Įkraunama...
Įkraunama...

JAV parduotuvės, ebay.com

Merginos, o kaip su Bearpaw dydziais? Neturejusi as ju ax.gif

Ugg tai man tinka 10US,
europietiskus nesioju 41 dydi, tai Bearpaw irgi orientuotis i 10 dydi?

Vis gi kodel dar zemiau Nord kainos nenuleidzia Bearpaw.. hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2016 11 24, 15:59)
Merginos, o kaip su Bearpaw dydziais? Neturejusi as ju  ax.gif

Ugg tai man tinka 10US,
europietiskus nesioju 41 dydi, tai Bearpaw irgi orientuotis i 10 dydi?

Vis gi kodel dar zemiau Nord kainos nenuleidzia Bearpaw.. hmm.gif

Orentuokites į tokį pat:)
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galėtumėte patarti, kokį dydi UGG imti, jei visad nešioju 39 dydi (visų batų). Ugg neturėjus dar, pamenu Koalabi pirkus buvau tikrai mažesnius nei atitinkantys 39 dydi, o kaip su UGG? ar neissiguli tas kailiukas viduj ir neissitampo batai taip, kad noretusi po to mazesniu?
Atsakyti
QUOTE(sandrukass @ 2016 11 24, 16:10)
Sveikos merginos, gal galėtumėte patarti, kokį dydi UGG imti, jei visad nešioju 39 dydi (visų batų). Ugg neturėjus dar, pamenu Koalabi pirkus buvau tikrai mažesnius nei atitinkantys 39 dydi, o kaip su UGG? ar neissiguli tas kailiukas viduj ir neissitampo batai taip, kad noretusi po to mazesniu?

Su 38 ugg nešioju 7us, kažkiek pasiguli,bet minimaliai
Atsakyti
QUOTE(sandrukass @ 2016 11 24, 15:10)

imkit 8US pagal mane. Mane konsultavo parduotuvej mergaite, tai sake imti dydi toki, koki nesiojat, kad spaustu (pamazintu) imti nereiktu. Bet kiek skaiciau komentarus kitu mergaiciu, raso, kad truputi susispaudzia kailiukas..
Atsakyti
ačiū! imu 8 smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ar CARTERS renkate?
Atsakyti
QUOTE(sandrukass @ 2016 11 24, 16:10)

mano koja 40 - 41 eu, pirkau ugg 9 dydi. puikaii tinka. ugg irasyta - dydis 40 - usa 9.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzunaki: 24 lapkričio 2016 - 15:43
Mergytes, gal kas turite tokius UGG batukus? Kaip kokybe? https://www.nordstro...boot?color=CHRC
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ar pas mus LT veiks CLARISONIC is USA???
Uztenka tik kistuko perejimo ir veiks?
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2016 11 24, 17:20)
Ar pas mus LT veiks CLARISONIC is USA???
Uztenka tik kistuko perejimo ir veiks?

taip, paskirstytojo reikia 4u.gif
Atsakyti
Parduodu Rudsak ilgaja striuke , juodos spalvos . Xs dydis. i az 4u.gif
Atsakyti