Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(giluze @ 2016 12 17, 15:00)
Šiaip tai nustebino vienas žmogus. Vedė vakar pas mus renginį ir klausinėjo žiūrovų, ką jie dabar skaito. Ir ji tiesiog apstulbo, kai mano kolegė pasakė, kad dar kartą skaito Dinos knygą, tipo, kaip galima dar kartą skaityti tą pačią. O aš šalia sėdžiu ir galvoju, paklaustum manęs, aš irgi pasakyčiau, kad dar kartą skaitau R. Asprino " Dar vienas puikus mitas"biggrin.gif  O Lindgren skaičiau ir skaitysiu tą patį n kartų. Kai norėsiu ko nors gražaus.  ax.gif

Pries koki desimtmeti buciau pasakius toki pati pastebejima, o dabar visiskai sutinku su Mariaus Buroko mintimi: "Manau, senstant neišvengiamas naujo godulys pamažu užleidžia vietą senų, gerų, daug kartų skaitytų knygų malonumui."
Atsakyti
Jau ruošiausi Kalėdų senio prašyt akropolio dovanų čekio, bet va, vienas netikėtas susitikimas su seniai matytu žmogumi, ėmė ir išvaikė vidinį grinčą manyje, tad vėl padėjau norėti knygų 4u.gif

Mano geidaraštis šiemet atrodytų taip:

Smegenų gebėjimas gyti

Meilužis japonas

O jei išeitų iki meeto, tai ir ši pageidautina: Kvailių žvejonė
Atsakyti
Sunku skubėti be interneto namuose biggrin.gif
Smegenų gebėjimas gydyti
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 12 16, 13:27)
apie detektyvus smile.gif

C. Ewan "Prieglobstis'. Pradžia buvo visai gerai nuteikianti. Bet kai atradau žodžius 'žvalgybos agentė', supratau, kad nieko gero ten vis gi nerasiu. Taip ir buvo. Neverta sugaišto laiko.

C. Machintosh "Leidau tau išeiti". Ši išties nebloga. Tikrai geresnė už išgirtąją 'Merginą traukiny".

O labiausiai patiko M. Bussi "Niekada nepamiršti". Suktas susuktas, nenusaldintas. Kai jau manai, kad aišku, vėl staiga supranti, kad nebeaišku. Simpatingas pagrindinis herojus. Patiko pabaiga. Šitą detektyvų mėgėjoms net rekomenduot galiu smile.gif

Sakau, kad mes vienodai skaitom rolleyes.gif
Pirmosios bibliotekoje neėmiau. Ir gerai padariau.
Antrąją suskaičiau neseniai ir gana skaniai.
Trečiąją skaičiau kiek anksčiau ir įspūdis priblėsęs, ką ten priblėsęs, turėjau susirasti viršelį ir trumpą aprašymą, kad prisiminčiau....
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2016 12 18, 18:33)
Sakau, kad mes vienodai skaitom  rolleyes.gif

biggrin.gif
dabar M. Gable 'Butas Paryžiuje' skaitau. Dar tik pradėjau, nuomonės neturiu.
Ir telefone Houellebeq 'Pasidavimą'. Šita man patinka. Bet labai nekaip nuteikia - musulmonų užvaldoma Prancūzija visiškai nelinksmas vaizdas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 gruodžio 2016 - 19:13

Mano geidaraštis:

A. Svensson Lokio šokis

G.D. Roberts. Kalno šešėlis (žinau, kad yra ir minkštu viršeliu)

K.Sabaliauskaitė Silva Rerum IV d.

N. Doidge Smegenų gebėjimas gyti.

Atsakyti
Ir ko čia taip apie smeginis visos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 12 19, 11:34)

norejau negraziai pajuokauti 4u.gif

tipo besmegenes gal?.... biggrin.gif
Atsakyti
O taip, aš tai skaitau apie tai, ko man trūksta biggrin.gif Na, nežinomi dalykai visada domina biggrin.gif
Atsakyti
kaip Mike Pukuotukas sake: vieni turi proto, o kiti ne. Ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 12 19, 13:11)
kaip Mike Pukuotukas sake: vieni turi proto, o kiti ne. Ir viskas biggrin.gif

labai linksmai nuskambėjo Mikės išmintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 12 19, 10:34)
Na, man tai visuomet smegenų trūksta. hmm.gif
Atsakyti