Įkraunama...
Įkraunama...

Shoping'ai UK parduotuvėse NEXT, H&M, F&F,GEORGE,

QUOTE(M.u.n.i. @ 2017 10 16, 10:39)
Sveiki. Ar dar nupirksit siandien ar jau atostogaujate?  4u.gif
Labai reikia vienos prekes is Amazono..

Siandien dar perka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2017 10 16, 11:46)
Siandien dar perka  4u.gif

Aciu! Jau gavau uzsakyta 4u.gif
Atsakyti
ar dar butu norinciuju mergaiciu is regattaoutlet smile.gif
Atsakyti
yra norinciuju is asda george ax.gif , uzsakyciau

Clakrs yra norinciuju - atsiuskite
Atsakyti
QUOTE(pikciurniuke @ 2017 10 16, 16:24)
Clakrs yra norinciuju - atsiuskite

Merginos, jūs patenkintos Clarks? Aš pavasarį pirkau tris poras ir visom nepatenkinta. Labai kieta oda.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 10 16, 16:25)
Merginos, jūs patenkintos Clarks? Aš pavasarį pirkau tris poras ir visom nepatenkinta. Labai kieta oda.

labai. tiek mano tiek vaiko tiek basutes tiek visokie kitokie batai labai wub.gif
Atsakyti
merginos ecco neblogos nuolaidos , skubam - parsiuntimas velesnis smile.gif
https://gb.ecco.com/...CCO-SNOWBOARDER

Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2017 10 16, 17:25)

Mes labai patenkinti, vienintele parduotuve ,kui gamina placiai kojai , tai musu issigelbejimas , clarks kedukai tai begioja kaip basas, rudeninius turim irgi super , sau perkuosi irgi labai patenkinta esu smile.gif turiu odinius batelius - kaip basa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 16, 16:30)
labai. tiek mano tiek vaiko tiek basutes tiek visokie kitokie batai labai  wub.gif

Seniai Clarksus perku, anksčiau buvo tobuli, o dabar su vienais užsidirbau nuospaudą, o aulinių aulas kietas - susilenkia oda ir rėžia į blauzdą.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 10 16, 16:25)

Aš vienus pirkau sau, labai patenkinta 4u.gif Pirkau dar basutes, tai trumpokas dirželis ax.gif
Atsakyti
ar ecco nupirko kazi? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2017 10 16, 17:29)
Seniai Clarksus perku, anksčiau buvo tobuli, o dabar su vienais užsidirbau nuospaudą, o aulinių aulas kietas - susilenkia oda ir rėžia į blauzdą.

as turiu vienus clarksus, kuriu nekenciau, nes jie man buvo nepatogus ir tryne belekaip kulnus. treciais devejimo metais pasidare mylimiausi. bet pirma karta po sezono apsiavus jie man kaip taisykle vistiek kulna nutrina biggrin.gif
Atsakyti
Koki dydi clarks imt su 25,5 peda? Kazkaip visus batus perku 39 ar 6 uk. O clarks visai nesąmones rodo pagal cm. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 10 17, 09:33)
Koki dydi clarks imt su 25,5 peda? Kazkaip visus batus perku 39 ar 6 uk. O clarks visai nesąmones rodo pagal cm. Ačiū

mano mama su 26 cm peda clarksus perka 6.5, as su 27 cm perku 7.5
Atsakyti