ED HARDY stilingieji bateliai,nauji,modeliukas SUNSET HEEL.dydis-40,US-9,vidpadis-26cm,kulniuko aukštis-11cm,priekyje platforma apie 2cm.
https://www.vinted.l...rdy-stilingieji
NAUJI Michel Kors Reginos batai. 9US (40d).
Labai patogus, lengvi ir grazus (sau pasilikau kita dydi). Versta nat.oda.
Pagauti uz super kaina tik - 99eur!
Siunciu.
REGINA video...
Labai patogus, lengvi ir grazus (sau pasilikau kita dydi). Versta nat.oda.
Pagauti uz super kaina tik - 99eur!
Siunciu.
REGINA video...
Zara labai smagus pilnai odiniai aulinukai, tiek prie kelniu tiek prie sijono, 40 d toki ir atitinka, 27 cm kazkur viduje, pora kart tik uzsideti, nes man visgi didoki 35 eur
New balance 620, labai grazus! 8 USA d Su odiniu kanteliu, uzsideti lygiai du kartus, man visgi mazoki Moketa brangiai, puikios bukles, jokiu defektu, 49 eur
Zara nauji kedukai, uk 7 d, balti ir zydri, minksti, gaila man dideli, viduj 26,5 kazkur po 12 eur
Papildyta:
J.crew senos kolekcijos, du kartus avėtos, 9 d, 40 eur
J.crew 9 d macalister batai, aveti,puikios bukles, 29 eur
Vince Camuto orginalus is jav bateliai,labai grazus,stilingi ir patogus. Labai kokybiski,kas zino si zenkla daug kalbeti ir nereikia Viduje apie 26 cm. USA 9 d, 54 eur
New balance 620, labai grazus! 8 USA d Su odiniu kanteliu, uzsideti lygiai du kartus, man visgi mazoki Moketa brangiai, puikios bukles, jokiu defektu, 49 eur
Zara nauji kedukai, uk 7 d, balti ir zydri, minksti, gaila man dideli, viduj 26,5 kazkur po 12 eur
Papildyta:
J.crew senos kolekcijos, du kartus avėtos, 9 d, 40 eur
J.crew 9 d macalister batai, aveti,puikios bukles, 29 eur
Vince Camuto orginalus is jav bateliai,labai grazus,stilingi ir patogus. Labai kokybiski,kas zino si zenkla daug kalbeti ir nereikia Viduje apie 26 cm. USA 9 d, 54 eur
Žieminiai batai su kailiu eko oda, nauji, nepraleidžia vandens. 22 e.
[attachment=250823:20171214_170146.jpg]
[attachment=250824:20171214_170230.jpg]
20 eur. Rasomas 41 dydis, bet kazkiek mazinti. Nauji aulinukai. Nauji, tamsiai rudi eko odos auliniai, su nedideliu pasiltinimu. Vidpadis neissiima, sunku tiksliai pamatuoti - apie 26 cm. Arba mainau i tokius pat su 27cm vidpadziu.
Nauji moteriški New Balance 530 Ceremonial kedai, 8US dydis, vidpadis 25cm. Natūralios zomšos ir tekstilės viršus, išformuotas pagal pėdą vidpadis. Sedona Red spalva - sodri bordo su tamsesnėmis detalėmis. Kaina 60.
20 eur. Rasomas 41 dydis, bet gal kiek mazinti. Nauji aulinukai. Nauji, tamsiai rudi eko odos auliniai, su nedideliu pasiltinimu. Vidpadis neissiima, sunku tiksliai pamatuoti - apie 26 cm. Arba mainau i tokius pat su 27cm vidpadziu.
US 8 dydis, vidpadis 25 cm, pilnai odiniai BRUNO PREMI Ankle boots
62
http://www.yoox.com/...d...CD&sizeId=9
Parduodu naujus BEARPAW Women's Emma Short Fashion Boot. Pirkti JAV. US 7, EUR 38
45
Color: Hickory/Champagne
Nauji aulinukai, dydis-39. Ne natūralios odos, pašiltinti. 25
Vidpadis 25 cm
Nauji Reebok Classic Leather Sea-Worn
Color: Gable Grey / White, US 8 dydis, 45
US 8 dydis, vidpadis 25 cm. Reebok x face stockholm classic leather, 55
Naujos basutės Touch Ups Women's Reagan Platform, US 8 dydis, vidpadis 24,5 cm, kulniuko aukšis 8 cm. Pirktos JAV.
32 30
Timberland Bailey Park Strappy Sandal, 44 Eur
US 7,5 dydis
US 7 ir US 8
62
http://www.yoox.com/...d...CD&sizeId=9
Parduodu naujus BEARPAW Women's Emma Short Fashion Boot. Pirkti JAV. US 7, EUR 38
45
Color: Hickory/Champagne
Nauji aulinukai, dydis-39. Ne natūralios odos, pašiltinti. 25
Vidpadis 25 cm
Nauji Reebok Classic Leather Sea-Worn
Color: Gable Grey / White, US 8 dydis, 45
US 8 dydis, vidpadis 25 cm. Reebok x face stockholm classic leather, 55
Naujos basutės Touch Ups Women's Reagan Platform, US 8 dydis, vidpadis 24,5 cm, kulniuko aukšis 8 cm. Pirktos JAV.
32 30
Timberland Bailey Park Strappy Sandal, 44 Eur
US 7,5 dydis
US 7 ir US 8
Pirkčiau naujus odinius ilgaaulius batus, juodos spalvos, išmiera 9,5 , arba 40 Laukiu pasiūlymų į až
Parduodu naujus natūralios odos aulinukus,
vidpadis 24,5cm, 59
vidpadis 24,5cm, 59