Įkraunama...
Įkraunama...

Shoping'ai UK parduotuvėse NEXT, H&M, F&F,GEORGE,

QUOTE(valyte_7 @ 2018 01 15, 23:32)
hm. ??????  4u.gif
gal parinksit ?

uzsakyta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 01 15, 22:53)
Rutoj būsite nuo 18 h?  bigsmile.gif

Taip ax.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 01 15, 22:53)
Rutoj būsite nuo 18 h?  bigsmile.gif

Taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2018 01 16, 00:14)
As ne is tu, kuriuos lengva itikint. Nebegu pirkt vaistuku, tepaliuku SM prisiskaicius. Sitas reikalas tikrai veikia. Geriu ir pati. Sesuo farmacininke taip pat padeda atskirti pelus nuo grudu. daznokai pasijuokiam is situ vykstanciu vaistu piaru SM smile.gif
Kuom tikrai netikiu, tai tinklinio marketingo gerybem. Deginciau juos kaip raganas ant lauzo smile.gif

Man šiaip keista, kad dažomi jie bjauriu dažikliu, kuris jau visojj europoj pripažintas kaip vaikų hiperaktyvumą skatinantis ir tirpinamas nakvišų aliejuje, kas tarkim berniukam tokiem visai nereikalinga farširuoti. Juose nėra daugiau jokių stebuklinių sudėtinių dalių. Visą s"stebuklą" daro omega 3. Jų yrair kitokių gamintojų ir kitokiom dozuotėm. Kita vertus, kiekvienas mes laisvas rinktis ta,i ką norime 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 16 sausio 2018 - 06:55
QUOTE(pikciurniuke @ 2018 01 16, 03:09)
uzsakyta  mirksiukas.gif

aciuuuuu. uzsidirbau pas dukra riebu pliusa. tik pastuke nupirkta nematau
Atsakyti
Prie Zara, prisijungsiu veliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 16, 06:48)
Man šiaip keista, kad dažomi jie bjauriu dažikliu, kuris jau visojj europoj pripažintas kaip vaikų hiperaktyvumą skatinantis ir tirpinamas nakvišų aliejuje, kas tarkim berniukam tokiem visai nereikalinga farširuoti. Juose nėra daugiau jokių stebuklinių sudėtinių dalių. Visą s"stebuklą" daro omega 3. Jų yrair kitokių gamintojų ir kitokiom dozuotėm. Kita vertus, kiekvienas mes laisvas rinktis ta,i ką norime  4u.gif

Galima netiket niekuom arba tiket viskuom gyvenant bandos jausmu. As pati tikiu tuo, ka esu paciupinejusi. Sie zuvu taukai vieninteliai, kuriu poveikis realiai pajuntamas (is to, ka esu bandziusi). Hiperaktyvumas vaikams nepasireiske, nors geriame senokai (bet ta medziaga smalsumo vedama pasidomesiu). Nakvisu aliejuje nematau nieko blogo. Tad tikrai gersime ir toliau, kol pinigine leis juos ipirkt smile.gif
Atsakyti
Kapsulės apvalkalas (želatina, glicerolis, išgrynintas vanduo, ksilitolis, braškių kvapioji medžiaga). Kuri cia ta baisioji medziaga? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 16 sausio 2018 - 12:12
QUOTE(JMD @ 2018 01 16, 07:48)
Man šiaip keista, kad dažomi jie bjauriu dažikliu, kuris jau visojj europoj pripažintas kaip vaikų hiperaktyvumą skatinantis ir tirpinamas nakvišų aliejuje, kas tarkim berniukam tokiem visai nereikalinga farširuoti. Juose nėra daugiau jokių stebuklinių sudėtinių dalių. Visą s"stebuklą" daro omega 3. Jų yrair kitokių gamintojų ir kitokiom dozuotėm. Kita vertus, kiekvienas mes laisvas rinktis ta,i ką norime  4u.gif

Nesupykit, bet tikrai juokinga. Nakvisu aliejus ne tirpiklis cia, o omegu-6 saltinis. Jie taip pat naudingi, kaip ir omega-3. Dar negirdejau, kad kas butu nuo ju sumoteriskejes :-) Neurologai irgi si produkta pripazysta ir rekomenduoja.
Papildyta:
QUOTE(dov @ 2018 01 16, 13:08)
Nesupykit, bet tikrai juokinga. Nakvisu aliejus ne tirpiklis cia, o omegu-6 saltinis. Jie taip pat naudingi, kaip ir omega-3. Dar negirdejau, kad kas butu nuo ju sumoteriskejes :-) Neurologai irgi si produkta pripazysta ir rekomenduoja.

Bent jau leliukiskuose nusukamose kapsulese nematau daziklio. Parasyta kad tik taukai ir naturalus antioksidantas, be jokiu pridetiniu medziagu. Ir ant tu populiariuju family kapsuliu nerandu dazu. Nebent tuose, kur kramtomi yra. Taip kad tikrai yra is ko rinktis.
Atsakyti
QUOTE(dov @ 2018 01 16, 12:14)
Papildyta:

Bent jau leliukiskuose nusukamose kapsulese nematau daziklio. Parasyta kad tik taukai ir naturalus antioksidantas, be jokiu pridetiniu medziagu. Ir ant tu populiariuju family kapsuliu nerandu dazu. Nebent tuose, kur kramtomi yra. Taip kad tikrai yra is ko rinktis.

Tai vat ir renkamės. Jeijie būtų toks stebuklas, visi vaikai ir suaugę būtų sveiki smile.gif
Be to, kaip minėjau, kiekvienas turime savo nuomonę ir teisę rinktis. Jūs turite savo argumentus juos vartoti aš turiu savo kodėl man jie niekuo kšskyrus savo kaina neypatingi.
Norėčiau šią temą užbaigt. Ji netinkašiai temai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 16, 13:47)
Tai vat ir renkamės. Jeijie būtų toks stebuklas, visi vaikai ir suaugę būtų sveiki smile.gif
Be to, kaip minėjau, kiekvienas turime savo nuomonę ir teisę rinktis. Jūs turite savo argumentus juos vartoti aš turiu savo kodėl man jie niekuo kšskyrus savo kaina neypatingi.
Norėčiau šią temą užbaigt. Ji netinkašiai temai  4u.gif

Sutinku, ne vieta cia imtis, tik patikslinu sudeti, kad neklaidintumet zmoniu. Kiekvienam sprest ivertinus kiek ir uz ka moka.
Atsakyti
Sveikos brangiosios, kol busiu rysi , pasizvalgykite, i tesco , ecco outlet, clarks , h&m , m&s, regattaoutlet , zara, crcos , victoria secret .
Papildyta:
QUOTE(valyte_7 @ 2018 01 16, 09:51)
aciuuuuu. uzsidirbau pas dukra riebu pliusa. tik pastuke nupirkta nematau

kuria diena siuntet uzsakymeli?jei siuntet sausio 10d, tai as jums atrasiau smile.gif paskaitykite email , tu prekyciu jau nebuvo , laukiau ka pakeisite , ar negavote mano emeilo?
Atsakyti
QUOTE(dov @ 2018 01 16, 13:14)
Sutinku, ne vieta cia imtis, tik patikslinu sudeti, kad neklaidintumet zmoniu. Kiekvienam sprest ivertinus kiek ir uz ka moka.

Nieko neklaidinu. Dažiklis - košenilis yra raudonas žemuogių skonio kapsulėse. Jis manęs nežavi. Nakvišų aliejus yra omega 6, bet tų omega 6mes gaunam su maistu. Jei balansas didesnis nei 4:1, slopinamas omega 3 įsisavinimas, poveikis ir nauda.
Atsakyti
zara turiu 35sv
Atsakyti