesmę apie Troją", ta labai patiko, o ši kol kas ant nutrenkimo šonan ribos.
Aš irgi ieškosiu
''Cezario moteris' turiu parsisiuntusi, laukia eilėj. Čia aštuonių knygų serija, bet lietuviškai tik dvi išleistos - Žolynų vainikas ir Pirmasis Romoje. Cezario Moterys ar ne aštuntoji.. Bet lietuviškai nebeleidžia toliau, o rusiškai irgi ne viską randu. Man McCullough mažne visos knygos labai patinka, o istorinės - ypač.
Tai ir nemetu dar, nes man patinka, kaip ji rašo... žiūrėsiu kaip nuotaika
Pažiūrėjau - pagal e-reading c. Cezatio moterys yra ketvirtoji, iš viso nurodytos tik 7 ir visas galima gauti rusiškai.