Ir dėkui Heliantai, už įspūdingą Oskarų vakarą! Vat jai tai tikrai reikia apdovanojimo "Už viso gyvenimo nuopelnus". TIKRO!
Ir visiškai priešinga - F. Backman 'Бабушка велела кланятся и передать, что просит прощения'. Kam patiko 'Gyveno kartą Uvė', patiks ir šita. Tokia pat jautri, ir miela, ir graudi istorija, ar tiksliau - susivijusių istorijų pynė. Man asmeniškai Uvė kiek labiau patiko, bet labai maloniai susiskaitė ir šita.
Labas rytas
Su dideliu malonumu suklausiau David Mitchell "Juodosios gulbės slėnį" - mano akimis įtaigiai papasakota vienišo vaiko istorija. Pasijutau neišaugusi iš kai kurių paaugliškų dalykų Patiko.
Ir nepatiko toje knygoje minimas Alain Fournier " Le Grand Meaulnes" (Didysis Molnas) - jame visiškai neradau iš kur užgimti tokiai, kaip pasakojama meilei, draugystei ir dėl ko duoti tokias fatališkas priesaikas... Veikėjų veiksmai remiasi jausmais, o apie juos beveik nieko nepasakyta ... žodžiu, kažkokios vienos pasekmės be priežasčių. Neįtikino... Nesupratau, už ką knyga ekranizuota net 2 kartus. Pradedu įtarti, kad tundra aš
Nemažai jausmų užkliudė Этгар лет "Семь тучных лет" - tie pasakojimai "atsitiktiniam pakeleiviui" kaip sako autorius, tokie jaukiai asmeniški...
Dar buvo du John Verdon detektyvai: "Stipriai užsimerk" ir "Piteris Penas turi mirti". Jei bus daugiau - skaitysiu visus, nes patinka, kad be painių istorijų narpliojimo, keliami klausimai, kodėl 'the hero" yra būtent toks "the hero" , o ne tik kodėl nusikaltėlis tapo nusikaltėliu...dar patinka "the hero" santykių su žmona aprašymas
Rašytojas turėjo būti Этгар Керет
Jaučiuosi galutinai sugundyta "Uve", teks ieškoti.
pritariu visiškai!!! pagrindinė veikeja visiška "dūra" .,.pabaiga tai nukovė mane...įtikino, kad smegenų ji nebeturi 😁
o šitas sakinys tai kaip tik gundo paskaityt
Juokingiausia, kad zodis "dura" rusiskai yra buka kvaile, o ispaniskai "dura" reiskia kietas, bet irgi galima pasakyti apie zmogu, kurio smegenys suakmenejusios
Juokingiausia, kad zodis "dura" rusiskai yra buka kvaile, o ispaniskai "dura" reiskia kietas, bet irgi galima pasakyti apie zmogu, kurio smegenys suakmenejusios
Na as rašydama turėjau minty rusiška varianta,bet ispaniškas dar papildo.
ALEXIA tikrai gaist laiko neverta. Paskutini skyriu paskaityk po mūsų atsiliepimu ir užteks.😁
labai rekomenduoju