Įkraunama...
Įkraunama...

38 - 40 dydžio moteriška avalynė

Kedukai Splendid nauji, 8.5 dydis. 25eur su siuntimu. Vidpadis 25,3cm.
https://www.nordstro...9?color=BLUE-FC
vartotojo įkelta nuotrauka

Nauji Michael Kors 8/39eur, vidpadis 25.5-26cm. 55eur. ATSIUSIU LPEXPRESS pastomatu uz ta pacia kaina!. Labai patogus, grazus, kokybiski. Pati nesioju kelias poras 4u.gif

Labai kokybiski italiski nauji ilgaauliai. Laikas ruostis pavasariui! Dydis 39, atitinka. Labai graziai atrodo ant kojos. Su deze. Fabrizio Chini. 55eur.
Atsakyti
Nauji populiarieji Calvin klein bateliai 10 usa dydis.Atitinka 39-40.
50 eur.Vilnius

Atsakyti

Dėvėti Ecco aulinukai 55e (kaina derinama)

Dydis 39 (atitinka)

Tobulai tinkantys pavasariui/rudeniui ir šaltesnėms vasaros dienoms

Dėl daugiau foto, rašykite pm :)

lkNT9S9.jpg

Atsakyti

NAuji odiniai batukai is yoox. Dydis 37,5. Kaina 50 eur su siuntimu per omniva 4u.gif

Atsakyti
Nauji, tik matuoti Calvin Klein bateliai, Brady modelis, dydis 8,5 usa, ant batelio rašo 38,5 eu dydį, tiks ir 38 eu nešiojančiai, pėdai 24,5-25 cm. Pirkau iš narės, bet man kulniukas per aukštas. Keisčiau į CK Nilly, Camara, Gayle arba Germina modelį, 8,5 dydžio, arba parduodu 57 eur, tiek, kiek man atsiėjo. Vilnius, siunčiu.
Atsakyti
Parduodu naujus:

Converse Chuck Taylor All Star sportbačius, dydis 38 EU, kaina 27 €:

Atsakyti
Nauji Ecco kedukai
Dydis 39, bet dydinti, vidpadis 26,4 cm

pirkti čia https://www.sierra.c...e=384RV-03-39-M 36 eur
Atsakyti
Nauji, minkštos odos Karlo Lagerfildo bateliai (atsiųsti iš Amerikos). Nepataikiau su dydžiu. Rašo 8.5 (39), bet batuko viduje 26 cm, tai išeina 40 dydis. 59€

Atsakyti
Naujos natūralios verstos odos Soludos espadrilės, dydis etiketėje 39, bet jos mažintos,
atitinka 38 dydį, vidpadis 25cm, 40€
Atsakyti
Odinės Steve Madden pilnapadės basutės, dydis usa 9, eur 40, vidpadis 25.5, kaina 45 €

Atsakyti
Naujos, odinės viduje ir išorėje J. Crew basutės. Labai gražios ir patogios, deja man per didelės, 7H JAV dydis, atitinka maždaug 38-39 dydį. Vidpadis 24,9 cm, kulnas 3,6 cm. Kaina - 30 eurų su siuntimu, Vilnius 4u.gif

Atsakyti
Brunate Itališki firmo bateliai dydis 38, vidpadis 25 cm. Natūralios odos, vidus ir išorė. Idealios bukles aveti vieną kartą, jokių defektų. Man mažoki. Kaina 30
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti