Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(Alchemie @ 2017 12 08, 11:15)
Ne neskaiciau, bet is anotacijos supratau, kad apie vidinius dalykus kalba, nors skirta 10-12 metu vaikams

Reikės pasidomėti biggrin.gif Gal į meetą į Kauną nori? Vilnietės, važiuokime į Kauną sausio 6 4u.gif
Atsakyti
Dar paziuresiu, nors siaip tai vilioja, jei tu vaziuotum butu smagu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2017 12 12, 09:30)
Vilnietės, važiuokime į Kauną sausio 6  4u.gif

aš čia vietoj iki susitikimo nenuvažiuoju, kur jau ten į Kauną smile.gif

Perklausiau T. Kapote "Pusryčiai pas Tifanį". Trumpa, graži novelė wub.gif
Atsakyti
O as nuo Ragana Lilė, Biseto pasakų kalbanciam tigrui iki Donelaicio Metu skaitau....pradejau Silva Rerum IV ir negaliu skaityti, nebeveza galva, kad butu malonumas, tai kol kas pasidejusi prie lovos, nes norisi visdelto džiaugtis ta knyga.
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2017 12 11, 09:26)
Sveikos visos!!!!! skelbiama registracija į tradicinį Kalėdinį meetą Kaune !!!

Data : 2018 m. sausio 6 d. 13 val.

Ačiū [B]prieplaukai
, kad priminė užsukti į forumą mirksiukas.gif

Mielai sudalyvaučiau meet'e, bet sausio 6d. dirbu Vilniuje, tad meete Kaune tą šeštadienį niekaip negalėčiau sudalyvauti - į Kauną turbūt tik kokią 20val parvažiuosiu.
Gaila, bet šįkart teks praleisti.
Galėčiau nebent burtų traukėja pabūti, jei Forget norės pailsėti nuo šios užduoties šiemet mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabaigiau skaityti U. Radzevičiūtės "Kraujas mėlynas". Iš vienos pusės -buvo sunkoka susikaupti, kai toks stilius. Iš kitos pusės- priduoda kažkokio žavesio gal, ar išskirtinumo. Kuri geriausia, spręsiu, kai visas perskaitysiu. Net įdomu, kaip visos kartu pasirodys. Šiek tiek bijau, kad sunkiausia skaityti bus "Pietinia kronikas". Ta tarmė... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2017 12 12, 19:56)
Pabaigiau skaityti U. Radzevičiūtės "Kraujas mėlynas". Iš vienos pusės -buvo sunkoka susikaupti, kai toks stilius. Iš kitos pusės- priduoda kažkokio žavesio gal, ar išskirtinumo. Kuri geriausia, spręsiu, kai visas perskaitysiu. Net įdomu, kaip visos kartu pasirodys. Šiek tiek bijau, kad sunkiausia skaityti bus "Pietinia kronikas". Ta tarmė...  rolleyes.gif

"Pietinia kronikas" rekomenduoju klausyti. Aš taip ir dariau smile.gif
Audioteka.lt yra autoriaus įskaityta audioknyga, 7,90 EUR. Pabandymui apie pusvalandžio ištrauką galima ir nemokamai paklausyti.
Man labai patiko klausyti šios knygos, Kmita puikiai ją įgarsino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 12 12, 16:01)
Dar paziuresiu, nors siaip tai vilioja, jei tu vaziuotum butu smagu wub.gif

Pasiplanuok, labai smagu būtų 4u.gif
QUOTE(saintlina @ 2017 12 12, 17:47)
aš čia vietoj iki susitikimo nenuvažiuoju, kur jau ten į Kauną smile.gif

O tu nuo Kauno meeto vėl prdėk lankytis mirksiukas.gif Tada ir Vilnius priartės biggrin.gif
Aš kankinu Harris Kita klasė, nesiskaito kažkodėl, tikiuosi iki Naujųjų pabaigti.
Atsakyti
Sofijas, jei tu vaziuoji, as irgi rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2017 12 13, 08:14)
O tu nuo Kauno meeto vėl prdėk lankytis  mirksiukas.gif Tada ir Vilnius priartės  biggrin.gif

nepradėsiu, matyt, nuo Kauno smile.gif laukiu riešo operacijos, nieko neplanuoju.
Atsakyti
As dantu operacijos laukiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 12 13, 13:28)
As dantu operacijos laukiu unsure.gif

skamba baisokokai..
Atsakyti