Įkraunama...
Įkraunama...

Shoping'ai UK parduotuvėse NEXT, H&M, F&F,GEORGE,

QUOTE(padraika22 @ 2017 10 17, 09:33)
Koki dydi clarks imt su 25,5 peda? Kazkaip visus batus perku 39 ar 6 uk. O clarks visai nesąmones rodo pagal cm. Ačiū

Aš su tokia koja imu 6 dydį.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 17, 09:50)
mano mama su 26 cm peda clarksus perka 6.5, as su 27 cm perku 7.5

Ačiū
Atsakyti
Ecco merginos nesusirinko iki free, liko neuzsakytas ...
Na pailsekit nuo pirkimu, pataupykit pinigeliu , mes pailsesim , pasikaupsim jegu pries ateinanti kaledini maratona , labai jusu pasiilgsim - neissibegiokit smile.gif lauksim visu po savaiteles wub.gif wub.gif lady.gif vacation1.gif
Atsakyti

As tu cm neskaiciuoju. Kai buvau UK, pirkau ten 5 dydi, mano koja 38EU, tai viskas atitinka, bet reikia pasirinkti ir pagal ploti, as imu standartini, matavausi wide, tai is karto per dideli. Sau Clarks pirkau pries 2-3m. tada buvo geri patogus ir su kulniuku patogu lengva vaikscioti.

Sia vasara pirkau mergaitei odinius su lipukais (panasius kaip kedukai), tai pasirode kietoki. Yra LT Clarks, lyg Step Tope ziurejom vaikiskus, tai bateliai (balerinos) man nepatiko, bet keduku buvo labai fainu, tik ir UK jie buvo brangus, o kai ispardavimai, tai geriausius greit nunesa :)

Atsakyti
geru atostogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2017 10 17, 12:43)
geru atostogu 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti

Sveiki!

Ar uzsakote is babyliss.co.uk? ;)

Atsakyti
Sveiki, temos seimininkes atostogauja kiek suprantu, o atsiemimo taskas Vilniuje irgi atostogose?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2017 10 21, 20:04)
Sveiki, temos seimininkes atostogauja kiek suprantu, o atsiemimo taskas Vilniuje irgi atostogose?smile.gif

Taip, nuo 26 dienos prekyba ir dalijimas tęsis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ryt perkam ;)

Asda George

Debenhams

H&M

NEXT

THE BODY SHOP

Siandien uzsakymeliu nedarysiu -po biski pasistengsiu visoms atsakyti , emeilu susikaupe nemaza kruva ax.gif
Na ir pradesim liukstenti dvi siuntas mirksiukas.gif , tad uzsakymeliai nuo rytojaus 4u.gif
Atsakyti
Gal kas jungtusi akcijai? http://www.boots.com...psules-10057234

Pabandem, valgo, tad reik didesnio kiekio ax.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, Disneystore yra nuolaidu , gal kas ieskote dovaneliu smile.gif

http://www.disneysto...default=1316007
Atsakyti