turiu kauno nauja siunta, dalinu siandiena ir paskui tik treciadieni busiu
Labukas kur perkat vaikam basutes?
QUOTE(ritinelis1 @ 2017 05 01, 10:13)
Labukas kur perkat vaikam basutes?
aziurekit, ecco, zalando, clarks, amazon , next , asda, tesco na ir HM
Ar siandien yra nepoilsiaujanciu , ar butu norinciuju - perkanciuju
[/quote]
Laba diena,pries kelias dienas siunciau Jums uzsakyma,bet jokio patvirtinimo taip ir negavau....
QUOTE(pikciurniuke @ 2017 05 01, 12:11)
aziurekit, ecco, zalando, clarks, amazon , next , asda, tesco na ir HM
Yra - noreciau is next.
kiek kainuotų šios basutės ir per kiek laiko būtų galima tikėtis jas gauti (Vln)?
Ecco basutes
Ecco basutes
QUOTE(zytos @ 2017 05 01, 13:50)
reiktu surinkti iki nemokamo siuntimo, kainyte butu apie 32,26eur su siuntimu, uztruktu apie 2sav
Reikia patarimo . Debenhams'e seku paltuka, bet arba dydziu jie nepildo arba greit dingsta... Klausimas yra dėl Petite dydzių.
Smarkiai Petite skiriasi nuo Regular? Petite kaip suprantu yra žemaūgėms, man su 165 cm. ūgiu jis nebūtų per mažas, iki kokio ūgio tinka Petite? Ir ar sakykim 12P atitinka standartinį 12UK (ne ūgio prasme, bet paties dydzio)
Smarkiai Petite skiriasi nuo Regular? Petite kaip suprantu yra žemaūgėms, man su 165 cm. ūgiu jis nebūtų per mažas, iki kokio ūgio tinka Petite? Ir ar sakykim 12P atitinka standartinį 12UK (ne ūgio prasme, bet paties dydzio)
sveikos merginos, siandien perkam
h&m
Next
Asda George
Fragrancedirect
Boots
Mamas & Papas
Gap
jei turite noru , rasykite , clarks -renkamas
h&m
Next
Asda George
Fragrancedirect
Boots
Mamas & Papas
Gap
jei turite noru , rasykite , clarks -renkamas
merginos turiu norinciuju is tesco , laukiu
hm perkant uz 75sv -15% off
QUOTE(Simbulis @ 2017 05 02, 10:08)
Reikia patarimo . Debenhams'e seku paltuka, bet arba dydziu jie nepildo arba greit dingsta... Klausimas yra dėl Petite dydzių.
Pabandykite size chart pažiūrėti. Man rodos petit yra iki 160 cm.