Įkraunama...
Įkraunama...

38 - 40 dydžio moteriška avalynė

QUOTE(lullu @ 2017 03 17, 14:32)
Pour La Victoire odiniai bateliai 10 US,viduje 27 cm., 45€, VIlnius

vartotojo įkelta nuotrauka.

Pirkčiau tokius 9 dyd
Atsakyti
Labai gražios, minkštos, patogios SESTO MEUCCI itališkos odinės basutės, vidpadis zomšinis. 39 dydis, siauresnei pėdai.
Reali jų kaina apie 200 dol.

38 EUR

https://www.vinted.l...aliskos-basutes

Papildyta:
Nauji CLARKS rudi zomšiniai aukštakulniai, 8.5 dydis, tinka avinčioms 39 eu dydį. Patogūs, gražiai žiūrisi ant kojos.

20 EUR

Neįsideda foto, tai nuoroda į kitur https://www.vinted.l...clarks-bateliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIJADA: 17 kovo 2017 - 17:54
PARDUODAMI kedukai 40d.
Šonuose su tinkleliu,pralaidūs orui,vidpadis-26cm.
KAINA-12 €.Reg.siuntimu +2 €.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Frye Dylan sneaker su kailio apdaila, US9 dydis (EUR40), 90 Eur 4u.gif
Atsakyti

Le coq sportif Courteline laisvalaikio bateliai, dydis eu40, vidpadis - 26 cm. Gražiai atrodo, padukas paminkštintas, turėtų būti labai patogūs smile.gif Kaina - 35 eur.

Daugiau rūbų - mano spintos temoje smile.gif (žiūrėti paskutines žinutes)
Atsakyti
Zymiu nauji,nes aveti tik pora kart po kelias valandas patalpoj,darbe. Lauko nemate,tad bukle kaip nauju. Deja ,visgi mazoki man:( Naturali oda tiek isoreje,tiek viduje, kokybiska, ne kieta. Mokejau 80€ rudeni. Siauresnei pedai. Kaina 40 euru. Vilnius, siunciu
Atsakyti

Naiji minkštučiai Vic Matie
10 USA,bet tnka 39. Man su 26 cm.peda maži.
Kaina-68€

Atsakyti
Odiniai, kelis kartus avėti Lorenzo batai, 37 dydis, bet realiai atitinka 38 dydį. Vidpadis -26 cm. Kaina – 22 eur.

Diesel odinės basutės, tamsiai mėlynos spalvos, 38 dydis, pirktos už 100 eur, parduodu už 26 eur. Tiktų platesnei kojai. vidpadis - 26 cm.

kulnas aukštesnis 2 cm. nei pvz.

Papildyta:
Originalūs Lacoste kedai
Odiniai, patogus, vieno keduko nosyte labiau sunesiota.38 dydis. Kaina-11 eur

Papildyta:
Rendy odiniai patogus bateliai, 38 d. Aveti kelis kartus. Kaina – 28 Eur.
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
CafeNoir patogus odiniai bateliai, 38 d. Geros bukles ir kokybes, kulniukus reiketu pakalti profilaktiskai. Pirkti uz 100 Eur. Parduodu uz 30 Eur.
Atsakyti
Nauji New Balance 620 kedukai, 8US dydis, vidpadis 25cm, atitinka 38,5-39EU. Natūrali zomša ir tekstilė, tamsiai žalia, kreminė, blyškiai rausva, oranžinė spalvos. Patogūs, lengvučiai, vasariški. Kaina 50€.
Atsakyti
Parduodu naujas, originalias, odines UGG baletkes dyd. 8 usa eur 39 uk 6,5,5 vitpadis 25 cm. Tiks pėdai 38-38,5 eur. kieno pėda 24,5-25 cm. Vitpadis - natūrali oda. Padas - guma. Labai gerai, nereikės nešti pas batsiuvius :super dėti apsaugų. Labai lengvutės, patogios, minkštos. Parduodu dėl to, kadangi turiu kauliukus, tai negražiai žiūrisi jos ant mano pėdos. Man su plačia pėda ir kailiukais netinka man balerinos, todėl nusprendžiau parduoti, kas turi normalias pėdas arba siauras:)))šiaip jos man labai gražios ir patogios, ilgai svarščiau dėl pardavimo, bet tenka susitaikyti. Spalva - juoda. Reali jų kaina 130 dol. [COLOR=red]Kaina 59 57 [size=14][/size]eur.

ugg baletkes

siunciu 4u.gif
Atsakyti
Odiniai batai, nesioti geros bukles, dydis 39, tinka 25,5 cm. Kojai 20 eur. dabar tik 10 eur.
Atsakyti
Parduodu naujus, odinius, labai aukštos kokybės VIC MATIE oxfordukus dyd. usa8 atitinka eur. 38,5- 39 pėdai 25-25,5 cm. Man laisvoki, neužpildo priekinės dalies, didoki, man su 38 eur. 24,5 cm. todėl tenka parduoti. Šiemet ypač madoje blizgios detalės madoje. Padas, kaip gražiai apšlifuotas wub.gif . Padarysiu relias foto įkelsiu vėliau arba kas domėsis asmeniškai. Gaila,net parduoti. Jų reali kaina 298 dol. Pirkti su nuolaida 131 dol. Gavosi 154,47 eur. Parduodu pigiau, kaina 119 eur.

pirkti čia yoox.com

dolitoje tik aukštakulniai tokio modeliuko, mano oxfordukai
vartotojo įkelta nuotrauka[/URL[URL=http://s1283.photobucket.com/user/Inga_/media/Screen%20Shot%202017-03-20%20at%2010.57.46_zpsoefyekfd.png.html]vartotojo įkelta nuotrauka
siunčiu 4u.gif
Atsakyti