QUOTE(Alchemie @ 2018 01 05, 18:52)
O man Gary "Gyvenimas dar pries akis" nu sakyciau "Dievu misko" tipas, pabaiga sukrete tiek, kad ne iki metu jumoro buvo
Sios knygos nominacija buvo ne jumoristine - galejau ja ivardinti "juoku pro asaras", bet likau istikima klopedijos "zvengo" apibudinimui.
QUOTE(Alchemie @ 2018 01 06, 18:45)
Galiu paskolinti kauptuka, jei nori
QUOTE(Mamce @ 2018 01 05, 14:08)
O mano ataskaitos nebus
QUOTE(Alexia @ 2018 01 06, 18:33)
aš negaliu susikaupt ataskaitai, matyt pateiksiu tik sąrašą.
Nu cia daba!
Negi ir kauptukas nepades?
QUOTE(Mamce @ 2018 01 05, 14:08)
Aš irgi skaitau ataskaitas ir stebiuosi tokiu vienbalsiu "Stounerio" lyderiavimu ir galvoju, ką pražiūrėjau šioje knygoje , kad ji man netempia iki "šediovrų šediovro"
Greičiau sutikčiau su Erendiros apibūdinimu : (labai) gerai papasakota beveik apie nieką.
"Stounerio" neskaiciau, tik jis simta karta buvo mano internetiniu knygynu krepseliuose ir kassyk is ju iskrisdavo del savo "sviezuma" atitinkancios finansines vertes. Manau, kad as ji isigysiu - gal po metu, gal po dvieju, kai kaina
atatinkamai pakris, vadinasi perskaitysiu gal po keturiu ir per eiline ataskaita (jei SM dar gyvuos!
) tikriausiai/o.gal.ir.ne parasysiu: "va, kokia gera knyga ir blablabla". Bet tai bus gal po keleriu metu ir per minima ataskaita tikriausiai vienintele apie ja uzsiminsiu... Ka noriu tuo pasakyti. Tikriausiai "Stounerio" mitas turi pagrindo, bet daug kas ja skaite siais metais, nes yra naujai isejusi knyga. Todel siulau ja nominuoti dazniausiai skaitytos ir daug minciu sukelusios knygos titului.
QUOTE(klopedija @ 2018 01 06, 11:42)
"Drakone" vietos rezervuotos 13 val. mano vardu. Kalėdų Senelis jau nekantrauja...
Oij, kap laukiu reportazo!