Įkraunama...
Įkraunama...

Shoping'ai UK parduotuvėse NEXT, H&M, F&F,GEORGE,

QUOTE(laumir @ 2018 01 20, 22:44)
Nežinau ką gausiu iš užsakytu, bet LT pardėj dydžiai atitiko. Beja trikotažiniu paprastu golfu po 3.99€ yra visokių spalvų ir dydziu

Na aš matyt akla nemačiau nei vieno golfo, o ir internetineje jie 2.99 eur.

Esu pira rubu uzsakius Zara UK bus matyt kai gausiu kas bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 01 20, 22:11)
O as atdiemiau Zara internrtini uzsskyma, tai grazinau, nes dydžiai......
Mano liekna dukra 135 ugio, tai ka suknelė bordine su akmenukais 140 dydzio trumpa bele kaip mini...
Golfas 140 maišas didelis ir platus,
Sijonas tiulio 11-12 dydis ilgis gerai, bet liemuo platus.
Tiko tik marskinukai dryžuoti raudoni su kvsrbstkom 140 dydžio.
Sūnui velvetines kelnes ir palapinė...

Zara man kol kas mistika.... dydžiai....

tikra mistika ten. dukrai 1.5m dabar, striuke devi 9-12men o kelnes 12-18men jau seniai mazos... vyresnelei neivienos zara kelnes netiko nes liemuo baisiai platus. ka giriu tai striukes ir batus
Papildyta:
QUOTE(pikciurniuke @ 2018 01 20, 02:14)
atsijungiu merginos, gero savaitgalio visoms, savaitgali kaip visada busiu isvykusi  ax.gif , siuntinuku laukiu atsiimant nuo pirmadienio  mirksiukas.gif  wub.gif

Papildyta:

dabar kazkaip nemaciau geru kainu .. kiek ziurinejau nuolaidu visur, nemaciau  rolleyes.gif

jei pamatysit kur - praneskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2018 01 21, 00:39)
tikra mistika ten. dukrai 1.5m dabar, striuke devi 9-12men o kelnes 12-18men jau seniai mazos... vyresnelei neivienos zara kelnes netiko nes liemuo baisiai platus. ka giriu tai striukes ir batus
Papildyta:

jei pamatysit kur - praneskit 4u.gif

Va va džinsus pakilojau, nes uk bijojau uzsakyt 152 dydi, na jos tikrai ne tokiam ūgiui mazintos, tai pirm. Jri bus mano prekę siusiu 4u.gif
Atsakyti
Pastebėjot, kad benettas kainas keičia?
Kelnes pirkau po 7su centais, dabar po 6su trupučiu. Liemenė 12 buvo, dabar netoli 15

Atsakyti
kur ieškoti linzių?
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 01 20, 23:26)
kur ieškoti linzių?

Aš šią savaitę pirkau gerilešiai.lt
Pasirodė visai gera kaina. Užsienio parduotuvese nepirkusi, todėl negaliu palyginti kainos
Atsakyti
Gal kuri pirkusi is Next klasikine suknele?? Labai reiktu pasikonsultuoti del dydzio.. ☺
Atsakyti
https://www.guess.eu/en

Perkat iš čia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona'11 @ 2018 01 21, 20:39)

TAIP
Atsakyti
Ačiū už benetton. Laukiu rytojaus ir vėl siunčiam wub.gif turit benetton užsakymų? Daug trūksta iki nemokamo sipo?
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2017 12 20, 19:45)
Kur perkate gražias liemenėles paauglėms?

Pati ir atsakysiu, gal kam pravers smile.gif Radau tik http://www.marksands...000|checkbox-12
Atsakyti
Gal zara rinksite dar?
Atsakyti