Crocs Isabella Huarache Flat klasikinio Huarache modelio patobulinimas, išsiskiriantis moteriškomis proporcijomis, forma ir preciziškomis detalėmis. Ypatingai lengvi, minkšti ir žaismingi.
Dydis W9/ 39 eu. Kaina 37 eur.
Parduodu vieną sykį užsidėtas basutes atostogų metu vieną vakarą, kaip naujos, j.crew Maren cross-strap sandals dyd. usa8 tiks pėdai 24,5-25 cm. tiks eur. 38 -38,5 eur. Natūrali odytė visur tiek vitpadukas, tiek padukas. Lanksčios jos. Man labai patinko,per plati mano pėda tam modeliukui, tiks normaliai pėdai standartinei. Spalvytė - tamsiai mėlyna. Foto įkelsiu vėliau arba asmeniškai. Kaina 59 eur.
jcrew basutes
siunčiu
jcrew basutes
siunčiu
Parduodu naujas odines Jcrew evie midheel basutes dyd. usa8 atitinka 38 eur. 24,5-25 cm. Tinka normaliai arba siauresniai pėdutei. Mokėta 89,99-30 off nuolaida. Spalva - copper. Kulniuko aukštis 3 cm. Made in Italy. Kaina tiek kiek man gavosi 77 eur.
j.crew basutes
siunčiu
j.crew basutes
siunčiu
Parduodu vieną sykį užsidėtas lakines, odines, originalias UGG ANTORA balerinas usa8 eur. 39 vitpadis 25 Tiks 38- 38,5 eur. nešiojančioms 24,5-25 cm. Spalva - Deep Bordeaux. Derinau prie vienos jcrew šilkinės suknutės, tiko idealiai, bet vėl dėl mano plačios pėdos tenka parduoti, kas turi normalią pėdutę. Viskas tenka atsisveikinti su visom baletkėm, galiu tik loaferius nešioti, kad siaurintų pėdą optiškai. Be galo patogios, minkštutės, padukas labai lankstus Pirktos 6pm.com Daugiau foto įkelsiu vėliau arba asmeniškai. Jų reali kaina 110 dol. Kaina 49 eur.
https://www.amazon.c...a Patent Sandal
video baletkių
siunčiu
https://www.amazon.c...a Patent Sandal
video baletkių
siunčiu
Smailianosiai Asos batai. Mažai avėti, būklė labai gera, yra nežymūs įbrėžimai, kurie matomi tik gerai įsižiūrėjus. Natūrali oda. Nurodytas dydis UK7 (40). 12 eur.
Rankų darbo Sergio Bruni smailianosiai. Neavėti, nurodytas dydis 40. 31 eur.
Gargždai, siunčiu.
Parduodu naujus MICHAEL KORS MICHELLE lakinius gražuolius sneakerius dyd. 7,5 usa 38 eur. 24,5-25 cm. tiks pėdai. Kaina 75 eur.
MK slip-on sneakeriai
siunčiu
MK slip-on sneakeriai
siunčiu
Parduodu naujus MICHAEL KORS MICHELLE lakinius gražuolius sneakerius dyd. 7,5 usa 38 eur. 24,5-25 cm. tiks pėdai. Spalva- Light blush. Šios vasaros must-have spalva. Puikiai dera prie šviesių vasaros rūbų, labai gražia žiūrisi prie baltų džinsiukų . Kaina 75 eur.
MK slip-on sneakeriai
reali foto batukų
siunčiu
MK slip-on sneakeriai
reali foto batukų
siunčiu