Bongo basutes.38.5 dydis. 10 eur.
Parduodu naujas, originalias, odines UGG baletkes dyd. 8 usa eur 39 uk 6,5,5 vitpadis 25 cm. Tiks pėdai 38-38,5 eur. kieno pėda 24,5-25 cm. Vitpadis - natūrali oda. Padas - guma. Labai gerai, nereikės nešti pas batsiuvius :super dėti apsaugų. Labai lengvutės, patogios, minkštos. Parduodu dėl to, kadangi turiu kauliukus, tai negražiai žiūrisi jos ant mano pėdos. Man su plačia pėda ir kailiukais netinka man balerinos, todėl nusprendžiau parduoti, kas turi normalias pėdas arba siauras:)))šiaip jos man labai gražios ir patogios, ilgai svarščiau dėl pardavimo, bet tenka susitaikyti. Spalva - juoda. Reali jų kaina 130 dol. [COLOR=red]Kaina 59 [size=14][/size]eur.
ugg baletkes
siunciu
ugg baletkes
siunciu
Parduodu naujus, odinius FRYE paige oxfordukus dyd. 7,5 usa atitinka 38 eur.tiks pėdai 24,5-25 cm. Labai lengvučiai. Pirkti paskutinė pora 6pm. com, kaina čia pati mažiausia pigiau jų nebuvo. Tokius pat turiu dar vienus identiškus baigiu sunešioti, tai antrą porytę parduodu. Spalva - Dark Brown Antique Soft Full Grain Mokėta 69,99 dol. Kaina 86 eur.
FRYE oxford video
tiek ir mokėta 69,99 dol.
jie tokie ir realybėje
siunčiu
Papildyta:
Gal jau kas ruošiasi pavasariui ir vasarai iki sezono pradžios parduodu pigiau, nes man mažos,man per siauros, su plačia pėda
Parduodu naujas Michael kors odines basutes usa8 eur. 38 atitinka Spalva - Optic White. Labai ergonomiškos, patogios. Pakulnės aukštis 1,9 cm.Guminis padas. Basutės turi gerą sukibimą su danga ir bus ilgaamžės. Parduodu dėl to, kad jos siauresniai pėdutei, neįkišu pilnai pėdos, nes mano plati pėda. Tikrai neparduočiau Reali kaina 99dol. Kaina 75 69 65 tik] 59 eur. [/color]
MK
siunčiu
FRYE oxford video
tiek ir mokėta 69,99 dol.
jie tokie ir realybėje
siunčiu
Papildyta:
Gal jau kas ruošiasi pavasariui ir vasarai iki sezono pradžios parduodu pigiau, nes man mažos,man per siauros, su plačia pėda
Parduodu naujas Michael kors odines basutes usa8 eur. 38 atitinka Spalva - Optic White. Labai ergonomiškos, patogios. Pakulnės aukštis 1,9 cm.Guminis padas. Basutės turi gerą sukibimą su danga ir bus ilgaamžės. Parduodu dėl to, kad jos siauresniai pėdutei, neįkišu pilnai pėdos, nes mano plati pėda. Tikrai neparduočiau Reali kaina 99dol. Kaina 75 69 65 tik] 59 eur. [/color]
MK
siunčiu
Nauji juodi odiniai Ralph Lauren Berna Vachetta batai, dydis 7.5 US (EUR 38). Dalinis užtrauktukas. Kaina- 80 EUR.
Nauji New Balance 501, dydis 7.5 US (EUR 38, vidpadis: 24.5 cm), kaina- 45 eur.
Panevėžys
Nauji New Balance 501, dydis 7.5 US (EUR 38, vidpadis: 24.5 cm), kaina- 45 eur.
Panevėžys
QUOTE(Besame @ 2017 03 12, 16:30)
Devėti, labai geros būklės Asos slip on batai. Dirbtinės odos.39 dydis,atitinka. 10eur
Vieną kartą devėti New Balance 410, bordo spalvos. Be jokių defektų, būklė puiki. Dydis 40, tačiau mažinti, tinka 39. 38eur
Baltos spalvos Nike air max thea sportbačiai. Devėti tik keletą kartų. Nėra visiškai sniego baltumo, turi gelsvo atspalvio. Dydis 40, bet mažinti, tinka 39. 50eur
NEW BALANCE PARDUOTI.
LIKO NIKE THEA IR ASOS batai.
Grazuoliai pilnai odiniai batukai ant platformos, nauji, 39 d. - dydi atitinka. Balta detale- kailiukas, po ja guma- todel lengvai apsiaunami, 85 eur.
https://www.vinted.l...odiniai-batukai
https://www.vinted.l...odiniai-batukai
Parduodu už ypač žemą kainą batelius, labai graži spalva realybėje ir ypač gražiai šitie bateliai atrodo normaliai arba siauresniai pėdutei, pati mačiau gyvai kaip gražiai jos atrodė pas vieną pažįstamą
Parduodu naujus, odinius MICHAEL KORS Olive Slip-On Sneakers dyd. usa8 eur. didintos 39 -39,5 eur. tiks pėdai 25,5- 26 cm. Spalva - pink grapefruit( koraliniai). Realiai labai graži spalva. Man dideli jie su 24,5cm. Pirktos su nuolaida. Reali kaina 120 dol. Mokėta 84 do. Labai patogios, lengvutės. Ypač gražiai atrodo siaurioms pėdutėms jie. Pirkti macys.com Perforuotos odos batai, ypač gerai kai karšta diena, pėda gerai kvėpuoja,nes skylutės praleidžia orą. Turiu perforuotos odos kedukus ir mokasinus verstos odos, tai labai patinka man vasara, tą dieną tikrai grįžtu nepavargusiom pėdom. :super Parduodu pigiau nei pati mokėjau, nes man didelės, tikrai neparduočiau. KAINA 74 69 59 55 eur.
video apie batelius
siunčiu
Parduodu naujus, odinius MICHAEL KORS Olive Slip-On Sneakers dyd. usa8 eur. didintos 39 -39,5 eur. tiks pėdai 25,5- 26 cm. Spalva - pink grapefruit( koraliniai). Realiai labai graži spalva. Man dideli jie su 24,5cm. Pirktos su nuolaida. Reali kaina 120 dol. Mokėta 84 do. Labai patogios, lengvutės. Ypač gražiai atrodo siaurioms pėdutėms jie. Pirkti macys.com Perforuotos odos batai, ypač gerai kai karšta diena, pėda gerai kvėpuoja,nes skylutės praleidžia orą. Turiu perforuotos odos kedukus ir mokasinus verstos odos, tai labai patinka man vasara, tą dieną tikrai grįžtu nepavargusiom pėdom. :super Parduodu pigiau nei pati mokėjau, nes man didelės, tikrai neparduočiau. KAINA 74 69 59 55 eur.
video apie batelius
siunčiu
Pour La Victoire odiniai bateliai 10 US,viduje 27 cm., 45, VIlnius
.
.