Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Nu merginos, issiaiskinau, kam as alergiska namie unsure.gif pasirodo, kad Kaledoms doh.gif dirbtine eglute naujas daiktas pastatytas (ji sena jau, gal dulkes joje kokios ne tokios) zodziu ciaudeju uz tevyne.
Musu pasimatymas buvo laaaabai fainas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 12 20, 08:07)
Musu pasimatymas buvo laaaabai fainas 4u.gif

et, kaip gaila, kad ne Panoramoj buvo.. vakar vakare kaip tik ten buvau ir apie jus galvojau smile.gif

To "Buto Paryžiuje" aš turbūt net iki ketvirtadalio neištversiu g.gif Tikėjausi įdomios istorijos, o ten tokiaaaa nuobodybėė.. šeimyninės krizės ištikta motera, įžūlus žavus francūzas, kaip jis pažiūrėjo, kaip aš iškaitau wacko.gif Fui.
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2016 12 19, 12:02)
norejau negraziai pajuokauti  4u.gif

tipo besmegenes gal?.... biggrin.gif

o kodėl tada pavadinimas "gydančios"? biggrin.gif
Atsakyti

As ta "Buta Paryziuje" turiu angliskai. Bet nepriejau dar. Tikra buto istorija mane labai sudomino, tikejausi kazko panasaus i "Dienorastis raudonais odos virseliais". Kuri buvo tiesiog miela

Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2016 12 20, 14:03)
As ta "Buta Paryziuje" turiu angliskai. Bet nepriejau dar. Tikra buto istorija mane labai sudomino, tikejausi kazko panasaus i "Dienorastis raudonais odos virseliais". Kuri buvo tiesiog miela

va dėl tos tikros istorijos ir ėmiau smile.gif Bet net knygoje pateikiama 'senoji', t.y. buto gyventojos, istorija kažkokia man ot tiap atrodo. Ir parašyta labai jau paprastai.. primityvoka ji man atrodo kol kas ax.gif Na, gal vėliau bus geriau, bet kaži, ar priskaitysiu iki to vėliau smile.gif
"Dienoraščio raudonais odos viršeliais" neskaičiau, negaliu palyginti.
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 12 20, 10:18)
o kodėl tada pavadinimas "gydančios"? biggrin.gif
Todėl, kad daugumos ligų priežasčių reikia iškapstyti iš smegenų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 12 20, 12:00)
et, kaip gaila, kad ne Panoramoj buvo.. vakar vakare kaip tik ten buvau ir apie jus galvojau smile.gif

To "Buto Paryžiuje" aš turbūt net iki ketvirtadalio neištversiu g.gif Tikėjausi įdomios istorijos, o ten tokiaaaa nuobodybėė.. šeimyninės krizės ištikta motera, įžūlus žavus francūzas, kaip jis pažiūrėjo, kaip aš iškaitau  wacko.gif  Fui.

O nuo Panoramos iki Jeruzalės ne taip ir toli mirksiukas.gif

Labai smagiai pasibuvom 4u.gif Man šiandien kilo toks įtarimas, kad mes su zis buvome truputį neužčiaupiamos rolleyes.gif

O tu Butą gal dar įsiskaitysi. Nuobodoka, bet ta istorija istorijoje visai patiko ax.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2016 12 21, 00:33)

Labai smagiai pasibuvom  4u.gif Man šiandien kilo toks įtarimas, kad mes su zis buvome truputį neužčiaupiamos  rolleyes.gif

o kam meetai mums reikalingi, jei ne pliurpti iki išprotėjimo apie knygas, kurios mumyse sukėlė šitiek įvairiausių jausmų biggrin.gif Nuo virpančios širdies ir ašarų iki juoko arba atvirkščiai - visiško abejingumo biggrin.gif
O aš grižau namo ne tik šiltai ir komfortiškai, bet ir apdovanota ax.gif smile.gif Ačiū, Alchemie 4u.gif
Atsakyti
Taigi Kaledos, dovanu metas biggrin.gif
Atsakyti
Pabaigiau M. Houellebecq 'Pasidavimą'. Tema - Prancūzijos ir visos Europos islamizacija. Viskas taip realu, kad net striošna unsure.gif ir praktiškai be smurto. Jie tiesiog laimėjo rinkimus.. Sukrėtė, žinokit, mane unsure.gif Manau, kad šitą knygą privalu perskaityti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Kai baltos snaigės tyliai žemėn krinta, papuošia jos Kalėdų eglę sidabru. Kiek daug stebuklų tuo metu nutinka, kiek daug išspildo tuo metu svajų! Linksmų Kalėdų!

4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos šventėse wub.gif

turiu praktinį klausimą - kur sužinoti kokios lietuvių autorių knygos yra išverstos į turkų kalbą ir išleistos?
Atsakyti