Aš paprastai skaitau pakaitomis dvi knygas.Viena dažniausiai būna grožinė,lengvo turinio, kita pažintinio informacinio pobūdžio.Būna, kad tenka skaitomą knygą atidėti, nes paprastai mano skaitomų knygų sąraše kokios nors knygos laukia kitas skaitytojas ir ilgiau kaip mėnesį tos knygos nepratęs, nes tos knygos laukia kitas skaitytojas. Audio knygos man neprilipo. Skaityklės neturiu.
Merginos artinasi knygų mugė.Kaunietės atsakomąjį vizitą į Vilnių gal padarys.Aš tai penktadienį net dalyvausiu visą dieną.

Mano mėnesio ataskaita:
A.Čekuolio "Salos ir jų žmonės"
Erling Kagge "Tyla triukšmo amžiuje.Kaip atsiriboti nuo išorinio pasaulio". Knyga manau mažai kam patiks.tai knyga ramiam tyliam vakarui,meditacijai,nors man ji netgi labai patiko,daug gražių minčių.
Miglė Anušauskaitė "Dr. Kvadratas . Greimas ir jo semiotika".
Šia negaliu neapsidžiaugti, labai patiko, tai pažintinis komiksas suaugusiems apie J Greimą ir semiotikos pasaulį, Greimo kai kuriuos gyvenimo faktus, sukurtą teoriją, Greimo įkurtą prancūzų mokyklą,.
Pasirodo Umberto Eco buvo vienas iš Greimo seminarų lankytojų ir savo romane "Rožės vardas" pavaizdavo J Greimą, kaip Algirdą iš Cluny, viduramžių vienuolių vadinamą Doctor Quadratus". Praeiti metai UNESCO sprendimu įtraukė Greimo šimtmetį į minimų datų kalendorių, greta Aristotelio, Kandinskio, Čaikovskio, Cervanteso, Leibnizo, Kosciuškos ir kitų pasaulio įžimybių .
Kas ta semiotika? Kas gi tas Greimo kvadratas, kad net U.Eco savo knygos herojų pavadino, kas yra prasmė ir reikšmė semiotikoj ir daug kitų įdomių dalykų.Filologams Greimas turbūt žinomas iki kaulų smegenų, o ne filogui būtų neprošal sužinoti daugiau kuo jis reikšmingas, nusipelnęs buvo ,tuo labiau, kad visa tai papasakota linksmai,įdomiai, komikso forma.
E.Strout " Aš esu Liusė Barton". Apie dukros ir motinos ryšį.Patiko, lengvai susiskaitė, liūdnoka tokia ir tinkanti pamąstymui ypač mamytėms.